Rodíme v prosinci 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tadynek16
28.8.12 21:04
@elis_an3 píše:
@tadynek16 já o tom dneska pročítala staré diskuse, mě jde o to, že září je asi poslední možnost to udělat v klidu, potom začnu řešit předtermíny na zkoušky, tak jsem četla diskuse o praní výbavičky a někdo má názor takový, že se za ty 3 měsíce do toho dostanou bakterie a kdo ví co ještě, na druhé straně nekdo nepere vůbec, někdo pere průběžbě, hned jak něco koupí…takže jsem se zařídila podle sebe a prostě to příští týden vyperu, aspoň bude ještě sluníčko a budu to moct sušit venku, to by v listopadu asi moc nešlo už a jak jsem u praní, v čem budeš prát?. Kočárek mám vybraný, ale z pověrčivosti ještě není koupený, a pro mimčo mi chybí už jen drogerka, lékárna ty drobnosti…ještě pár věciček, ale dá se říct, že kdybych do prosince stávkovala, tak mimčo má vše potřebné…smozřejmě počítám, že koupím ještě spoustu zbytečností, v září se chystáme do ikei dokoupit věci na doladění pokojíčku :-)

Tak já jsem přemýšlela nad tou LOVELOU, ale kámoška používá od narození jejího malého ten PERSIL sensitiv a říkala, že si ho nemůže vynachválit. Tak vůbec nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5215
29.8.12 08:08
@tadynek16 píše:
Tak já jsem přemýšlela nad tou LOVELOU, ale kámoška používá od narození jejího malého ten PERSIL sensitiv a říkala, že si ho nemůže vynachválit. Tak vůbec nevím :nevim:

Lovela prej nic moc na praní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tadynek16
29.8.12 08:55
@lecka píše:
Lovela prej nic moc na praní :nevim:

Budu stejně nakonec prát v tom PERSILU sensitiv.Ale jinak nastávající maminky v čem budete prát pro mimča???

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
29.8.12 09:31

@tadynek16 já asi nakonec v běžném prášku, co máme i my…ale ještě rozmýšlím, jinak bych zvolila persil sensitiv, protože na to je nejvíc pozitivních reakcí, ale hodím tam i aviváž a to každopádně silan natural

• Citovat
  • Upravit
5215
29.8.12 14:24
@tadynek16 píše:
Budu stejně nakonec prát v tom PERSILU sensitiv.Ale jinak nastávající maminky v čem budete prát pro mimča???

prvních pár týdnů bych ráda něco pro miminka ale ještě jsem to nějak moc nezkoumala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.8.12 16:43

Ty jo, holky, tak koukám, že jsem dost pozadu :roll:. Já zatím nemám nic. My ještě budeme trochu rekonstruovat obývák. Máme tam koberec a 2 kocoury k tomu. Chlupů všude plno :zed:. Takže nová podlaha - a když nová podlaha, tak i nábytek… Takže po věcičkách pro miminko se začnu shánět až potom… Ale už mám aspoň vyhlídlí kočárek, furt se na něj chodím do obchodu koukat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.8.12 21:19

No, tak holky já už mám vypráno a vyžehleno a jsem ráda, protože čím víc mi roste bříško, tak tím víc mě všchno bolí :mrgreen:. Jen pár maličkostí ještě chybí, kočárek nechávám až na konec, nemůžu se rozhodnout který :). Jinak peru v Lanze jako nám, stejně se zjistí až časem jestli mimku prášek vadí, u první jsem prala v taky v tom samém, jako nám. Když vidím, jak to letí jsem ráda, že to mám hotové, stavíme dotoho baráček, tak spousta vyřizování i stím do toho práce a mrňavka dvouletá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
30.8.12 07:17

@Dana 79 no já v rámci klidného prožití těhotenství jsem šla ve 3. měsíci na nemocenskou, ale je pravda, že doma nemám už jeden dáreček, je to teprve první, takže vážně klid jak má být (skoro, až na nevlastního)

• Citovat
  • Upravit
986
30.8.12 08:08

Dobrí ránko, tak nám včera dovezli komplet postýlku, :-) už mám pár oblečků, vlastně dost..:) krásnou dečku do kočárku, startovací kojeneckou sadu lahví od tomma tipeeho :-) začla sem to řešit v rámci úspor minulý měsíc, naráz by to náš rozpočet neutáhl, :-) navíc přítel odjíždí na měsíc pryč a pak by to bylo zas moc nahonem.
včera sem se chtěla pokouknout po kočarcích a ten který sem měla vytypovaný asi neklapne sem prcek a kočár byl vyšší.
navíc sem ztratila chut když sem paní poprosila jestli by mi mohla kočarek ukazat jak se rozklada že budu tahat korbu do 4 patra tak mi oznámila : ježiš to ja bych to musela celý rozložit.. a bylo po naladě, navíc sem už poměrně alergická když příjdu do obchodu kde je milion kočarku a každá prodavačka nabídne x landera nebo takko.. :cert: a hotovo! kdyz sem se zeptala jaký je rozdíl mezi dvea kocarky co sem mela vytipovaný řekla v dizajnu, a to sem se chtela ujistit protoze mám načteno na emiminu a kocar je kazdý jiný, :-) kazdopadne ted sem v pasti a nevim který vybrat..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.8.12 08:34

@Pilulkaaa
Já toho taky dost prošla, někde se mi dokonce ani nevěnovali, přišla jsem do obchodu, byly tam 2 prodavačky a ty to celé prokecaly, snad si ani nevšimly, že tam jsem 8o. Takže jsem si řekla, odsud teda kočárek NE!!! A pak jsem vlezla zase do jiných, kde ten přístup byl úplně někde jinde :). V tom jednom jsem si i vybrala, pán byl strašně ochotný, bylo taky vidět, že se v tom fakt vyzná. Když jsem mu řekla, jakou mám představu, tak mi hned doporučil nějaké typy. Ale taky když jsem se ptala, jaký je mezi 2 kočárky rozdíl, tak mi řekl, ať už koukám na design, že úlohu by měly splnit stejnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
30.8.12 08:37

@Pilulkaaa já byla v obchodě s kočárky jednou a to jsem jen tak obhlížela, bylo to ještě hodně brzo a prodavačka se chovala podobně, na otázky, zda má nějaký katalog, tak řekla, že ne a koukala na mě, jako bych spadla z višně, takže od té doby jsem v kamenném obchodě nebyla, našla jsem kočárek na netu, co se mi vzhledově líbil, našla recenze, porovnala s tím, co se líbil příteli a našla obchod, kde si ho můžu jako vyzvednout, tak nechat poslat domů, nakonec mám vybráno tako laret (zase tako no :roll: :-D )

• Citovat
  • Upravit
5215
30.8.12 08:41
@Pilulkaaa píše:
Dobrí ránko, tak nám včera dovezli komplet postýlku, :-) už mám pár oblečků, vlastně dost..:) krásnou dečku do kočárku, startovací kojeneckou sadu lahví od tomma tipeeho :-) začla sem to řešit v rámci úspor minulý měsíc, naráz by to náš rozpočet neutáhl, :-) navíc přítel odjíždí na měsíc pryč a pak by to bylo zas moc nahonem.
včera sem se chtěla pokouknout po kočarcích a ten který sem měla vytypovaný asi neklapne sem prcek a kočár byl vyšší.
navíc sem ztratila chut když sem paní poprosila jestli by mi mohla kočarek ukazat jak se rozklada že budu tahat korbu do 4 patra tak mi oznámila : ježiš to ja bych to musela celý rozložit.. a bylo po naladě, navíc sem už poměrně alergická když příjdu do obchodu kde je milion kočarku a každá prodavačka nabídne x landera nebo takko.. :cert: a hotovo! kdyz sem se zeptala jaký je rozdíl mezi dvea kocarky co sem mela vytipovaný řekla v dizajnu, a to sem se chtela ujistit protoze mám načteno na emiminu a kocar je kazdý jiný, :-) kazdopadne ted sem v pasti a nevim který vybrat..:-)

Taky jsem se takovéhohle přístupu hodně bála nakonec jsem narazila na super prodavačku která se nám super věnovala vysvětlovala zkus možná nějakou větší prodejnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.8.12 08:54

@elis_an3
Já měla taky vyhlídlí kočárky na internetu a chtěla jsem se na ně kouknout i na živo. Máš kliku, že jsi se trefila do toho správného :-). Mě se naživo už ty moje nelíbily…Když jsem je vyzkoušela atd. A taky je dobrý, když ti k těm kočárkům taky někdo něco řekne… Můžeš mít načteno hodně, ale každý názor se hodnotí :mrgreen:. I když jsem se v jednom obchodě setkala s tím, že jsem o jednom kočárku věděla víc, jak prodavačka :mrgreen:.
Já to nechápu, ten jejich přístup, vždyť jsou tam ti prodavači od toho, aby prodali, ne??? S takovýmhle přístupem toho opravdu moc neprodaj… A my z toho všeho máme španělskou vesnici(nebo alespoň já jo :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
30.8.12 09:10

@saruselib jim to je jedno, je pár prodavačů, kterí dělají svou práci a vyznají se, zajímají se o novinky atd, ale pak jsou takoví, co se nudí a prosedí si tam pracovní dobu a je to

• Citovat
  • Upravit
531
30.8.12 09:14

@elis_an3
Asi je lepší najít si menší obchůdek nějakého soukromníka, který je zároveň i prodávajícím… Pak na tom musí zájem mít. Já jsem zřejmě měla na takovýho kliku ( a ceny nemá dražší, než konkurence) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí