Je reálné shodit 30kg do léta kvůli svatbě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14662
10.1.14 21:53
@BabyBella píše:
@Renatt nejhorší je ten první den..druhý je lepší a pak už jedeš v tom režimu a je ti líp!!!FUNGUJE TO!!! :* :* :*

Já vím, ale vydržet ty první dva dny:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
10.1.14 22:47

Tak holky, já mám problém všechno sníst, vůbec nemám chutě, jsem překvapená. V práci byla oslava narozenin, takže chlebíčky, zákusky…vůbec mě to nelákalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
11.1.14 07:46

:) tak jsem se do toho taky dneska pustila nakonec jsem se rozhodla zapisovat :) do kalorických tabulek je to rychlejší než na stobu :) tak a do léta minimálně 20 kg ať nedělám muži ostudu na chatě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 10:01

Tak holky, nemohla jsem uverit vlastnim ocim. Pot ydnu jsem se zvazila (sice teda ne az v nedeli, ale uz v sobotu rano) a mam 2,5 kg dole. A to jsem zapisovst do tabulek zacala ve stredu, jen jsem o minulem vikendu zacala pit prevazne cistou vodu nebo s citronem, jen treba jednu sklenicku za den si dam slazenou mineralku nebo stoprocentni neprislazovany dzus. Na chut misto nejakych sladkosti. Prijde mi to roumnejsi a celkem to jako mlsota staci.
Je teda pravda, ze ja mam fakt velkou nadvahu, proto asi ten vetsi nez doporucovany ubytek. Tak snad to neni spatne.
Vse co jsem zapsala do tabulek za ty tri dny mi odpovidaji tuky a cukry, po zapocteni aktivity (davam jen treba hodinovou prochazku v poklusu za detmi jako 3km/h myslim jsem tam dala a pak opravdu velky uklid bytu, kdy ze me pot jen odkapava). Jen mi pokulhavaji ty bilkoviny a vlaknina. Ale to casem poresim. Bilkoviny mam okolo 60-70%, vlakninu pouze okolo 20%. Premyslim, ze bych ji dodala v nejakem preparatu z lekarny? Nebo je to chyba?
Bohuzel nestiham varit sobe a detem s manzelem zvlast, deti ani manzel lusteniny jist nebudou, tak moc nevim, jak to poresit.

Evza.

• Citovat
  • Upravit
2976
11.1.14 11:29

Já v týdnu vařím pouze pro sebe, popř. si se mnou dá syn k večeři. Vařím si tak 3 porce, tj. 2 obědy a buď syn si dá nebo já k večeři. Hlad nemám, chutě taky ne, jsem překvapená. Jen aby mi to vydrželo. Mám problém s tekutinami, málo piju, nemám pocit žízně a mám pořád pocit chladu, je mi často zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 11:52

Jonatanko, ja zas piju porad. Hlidam si to i v praci, protoze jak nepiju, boli me hlava. Takze pak fakt beham jak koroptev.
Mne prave vyhovuje obed za symbolickou cenu az pod nos, pomerne zdravy a chutny. Jako ano, nekdy jsou knedliky, vyjimecne nejake sladke jidlo, ale vetsinou se da vybrat neco jineho.
 Evza

• Citovat
  • Upravit
742
11.1.14 19:32

@Renatt tak to jsme na tom podobne, mne stob vypocital 6100kj. Dneska jsem mela tajt narocny obed na tuky, ze uz si musim od obeda vsechno jidlo fakt promyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
11.1.14 20:42

@jonatanka mě se teda hubnout daří, ale věřím, ze s pitím by to šlo lépe, ale mám problém jak Ty, pijí minimálně, vystacila bych si se sklenickou na týden :-) a s tou zimou to samé, vnitřní častá zima-neprijemne. Musím si zajít k doktorce, jestli nemám štítnou žlázu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
11.1.14 21:10

Evzo já se asi taky zvážím. skvele,!!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
11.1.14 21:11

Me je zle od žaludku, mam hlad a problémy se stolici. Nechápu.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
11.1.14 21:31

@BabyBella víc zeleniny a víc pít… to by snad mohlo pomoct. Jinak nevím… taky možná si tělo chvíli bude zvykat na jinou stravu a projeví se to i takhle, těžko říct, snad nepíšu bláboly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 22:50

Teda vybrala jsem si tak nehezke jmeno, ze ho snad budu muset zmenit. Evza je hrozna.

Mam dotaz ke kalorickym tabulkam. Na vodu s citronem mi to vzdy hodi vykricnik. Proc? Proc? Proc? Diky.

• Citovat
  • Upravit
4346
11.1.14 22:54

Já neodolala včera a dala jsem si kebab s chilli :oops: a byla jsem na wc, juj to mě pálila řiť:-))bobek maličký, snad se to moc neprojeví na kojení:-/ jinak kdo máte puštěnou TV, to je prdel, na ČT1 hrajou Madisonské mosty a jsou v originale bez dabingu:-)))nevím, jestli to je takhle jen u nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.1.14 22:54
@Anonymní píše:
Teda vybrala jsem si tak nehezke jmeno, ze ho snad budu muset zmenit. Evza je hrozna.Mam dotaz ke kalorickym tabulkam. Na vodu s citronem mi to vzdy hodi vykricnik. Proc? Proc? Proc? Diky.

Když na ten vykřičník najedeš, tak to píše, že není uloženo (rozuměj, oni to tam nemají uloženo) z čeho se to skládá (tuk, sach., bílk.) Takže to nebude v denním přehledu. Mně to píše třeba u čaje. Takže nic zvláštního :mrgreen:

Edit: Evžu nechej, je boží :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.1.14 22:56
@BabyBella píše:
Me je zle od žaludku, mam hlad a problémy se stolici. Nechápu.:-(

Jak to? Nebudeš mít nějakou virozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit