Rodinný život s malým miminkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.3.11 17:10

No koukám že to neni jen u nás takhle na hlavu,tatik se taky chvilku snaží,pak zas na vše kašle tak nevim,už toho mám taky po krk jenže co dělat,chtěla jsem aby byl s tatikem a takhle jsem pořád na vše samy dva,no snad bude líp až bude hezky a budeme moct víc ven a na hřiště atd,mějte se. :-( :-(

• Citovat
  • Upravit
369
4.3.11 17:11

No koukám že to neni jen u nás takhle na hlavu,tatik se taky chvilku snaží,pak zas na vše kašle tak nevim,už toho mám taky po krk jenže co dělat,chtěla jsem aby byl s tatikem a takhle jsem pořád na vše samy dva,no snad bude líp až bude hezky a budeme moct víc ven a na hřiště atd,mějte se. :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
6.3.11 16:21

Haha anonymní :-), to mi něco připomíná - u nás když chci opravu v domácnosti tak si o to taky říkám hodně dlouho, už mám na to i seznam, co je všechno potřeba a když jde do tuhého a trvá to už moc dlouho, tak vyhrožuju že si pozvu „hodinového manžela“ :mrgreen:… to se pak miláček aspoň chytne za nos a snaží se… teď mám konečně asi po měsíci poličku
U nás za to může hodně i práce a nevyspání, nějak oba nestíháme načerpávat energii. Drahý se snaží, ale někdy je mi to málo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.11 15:46

Neves hlavu ja to taky nemam idealni, domluvim se s partnerem na necem a vratim se a neni schopen mne vijit vstric. Jsem na vsechno sama, pak mne vycte, ze mne musel drzet prcka kdyz jsem ho chystala ven protoze kdyz mimco lezi kolikrat se vzteka a bez asistence to proste je obtiznejsi. Ja vztavam brzo rano, kojim, delam snidani pak kdýz malej usne varim obed, peru potom objedvame a tak dal. Muj partner je na uplne jine vlne nez ja budto nic nedela nebo lita jak splaseny kdyz mu nekdo neco nabulikuje a na to o co ho pozadam ja uplne ZAPOMENE, snad za to ani nemuze uz je tak nauceny od mala delat nesmyslne veci a snazit se pro jine. Kolikrat si musim proste kousnout do jazyka a radeji mu nic neric ale to neznamena, ze mne to je po vuli. Predstavovala jsem a predstavuji si svuj rodiny zivot uplne jinak ale tady to jine uz nebude alespon mam skveleho syna co doufam, ze nebude takovy a rozhodne ho tak neminim vychovavat protoze by s takovou sam jednou nikdy nic nedokazal alespon tak to vidim ja.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky