Revize květen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
555
31.5.13 19:22

Jo a v pondělí jdu do nemocnice… tak v půl osmý nástup a prý v pět odpoledne půjdu domů.. už aby to bylo za mnou a mohla jsem začít s novým snažením :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
31.5.13 19:45

@Verifikation oni tě teda ještě ten den pustí? To mě si tam nechali do dalšího dne na sledování, tak to máš dobré.. U nás stojí KET 7500,– Doufám, že to rozmražení vydrží, když už jsme za to museli zaplatit 5000,– toho se právě dost bojím :( Ale musím myslet pozitivně..
hlavně ať ti to v pondělí dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
31.5.13 19:48

@Andrej29
Jo, říkala, že ještě ten den půjdu domů, to bude fajn. Hele a mohla si pak normálně fungovat? Chci jít v úterý do práce.

Určitě vydrží rozmražení :-) Neboj se a nestresuj se. My jsme za zamražení platili 7000,– Kč + 2000,– Kč jsme dávali za vitrifikaci - to je takové lepší zamražený a je fakt, že všechny tři se rozmrazili a dál pokračovali krásně ve vývoji, takže příště do toho půjdeme zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
31.5.13 19:54

@Andrej29 nás taky pouští ten den domů. Udělali mi to v 9:30h a pustili ve 13:00h :D :palec:
Ket tady ve Zlíně stál 5 tisíc, nevím jak teď ale. A v Fn Olomouc 2000,–

• Citovat
  • Upravit
1590
31.5.13 19:55

@Verifikation tak my máme taky vitrifikaci, jinak ani nemrazí a bylo šestidenní, no uvidíme..
Fungovala jsem celkem normálně, ale pár dní po revizi jsem se rozkrvácela, ale to proto, jak už jsem psala, že se to ve mě hromadilo a pak provalilo, což bylo jediné štěstí, jinak bych musela jít znovu..
Já jsem ale v nemocnici dostala automaticky, aniž bych si o to řekla, neschopenku na 14 dní s neomezenejma vycházkama a antibiotka a když jsem pak šla po 14 dnech ke svému doktorovi na kontrolu, tak se mě i ptal, jestli ji nechci ještě prodloužit. To jsem ale odmítla, protože bych se doma asi zbláznila, nebyla jsem na tom psychicky moc dobře, proto jsem chtěla do práce, abych přišla na jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
1.6.13 11:10

@Verifikation To je dobře, že si Tě tam nenechají přes noc, doma to bude mnohem lepší. Na Tvém místě bych si vzala na druhý den volno, pokud pak nebudou potíže, do práce bych šla, ale ten jeden na odpočinek si myslím, že by Ti prospěl. Budu držet palce! :hug:

• Citovat
  • Upravit
3532
1.6.13 11:14

@Verifikation Ja byla na revizi ve ctvrtek, do prace jsem sla v utery, taky bych doporucovala volno aspon jeden den po zakroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
1.6.13 22:05

Já když byla na revizi poprvé, to jsem chodila ještě do práce, tak jsem byla doma týden, a fakt mi to bodlo, protože mě to dost vzalo a taky mi těch prvních pár dní bolelo břicho a pobrečela jsem si, jo a namalovala jsem obraz do ložnice, to byla moje terapie, a bylo to pro toho drobečka. Teď když se to stalo podruhé, tak už to beru nějak sportovně a nebyl to pro mě takový šok, jako poprvé. Ale určitě by ten den byl pro mě nutností, vůbec si nedovedu představit jít druhý den do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.6.13 08:45

Hoky, včéra sme byli s malů venku, ještě sem měla pod zadkem podložku, když jsme někde seděli a mě dneska tak bolí ledviny :zed:
Teďkom vařím :)

• Citovat
  • Upravit
555
2.6.13 11:34

Holky, teď mi posílají rodiče fotky od nich - bydlí kousek od Dvora Králového a tam je všechno pod vodou.. naštěstí mají baráček na kopečku, ale zahradu mají celou pod vodou… a ostatní obce okolo jsou na tom stejně :-( úplně u toho brečím jak želva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.6.13 13:06

@Verifikation to je teda strašné. Já se na to dívám v televizi. U nás na Moravě je docela pěkně, svítí sluníčko.

• Citovat
  • Upravit
1590
2.6.13 13:16

@Verifikation to je mi moc líto, je to hrozné, co ta voda svede :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3532
2.6.13 15:31

Taky koukam, co se deje, jedu od rodicu ze Zlina a na Morave je krasne. To se mi do te Prahy fakt zas chce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
2.6.13 17:53

@Sofie2013 já su ze Zlína :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3532
2.6.13 20:24

@Kleofasek Ja taky, ale uz nekolik let ziju v Praze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí