Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@veri77 citim se dobre. Nic me neboli, jen to spineni je stale intenzivnejsi. Test budu delat az zitra rano, uz mam nakoupenou zasobu
Nechtela jsem testovat kazdy den.
@veri77 ahojda nene neptám se myslim že by mi to ani samy neřekli dnes tam Tokareva byla a já byla zase u tý druhý takže je to asi jedno,jinak léky zabrali a po neděli se můžeme těšit
@Safinol tak huraaa super
tak zacinas zavadet utrogestan ne a po nedeli sup na to ![]()
Dobré ráno děvčata mám takový hloupý dotaz
jsem jediná kdo má problém se zaváděním utrogestanu?prostě ho tam dostrčit mi nejdejá sem ani tampony nikdy nepoužívala takže možná proto
![]()
Holky, tak tady vkládám fotky testů pro porovnání. Myslím, že sílí! Tak mám obrovskou radost
první je 9 den, druhý 11 den
@nika5555 tak sem asi jediný tele
musim se zdokonalit,jinak čárk paráda,mě včera už chtěli ukončit neschopenku a poslat do práce,ale vzhledem k tomu že du po neděli na transfer a dávali by mi novou mě už nechali
@Safinol tak to je super, můžeš si hovět doma
tak v pondělí hodně štěstí a budu držet palce, určitě to tentokrát vyjde!! Neboj!
@nika5555 my jdeme až ve středu,no copak musela bych oblítat obvodní doktorku nebo svýho gyndaře jesli bych si k nim mohla dát neschopenku a upřímě nevím co by mi na to řekli,navíc jde jen o 3 dny takže to prý může jet dál,no a kdy ty jdeš na krev?tohle je jasný to už krev musí ukázat uplně ukázkovej test ![]()
@nika5555 to mě děsně štve ráno v 7 te odeberou a pak do 12 se nekde klepat jaky budou vysledky to byl silenej pocit
@Safinol přesně tak.. Ale dnes po dalším testu jsem zase o něco klidnější, že čárka sílí.
@nika5555 tojo to já sem byla taky a když sem dělala ten od nich ráno než jsme jeli taky sem byla v klidu ale po odběru krve jak když to na mě hodí a nervy jak vrata