Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky du si pro radu, v prosinci se ke mnr naszehoval pritel, koncen ledna se od nas odstehovala mami, a ja ted nejak nevim zda snim byt nebo ne. Sex jsme meli naposled na silvestra od te doby niv, vymlouval se ze se nechce milovat kdyz vedle spi moje matka.. Ta uz je pryc a nic, ze je unaven a nema na to chut… Za den vypije 2 flasky piva.. Vse zapomina, nebo mi tvrdi ze sem mu to nerekla, vecne si stezuje sestre… Mela sem dany kde budu mit nadoby, a pak zjistim ze hrnce mam jinde, poklicky taky.. Takze nez du varit tak si to nejdriv musim najit. Mam psa a o tom taky zrovna hezky nemluvy… Porad uklizi i kdyz neni co me vycita ze sem furt na netu a na FB… Ze se nestaram o malou ze ji zanedbavam.. Ma navareno umyti nadoby a uklizeno, tudle see dival pod poatel a povida no zrovna si moc dobre neuklidila..prat pradlo si chce sam..uz fakt nevum, chtela sem po nem papiry a on mi povida ze mu sestra rekla ze je to blbost ze je nepotrwbuje, jednalo se o papiry na socialky, jelikoz je cizinec..
proboha, co na něm bylo tak úžasného?
@Anonymní píše:
Neni jeho, mam ji z predesleho vztahu..
A na co čekáš? Máš doma cizince, co ti pořád něco vyčítá, spát s tebou nechce ale buzerovat bude. Vyměň zámek, sbal mu věci do pytlů ať si jde kam chce.
@Anonymní píše:
Neni jeho, mam ji z predesleho vztahu..
tak čus bus autobus. Doufám, že u tebe nemá trvalý pobyt.
@Blekota píše:
A na co čekáš? Máš doma cizince, co ti pořád něco vyčítá, spát s tebou nechce ale buzerovat bude. Vyměň zámek, sbal mu věci do pytlů ať si jde kam chce.
S takovým týpkem ani nespat, natož si ho nastěhovat domů. Holky, kam dáváte hlavu a rozum, péro není všechno. Na to mi je vlastní soukromí dost drahý.
Ze zacatku to sni to bylo fajn, a az ted je to snim hruza..ani se semnou nebavi sedi treba vedle mne a to na druhe strane gauce
@Anonymní píše:
Ze zacatku to sni to bylo fajn, a az ted je to snim hruza..ani se semnou nebavi sedi treba vedle mne a to na druhe strane gauce
Jakou jinou radu čekáš než ho vypakovat?
@catherine100 píše:
Tohle přečíst mi dalo zabrat…
co chceš slyšet? přečti si to po sobě znovu a zkus přemýšlet
nedovedu si představit, že chlap koukne pod postel, jestli jsem dobře uklidila, bych ho v tu chvíli kopla do zadku tak, že by tam zajel jak po másle
Tak holky, chlap uz si bali veci, sem dostala jmen, a ze beztal mam jineho chlapa..
A ze jeho chudaka vyhazuji na ulici…