Reflux u miminek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
16.6.16 12:25
@Brontik píše:
Promin mám doma babinec :lol:
Přeju pevný nervy a málo uklízení. :hug:

Jasny v pohode, my mame doma jeste dcerku, takze nekdy taky melu zaroven o ni a clovek pak nevi :D. A pomáhal vám i ventolin? Jednou jsem potkala nejakou maminku s deckem s refluxem a ta ventolin davala. My ho mame preventivne kdyz se to zhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
16.6.16 12:59

Ventolin dávám pouze při dušnosti. Časem rozlišíš, jestli je to reflux a nebo je problém jinde. Zkus ten helicid. To je nejjednodužši. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
22.6.16 06:47
@Brontik píše:
Ventolin dávám pouze při dušnosti. Časem rozlišíš, jestli je to reflux a nebo je problém jinde. Zkus ten helicid. To je nejjednodužši. ;)

No malej ma věčně rýmu a pak se tim jakoby tou rymou skoro až dáví, takže to kolikrát vypadá děsně. A hlavně v noci, ale doktorka většinou vždy řekne, jen že třeba dýchání má v pohodě. A nic vic neřeší, a že odsavat a kapky do nosu. Jenže mě už to celkem dost deptá, nevim jestli je to normalni protoze nikdo jinej by to v rodině neřešil. Ale ja si na to nezvyknu ze věčně v noci kašle. Proto řeším co to je. No taky to muze byt alergie jak jsou ty pyly že jo. Nevim od kdy s eu miminek rozezna alergie ale ze nas tam zatim neposle ze az bude vetsi. A to mu jako budu cpat preventivne ventolin. A kdyby mel reflux tak by pro nej ryma asi byla taky problem. No nevim. V noci vzdycky premyslim ze ho sama objednam na alergologii kdyz je doktorka v tomhle,,pohodarka" Ona vetsinou ten kasel neslysi ale je pro me skutecne desny jak jakoby polyka tu rymu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
22.6.16 10:19

Pošlu ti sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.17 11:41

nutriton

Dobry den i nase mala ma problem s blinkanim(3M) je na hippu…po tom jedinym kaka…zacinala na nutrilonu ale trapilo ji brisko tak nam doporucil mudr nutrilon comfort…potom mela uplne zelene ho*** :) pry je to tedy normalni u miminek co maji travici potize.me se to nezdalo a problemy s prdiky a zacpou to stejne neresilo.mala zvraci uz od zacatku.ne obloukem ale porad od jidla k jidlu. mozna bych rekla ze i vic jak pulku davky jidla vyjde behem hodiny ven a pak ma zas za tu hodinu hlad takze ji dam najist a tim padem ji zas boli bricho…takze tri mesice porad jen place.je to takovej kruh ze ktereho se nemuzem dostat.uz jsem zoufala.uz mame zadanku na sono bricha, ale chtela bych zkusit nutriton(nutrilon ar odmita) ze by jsme se treba dostaly na tu trihodinouvou pauzicku mezi jidly kdyby to vse nevyblinkala. jen se strasne bojim ze bude mit zase zacpu..vy kdo jste pouzivaly nutriton mely jste pak problemy se zacpou? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.17 11:45

Jo a pres den mi skoro nespinka..bud ma hlad nebo boli to bricho..rekli mi ze ji mam davat casteji do autosedacky ale tu mi mala absolutne nesnese..proste mi rve v postylce, ve vajicku, pod hrazdickou i v naruci.tak mi prosim nekdo napiste, ze se to s nutritonem zlepsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
20.4.17 11:55

U nás jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.17 11:59

@Mollify83 dekuju :mrgreen: je to peklo..prvni rvala 5 mesicu tak jsem doufala ze u druhe si ty prvni mesice vynahradim a ta jeci jeste vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
20.4.17 12:05

@kr.marue tak to se divím, že jsi nutriton nedala už dávno. Mě první syn chroptěl a blbě spal a doktorce chvilku trvalo než ji reflux napadl takže jsme se trápili 3m. U druhého jsem na nic nečekala, trochu chroptěl, nic jsem nedosála tak hned hlavu vejš a Nutriton a bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.17 12:12

@Mollify83 ja jsem ho nedala protoze mala trpi na zacpu tak se bojim aby ji to neucpalo jeste vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
20.4.17 12:22

@kr.marue paradoxně malej měl průjem jak hořčici několik dni než si tělo zvyklo a není jediný. Takže nemusí hned bejt zle :D a taky bojoval se zácpou, jediný Hipp mu sedí a Nutriton to nezměnil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
20.4.17 12:25

@kr.marue Zkus dávat Hipp Ar než nutriton je to lepší a min pracny. Pak doporučuji šátek nebo Manducu. Hlavně dodržovat 3 hodiny rozestup je to důležitý. Autosedačka je taky důležitá a v postýlce klinek. Kdyby jsi měla ještě nějaké otázky klidně napiš sz řešila jsem to se synem cca půl roku a vyzkoušela vše

• Citovat
  • Upravit
731
20.4.17 12:25

@kr.marue jo a ještě je Gastrotuss, ten dávala kamarádka dceři které Nutriton neseděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.17 12:30

@Mollify83 no kez by :D tak jdu do toho dej se vule bozi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.17 12:37

@Soňa Zacharová dekuju manducu ani autosedacku nesnese..place v ni-vzteka se. i v naruci a satku. autosedacka nezabira ani pri jizde v aute natoz kdyz by mela jen stat. klinek mame v postylce i pod hrazdickou.ale staci ji se jen pohnout a mliko tece ven..snazim se dodrzovat ty tri hodky ale nekdy to nejde.kdyz do hodiny je venku pulka mlika co vypila tak ma zas brzy hlad a tecou slzy takze pak po tech 2 hod nakrmim. :zed: vim ze bych nemela…ale mala se proste neda uspat aby to chvilku zaspala…takze rici od jidla k jidlu..zkousela jsem davat i min mlika jestli neni prepita ale at dam jakoukoliv davku je to stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí