Reklamace bot od CCC

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Wrf
3
26.9.17 12:04

Poprvé a naposledy v CCC 2

Takže závěr mé reklamace: vyřízena asi za 20 dní, než jsem se dostal do prodejnu, uběhlo dalších 20 dní. Mezitím mi volali, zda vím o vyřízení reklamace. Když jsem se ptal, jak dopadla, zda mi vrátí peníze, nebo opravené boty, tak mi výsledek nechtěli sdělit z důvodu, že si nejsou jisti zda jsem tím kým jsem :D (tel. číslo jsem vyplňoval do rekl. formuláře) Na prodejně mi vysvětlili, že se jedná o vadu materiálu a boty nešly opravit a ať si vyberu něco jiného v té hodnotě. Na to jsem jim resolutně odpověděl, že chci peníze, že jsem si u nich nakupoval poprvé a naposledy a že k jejich výrobkům nemám důvěru. Pokladní tedy, že se musí zeptat vedoucí, která stála vedle za kasou a ta odsouhlasila. (Pozn. při reklamaci jsem udal, že chci vrátit peníze). Dokonce i formulář na vyplacení peněz se našel. :lol: Takže až někomu budou tvrdit, že vrátit peníze nelze tak lze. Jde jde o to stát si za svým a nenechat se zviklat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
13.11.17 19:15

Taky nám zamítli reklamaci na rozlámané podrážky po sedmi týdnech nošení a když jsme to dali znalci a šli boty znova reklamovat se znaleckým posudkem tak nám reklamaci nepřijali vůbec. Takže právě žena píše udání na ČOI a zítra posíláme boty přímo na centrálu. Prý že jsou boty po sedmi týdnech úplně vynošené… podle znalce jsou to pěkné zánovní boty, s blbě vyrobenými podrážkami.

Příspěvek upraven 13.11.17 v 19:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
13.11.17 19:18

@jakanas No reklamaci přijmout musí, jak, že ji nepřijmou? To jsem zvědavá, jestli s nima pohne aspoň ČOI, jsou to fakt neskutečný arogantní prasata, boty bych si tam nekoupila. Pak dej vědět, jak jste dopadli, držím vám palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
13.11.17 19:21
@Monchichik píše:
@jakanas No reklamaci přijmout musí, jak, že ji nepřijmou? To jsem zvědavá, jestli s nima pohne aspoň ČOI, jsou to fakt neskutečný arogantní prasata, boty bych si tam nekoupila. Pak dej vědět, jak jste dopadli, držím vám palce.

vedoucí ccc manželce tvrdila že nemůže přijmout opakovaně reklamaci na stejnou vadu když ji jednou zamítli. Teda já osobně bych ty boty rovnou posla a nejezdil tam, ale žena byla zase moc akční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4193
13.11.17 19:35

Já mám s reklamací bot u tohoto prodejce dobré zkušenosti. Reklamovala jsem sice jen jednou, ale bez problémů vrátili peníze (vada nešla opravit).
Asi záleží, s kým konkrétně člověk jedná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
13.11.17 19:47

V ccc ani tkaničky.. 2× jsem reklamovala a 2× k ničemu. Když to byla nová značka na trhu tak peníze vraceli, ale mě třeba u zimních kozaček do protokolu napsali, že se vada neprokázala, že to nejsou boty do extrémních podmínek (jasně, zimní a vycházkové) a potom, že vada nejde opravit a reklamace zamítnuta. To vše v jednom protokolu, kde si ukázkově protiřečí. U Baťu taky neprodávají bůhví jakou kvalitu, ale tam mi peníze vrátili vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.11.17 19:56

Nam vzali boty na reklamaci bez problému. Vyměnili za jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
13.11.17 20:14

Tak u nás už to není o 700kč za dětské botasky, ale už je v tom 1500kč za znalce a 200kč doprava. Navíc podle znalce jsou i závažné chyby v reklamačním protokolu… nehledě na to že celé zamítnutí je naprosto zcestné… Takže doufám že z toho bude i slušná pokutička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.3.18 21:19

Tak v únoru 2018 nám konečně vyplatili celou částku (2× doprava na prodejnu, kupní cenu bot, znalce a poštovné na centrálu) na účet :dance:
Takže se částka vyšplhala na trojnásobek ceny bot.

To že jsou to šmejdi a hrají to na to, že lidi nemají čas to řešit, dokážu pochopit.Ale nedokážu pochopit proč se tím nezabývá ČOI.
Celý náš podmět ukončili s tím, že se jedná o občansko právní spor který si máme vyřešit sami.
To, že nám odmítli převzít reklamaci vůbec neřešili ani to, že nám neoprávněně zamítli reklamaci ( dle zákona nesměli a upozornil nás nato soudní znalec) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
10.3.18 20:29

Tak já už mám o CCC naprosto jasno. Vždycky mi přišlo, že tam ty boty jsou kvalitou dost bídné, poté, co jsem zjistila, kde jsou ušité (Čína, Indie, Srbsko, velmi málo Polsko) mi začalo být jasnější a teď se mi to potvrdilo. Kozačky, co jsem měla 5 měsíců se totálně rozpadly, praskla podrážka, vytrhly se obě paty…Když jsem je šla reklamovat, velmi ochotně mi paní prodavačka nabídla, že si hned a bez problémů můžu odnést jiné boty za cenu kozaček nebo je tam můžu nechat a za 30 dní mi dají vědět, ale pravděpodobně to neschválí…Když jsem se zeptala, jestli po zamítnutí si můžu vybrat tedy výměnou ty jiné boty, tak mi sdělila, že už to pak nejde…Je jen jediný důvod toho, proč se tak zuby nehty brání tomu dít peníze, ale boty jiné si odnést můžu…Ty boty prostě mají jen zlomkovou hodnotu než co za ně požadují…Pokud mají třeba marži na boty za 999 Kč 700 Kč (spíš to bude ale víc), pak je pro ně lepší něž mi dát 999 Kč přijít jen o vlastní cenu bot, 299 Kč. Docela by mě zajímalo, kde šijí boty jiné značky, ale to, že tato značka šije v nejchudších zemích prostě znamená, že chce co nejvíc ušetřit. Kdyby alespoň materiál byl kvalitní, ale to taky není, hodně často ty boty vyloženě smrdí chemií…Na druhou stranu toto šetření, kdy si značka nechá věci ušít v Číně, Bangladéši atd. a ještě z jejich levných nekvalitních materiálů je už klasika skoro u všeho…Bohužel..U těch bot mi ale přijde, že přece jen ještě existuje vyšší kvalita (Rieker, Tamaris, Ecco), ale je otázka času, kdy přesunou výrobu taky na východ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák