Rouhám se...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKL
1114
30.4.17 13:04

Hele se jmenem neporadim, ale rozhodne te chapu! Muj ma uplne uchylny jmeno pro kluka (nastesti zatim dve holky) a taky se tvari, ze bud to nebo „neurceno“ Novak. Na holkach jsme se dohodli celkem v pohode. Jmeno co ma vybrany je jak z prvni pulky minulyho stoleti, pro mimino nepouzitelny a pro dospelyho jak pro krupana z mistni hospody. Desi me predstava, ze bu na to jednou doslo, protoze to dite proste timhle jmenem neoslovim ani za zlaty prase

Naprosto nekonstruktivne musim dodat, ze Eleonora se mi fakt libi, i k vasemu prijmeni. Ale ty hejty na jmena ma proste kazdej jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.17 13:05
@LKL píše:
Hele se jmenem neporadim, ale rozhodne te chapu! Muj ma uplne uchylny jmeno pro kluka (nastesti zatim dve holky) a taky se tvari, ze bud to nebo „neurceno“ Novak. Na holkach jsme se dohodli celkem v pohode. Jmeno co ma vybrany je jak z prvni pulky minulyho stoleti, pro mimino nepouzitelny a pro dospelyho jak pro krupana z mistni hospody. Desi me predstava, ze bu na to jednou doslo, protoze to dite proste timhle jmenem neoslovim ani za zlaty praseNaprosto nekonstruktivne musim dodat, ze Eleonora se mi fakt libi, i k vasemu prijmeni. Ale ty hejty na jmena ma proste kazdej jinak :nevim:

Díky… Co za šílenost to je…?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.17 13:07

Me se v porodnici na jmeno jen ptali a papir o jmene manzel podepisoval az kdyz byl maly na svete. Je to jen car papiru, ktery sem si mohla podepsat v klidu sama ;) A popravde, chtela jsem to udelat, aby syn nemel jmeno, ktere si manzel vybasnil. Ale zase bych mu to nemohla udelat :mrgreen: Takze syn ma jmeno, jake si manzel vymyslet. Dneska uz to neresim, zvykla sem si.

• Citovat
  • Upravit
6945
30.4.17 13:09
@Anonymní píše:
Díky… Co za šílenost to je…?

taky by mě zajímalo @LKL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.4.17 13:10
@Anonymní píše:
Ještě by se mu náhodou zalíbilo a co já pak :jazyk:
@Anonymní píše:
Noooo ale na co by určitě nepřistoupil je Adéla, jeho ex, se kterou má spoustu krásných zážitků… A přitom taaaak krásné jméno, což… :jazyk:

Máš smysl pro humor, ten tě neopustil, což je super! :palec:
Mě by se ve vašem případě zdál nejlepší kompromis buď ta Elena nebo Nikola. Ale jak ji protlačit nevím. Řekni mu, že pokud se nedohodnete, přidělí vám soud za měsíc Boženku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.4.17 13:14
@Levandulina píše:
A co Elena? :-)

Taky mě to hned trklo v souvislosti s Eleonorou. :palec: A Elena je super jméno. ;)

• Citovat
  • Upravit
25179
30.4.17 13:15
@Anna766 píše:
A taky se se ségrou nebudou muset dohadovat kdo má lepší jméno…Sofie a Lucie :kytka:

hezká kombinace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
30.4.17 13:16

@tumpach Rudolf (bez urazky k pripadnym nositelum jmena). Pro dite nepouzitelny a pro dospelyho si predstavuju nakyho Rudu alkoholika-jezedaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
30.4.17 13:17
@Anonymní píše:
Já už si to nepamatuju, ale musí to v porodnici podepsat oba? Já jsem ochotná fakt třeba místo Eleonory dát Elena, Ela, místo Veroniky Nika, Nikol, Nikola… Ale ne, prostě ne a ne a ne. A já už jaem zaseklá snad jenom z principu.

My jsme podepisovali v porodnici papír se jménem oba, takže se nemohlo stát, že by jeden z nás dal jméno, se kterým ten druhý nesouhlasí.
Jinak jak tady zaznělo, třeba ta Linda nebo Laura je k příjmení hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148239
30.4.17 13:18
@LKL píše:
@tumpach Rudolf (bez urazky k pripadnym nositelum jmena). Pro dite nepouzitelny a pro dospelyho si predstavuju nakyho Rudu alkoholika-jezedaka

Tak Rudu alkoholika, jezeďáka žádného neznám a že jsem v tom vyrostla :lol: ale pravdu máš…Rudolf opravdu není vysněné jméno pro miminečko :lol:
Vzpoměla jsem si na onu slavnou scénu z Chalupářů…takhle malý miminko by se mělo jmenovat Evžen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.4.17 13:19
@LKL píše:

tak to bych se taky vzpouzela. Neznám žádnou matku, která by toto jméno přeposlala po tatínkovi dál na syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148239
30.4.17 13:20
@Sofie2013 píše:
My jsme podepisovali v porodnici papír se jménem oba, takže se nemohlo stát, že by jeden z nás dal jméno, se kterým ten druhý nesouhlasí.
Jinak jak tady zaznělo, třeba ta Linda nebo Laura je k příjmení hezké.

A jak se to řeší když je tam matka sama? Já jsem vdaná, ale pokaždé jsem podepisovala vše sama, manžel se mnou nebyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anna766 píše:
Tak Rudu alkoholika, jezeďáka žádného neznám a že jsem v tom vyrostla :lol: ale pravdu máš…Rudolf opravdu není vysněné jméno pro miminečko :lol:
Vzpoměla jsem si na onu slavnou scénu z Chalupářů…takhle malý miminko by se mělo jmenovat Evžen…

Evža :lol: to je pro mě typickej vidlák s rezavým vlasem… Takovej typ Bedřicha z Ulice :oops:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
@pe-terka píše:
tak to bych se taky vzpouzela. Neznám žádnou matku, která by toto jméno přeposlala po tatínkovi dál na syna.

Kamarádka málem Rudu dala, její si to jméno prosazoval po sobě, po svém otci i dědečkovi, naštěstí pak zvolili jiné jméno. :)

• Citovat
  • Upravit
148239
30.4.17 13:22
@pe-terka píše:
tak to bych se taky vzpouzela. Neznám žádnou matku, která by toto jméno přeposlala po tatínkovi dál na syna.

Já chtěla jméno po tatínkovi a dědečkovi, manžel i muj taťka mají stejné křestní jméno, a manžel ne a nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze