RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
906
7.9.05 13:00

mysko fotku urcite ukaz, moc se tesim. To vis, my co jeste nemame ani obrazek od pana doktora za statecnost :lol: natoz nejakou fotecku, radi omrknem vsechno :lol: :lol:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
7.9.05 13:14

MYŠKO-tvoje mimi je určitě v normálu,protože já byla taky na ultrazvuku přesně v 8tt a mimi mělo 1,5cm.

MANDRAGORO-mě právě všechno smrdí když vařim.Já mam na něco chuť,uvařim to a už jak to čicham při vaření,tak potom už to nemůžu ani jíst :cry: Nejhorší je,že manžel nevaří,tak mi nic jinýho nezbyde než uvařit a pak to nejíst.Musim si dělat takový rychlý jídla jako jsou knedlíky s vajíčkem atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.05 13:38

Pěkně jste se holky rozepsaly :lol:

Myško, tak jak píšou ostatní… na www.rodina.cz jsou ohledně velikosti mimíska fakt nesmysly, v 9tt jsem měla mimi 21mm a taky ok, i na jiných stránkách jsem našla takovýhle obr čísla a na začátku mě to vystrašilo, že je něco špatně, ale je to v pořádku. Jo a šup sem s fotečkou :wink: :wink:

Holky taky jsem obhlížela deníčky, koukala jsem na únor..a březňátka 2006, ale příjde mi to dost nepřehledný, ale třeba nám zkušenější poradí… Tady je to paráda, ale když někdo něco vymyslíte, tak se taky přidám.
Mandragorko a když už jdeš k doktorovi?? Konečně viď :wink:

A kelinko, všechno to přejde a bude líp :wink:

Janina

• Citovat
  • Upravit
906
7.9.05 13:49

Jani: jdu 15. ve ctvrtek. Tak se mi zda, ze si tam zaplatim privatni pokojik a budu tam „nasazena“ porad. To cekani na dalsi kontrolu me zabiji.
Asi budu - jak rikala belmi - strihat metr :lol:

keli: muj manzel taky nevari. Ale ma obedy v praci, takze doma se uz jen tak odbyvame " na studeno". Asi taky proto, ze jsme sami, tak si to muzem dovolit. S tim jak uvaris na co mas chut a pak to nejis ti uplne rozumim. Taky to delam. Uvarim, a pak si namazu chleba s (v diskuzi velmi oblibenou :lol: ) rybi pomazankou a je po obede :lol:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
7.9.05 14:01

Mandragorko, teď mi došlo, že už jsi psala, že 15., takže za chvilku, ještě se mi to občas smotá všechno dohromady :?
Taky jsme sami, takže moc nevyvářim a když už, tak to, na co mám právě chuť, aby mi nebylo špatně :wink:

Jo a musím přiznat, že chuť na rybí pomazánku mě přešla, asi jsem to přeháněla, takže se mi na čas pěkně zprotivila :cry: Ale nechci vám holky samozřejmě kazit chuť :lol: :lol:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
7.9.05 14:09

janinka: to je v pohodě, já už v tom všem začínám mít taky pěknej guláš . asi uděláme nějakej seznam :lol:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
7.9.05 14:21

Tak ste sa tu holky pekne rozpísali.
Ja sa tu zrovna rozčulujem nad neskutočnou povahou niektorých kolegov … už iba pár mesiacov, dúfam.
K tomu denníčku: tiež si občas nejaký prečítam, ale príde mi to dosť neprehľadné a hlavne je tam občas treba napísať nový denníček a písanie slohoviek nie je moja obľúbená činnosť. Mne to takto vyhovuje viac, ale ako vás bude väčšina tak vás samozrejme neopustím.
Ja dnes hladujem aby mi nebolo zle, ale tuším mi začne byť za chvílu zle aj z hladu :(

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
7.9.05 15:10

belmi: zachovej klid. zatni zuby, z hluboka dychej a rikej si, „uz jen chvilku“
Ja uz se taky nemuzu dockat, az odsud vypadnu.
S tim denickem to vidim uplne stejne jako ty. Prijde mi to neprehledne a ty slohovky taky moc nemusim. Ve skole mi stacilo :roll:
Navic vsechny potrebne informace (vybavicka, vyber kocarku…) se daji najit na spouste mist, a prijde mi zbytecne to takhle rozepisovat.
Stejne si svoje zkusenosti reknem tady v diskuzi.

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
7.9.05 17:58

AHOJ HOLKY,
DÍVALA JSEM SE NA DENÍČEK ÚNORŃÁTEK .. A MUSÍM ŘÍCT, ŽE NAŠE STRÁNKY SE MI LÍBÍ VÍC :) .
MOC DĚKUJI ZA POVZBUZUJÍCÍ SLOVA, UŽ SE CÍTÍM FAJN AŽ NA TU NEVOLNOST, MÁM CHU´T NA PĚKNĚ DIVNÉ MASITÉ VĚCI JAKO JE NAPŘÍKLAD SEKANÁ, JITRNICE, ČAJOVÁ PAŠTIKA A SAMÉ TAKOVÉ NEZDRAVOSTI, PŘITOM NORMÁLNĚ JSEM SPÍŠ FANATICKÝ KYTKOŽROUT.
A CO VAŠI CHLAPI, UŽ PŘIJALI MIMI JAKO SKUTEČNOST? TEN MŮJ JE JAKO BLÁZEN, KDYŽ JE V PRÁCI TAK MI VOLÁ ALESPOŇ DVAKRÁT CO DĚLÁ MIMI, JESTLI SE HÝBE A TAK, VČERA JSEM HO CHYTILA JAK SI ČTE NAŠI DISKUSI, HROZNĚ MĚ TO POBAVILO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
7.9.05 18:54

Ahoj holky,

ohledně deníčků plně souhlasim, tady je s vámi pěknej pokec :lol: :lol: Deníčky mě po skouknutí taky nijak nenadchly…

Jééé holky, jak já se taky těšim až vypadnu z práce… sice jsem teď na neschopence, ale stejně mi pořád někdo volá a volá… mám sice supr šéfa a jsme na oddělení dobrá parta lidí, ale stejně, po 7 letech už se fakt těšim že vypadnu. A o to příjemnější to bude, když kvůli mimču :wink:
Sice nevím jak to budeme finančně zvládat, ale to se nějak vyvrbí,
Vždyť dluhy má teď snad každej :roll: :wink: :roll:

Baby taky jsem toho mýho viděla jak čte v diskuzi, dělá, že ho nezajímá co se tady píše, ale ...... :wink:
Jinak můj mužskej se ještě moc neprojevuje, ale je na mě opatrnej a moc hodňoučkej :D

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
7.9.05 19:02

Holky zapomněla jsem vám napsat, že na mě dneska přišla kontrola, a že prej na těhulky nechodí :! :?: :!
A ještě k tomu mi přišla ve 14.30 a přitom mám vycházky od 8-18h… no nějak mi tam prý zapomněli nahlásit vycházky, tak to je bordel 8O
Doufám, že už nepříjdou, docela by mě zajímalo, jestli je poslali na vyžádání od nás z práce…

Tak pa pa a hlaďte bříška, už se těšim až je budeme moct vyčpulit (teda až budeme mít co vyčpulit :lol: :lol: )

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
7.9.05 20:10

Holky, vám přestává být špatně? 8O Mě připadne, že je mi čím dál hůř a chuť nemám na nic. Říká si, že si mimi samo řekne, co potřebuje, ale to moje asi nepotřebuje nic. Ať si představím jakékoliv jídlo, tak se mi prostě navalí. Už jsem zhubla 2 kg. Vím, že to není dobré, ale když to do sebe nacpu násilím, tak to vyhodím, takže to prostě jinak nejde.
Je to paradox, celý život bojuju s nadváhou a teď, když bych hubnou neměla, tak hubnu. Fotečky vám moc závidím, já zatím žádnou nemám, ale k dr. jdu 15., tak snad. Jenom nevím, jak to tam dáváte, to naskenujete? Nebo přefotíte digitálem? Nemáme ani jedno, takže jsem v pr… :oops:
K tomu deníčku se já osobně podřídím. Jsem v deníčku Nových snažilek, je to fajn, ale tady je to taky fajn. Teď to teda zanedbávám všude, protože mám co dělat sama se sebou. Je fakt, že k tomu, abysme pokecaly deníček nepotřebujeme.
Zatím se mějte
 Nikka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
7.9.05 21:27

Ahoj holky.
Nikko, ked tak zhrniem dnesok, tak to uslo, pretoze som okrem trosky hrozna a kuska rohliku jedla az doma (chleba s pomazankou :wink: ) … nechcela som v praci zazivat nevolnosti … ale asi to takto nebudem moct dlho praktikovat, lebo by som to nase malicke vyhladovala.
Baby, manzel sa o mimi zaujima velmi intenzivne, tiez mi vyvolava ako sa mame, stale mi chce kupovat nieco dobre, ale nakoniec si to vzdy musi zjest sam. Nasu diskusiu necita, ale musim mu rozpravat co je u vas noveho :)
Janinko, myslim, ze okrem sikulky Vaclavky, by sme to vsetky v praci najradsej zabalili … hold to by sme ale museli vyhrat na sportke :?
Pre dnesok sa s vami lucim.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
7.9.05 22:20

Ahoj holky,
tak jsem dorazila z prace,no des… :twisted:
Dala jsem do galerie fotecku,sice az na podruhe :oops: :lol: ,ale je tam.
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
8.9.05 08:38

Dobre ráno tehulky.
Mysko, ty pracuješ na smeny, keď chodíš z práce tak neskoro ? To ťa fakt lutujem, ja už vtedy spím.
Včera som doma pila vodu s citrónom, niekto to tu spomínal … a po čistej vode je to oáza osvieženia … dík za radu. Zachutilo mi to tak, že som vyjedla aj ten vytlačený citrón :D Ráno to ale piť asi nebudem môcť, nejak mi to rozbúrilo žalúdok.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital