Rozchod rodičů - mrzí mě, ač už jsem sama máma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
31.7.22 16:55
@Malá bobina píše:
Hm…ty jsi bohužel naivní. Velmi malo chlapů odejde ze vztahu kde neni laska, ale ostatní nejak funguje. Na to jsou moc pohodlni a kdyz jsou deti, tak uz vůbec. Proc asi existuje tolik nešťastných milenek co tajne roky doufají??
Ano, on se obětoval detem, na ukor sveho štěstí, ktere pak uz nehledal.
Kdyz ho nasel se ženou kterou miluje a jsou oba šťastní rodiny maji vyřešené, tak ten člověk proste ožije. Telo a citové potřeby nikdo neokeca. Pravda je ze kdyby to nepřišlo, zustal by tam kde byl.
:mrgreen: No právě…a to jenom potvrzuje mnou výše popsané.
Pro koho je to ve vztahu neúnosný ten prostě odejde i kdyby tam bylo 10 dětí. Tomu kdo zůstává, tomu tam zase tak zle není. Samozřejmně jenom do doby než mu šikovná milena vysvětlí, že to tak zlé opravdu, ale opravdu je :mavam:
P. S. To druhé dítě si bez lásky ten obětavec dělal proč :think:?

Příspěvek upraven 31.07.22 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24816
31.7.22 16:56

Holky, tu odešel starší muž z nefunkčního manželství
nenechaly jste na něm nit suchou ženám se tu obvykle radí rozvod
proč jste tak neempatické?? nikdo nemá povinnost zemřít v prvním manželství z povinnosti k dětem, které jsou navíc dospělé

Dospělí rozumní lidi si při troše dobré vůle umí sednout, promluvit si, přijmout své názory a priority a když se chce, tak spolu i nadále fungovat…
jasně, musí se něco odpustit, něco přijmout..
ALE pořád to není žádné týrání a věci, které prostě ODPUSTIT NEJDOU
tohle jsou věci, které přináší život a už jen z lásky k tátovi bych mu ten nový život prostě přála..
nakonec můžete mít i s jeho novou rodinou skvělé vztahy, když budete chtít všichni..
to dítě za nic nemůže…
a že si vybral ženu o velmi dost mladší… no tak to bych taky musela vydýchat, ale nakonec to přece není až tak podstatné…

a opravdu dost dobře vím, o čem píšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
31.7.22 17:10
@Lucy75 píše:
proč jste tak neempatické?? nikdo nemá povinnost zemřít v prvním manželství z povinnosti k dětem, které jsou navíc dospělé

Dospělí rozumní lidi si při troše dobré vůle umí sednout, promluvit si, přijmout své názory a priority a když se chce, tak spolu i nadále fungovat…
tohle jsou věci, které přináší život a už jen z lásky k tátovi bych mu ten nový život prostě přála..
nakonec můžete mít i s jeho novou rodinou skvělé vztahy, když budete chtít všichni..
to dítě za nic nemůže…
a že si vybral ženu o velmi dost mladší… no tak to bych taky musela vydýchat, ale nakonec to přece není až tak podstatné…

Luci já teda nevím jak ostatní, ale já vůbec nemám tomu chlapovi za zlé, že odešel a na místě zakladatelky jak už jsem psala, bych byla i ochotná zapracovat na zpracování toho jeho nezájmu v dětství, kdyby ale projevoval nějakou lítost nad tím a teď měl normální zájem o mě a o vnoučata.
Ale to její otec nemá.
Dlabe na ní od cca jejích 8 let až do dneška. Ani matku jejího budoucího sourozence jí nepředstavil, prostě nic. Z toho fakt nic nevybuduješ.
Pokud teda nemáš povahu na to se nonstop vnucovat a o něco doprošovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
31.7.22 17:14
@Malá bobina píše:
A proc je tu plno příběhů žen, které tuší a vi, ze uz je chlap nemiluje a stejně zůstávají? Bude to potom jeste život? Neni to o přežívání? Ma nekdo silu jen tak odejit, protože neni laska…?

Protože jim to z nějakých důvodů i nadále vyhovuje. Naprosto stejně jako těm chlapům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
31.7.22 17:22
@Lucy75 píše:

to dítě za nic nemůže…

:lol:
Luci já teda nevím jak ostatní, ale já vůbec nemám tomu chlapovi za zlé, že odešel a na místě zakladatelky jak už jsem psala, bych byla i ochotná zapracovat na zpracování toho jeho nezájmu v dětství, kdyby ale projevoval nějakou lítost nad tím a teď měl normální zájem o mě a o vnoučata.
Ale to její otec nemá.
Dlabe na ní od cca jejích 8 let až do dneška. Ani matku jejího budoucího sourozence jí nepředstavil, prostě nic. Z toho fakt nic nevybuduješ.
Pokud teda nemáš povahu na to se nonstop vnucovat a o něco doprošovat
@Lucy75 píše:

to dítě za nic nemůže…

Zakladatelčin otec o čemkoliv na tohle téma mluvit odmítá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
31.7.22 17:29
@Anonymní píše:
Mě to asi mrzí proto, že jsem k němu měla blíž než k mámě a měla jsme pocit, že máme docela fajn vztah (přestože mě v podstatě přehlížet, víceméně jen kritizoval atd.), prostě mi byl vždy bližší. A teď vidím, že jsem ho vůbec neznala. Myslela jsem, že je chladný obecně, najednou ale rozdává lásku. S námi se skoro nikdy nezasmal, najednou videa plná smíchu. Byl odtazity, nechtěl se fotit, najednou ji všude objímá, dává fotky, dává pusu… Já ten vztah s otcem ukončit nechci, ale byla jsem v podstatě donucena a teď se s tím vším nějak musím smířit.

Netušíš, co bylo skutečným důvodem chladného vztahu rodičů. Mohlo to být také chování na straně matky. Nezastávám se ho, ale třeba byl s matkou z nějakého důvodu dlouhodobě nešťastný a zůstával s ní kvůli dětem. Ostatně i zde na emiminu spolu lidi zůstávají v jinak nefunkčních vztazích kvůli dětem. A teď zažívá to, co už dlouho s Tvojí mámou neměl, cítí zřejmě, že zase konečně „žije“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
31.7.22 17:37

@Lucy75 to, že odešel, nevadí. Spíš měl odejít mnohem dřív, nebo taky jeho manželka. Ale otec, který na své děti většinu života se. e, je pro mne naprostý póvl. Ženská, když odchází od chlapa, na děti většinou nekašle a tohle je ten zásadní rozdíl. Když se o děti nestará ženská, taky bude pro mne póvl a nenechám na ní ani nitku suchou. Protože děti za životní rozhodnutí rodičů nemůžou a nemají na vybranou.

A jo „při troše dobré vůle“. Tady tatínek té dobré vůle moc neměl už hodně dlouho…

Příspěvek upraven 31.07.22 v 17:38

• Citovat
  • Upravit
5113
31.7.22 17:38
@prokr píše:
Protože jim to z nějakých důvodů i nadále vyhovuje. Naprosto stejně jako těm chlapům.

Ano,. Odpovídám na to, ze lidi bohužel umi přežívat ve vztazích a obětovat se pro deti. Ktere jim za to stejně nikdy nepodekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
31.7.22 17:40
@prokr píše:
Ano,. Odpovídám na to, ze lidi bohužel umi přežívat ve vztazích a obětovat se pro deti. Ktere jim za to stejně nikdy nepodekuji…
@prokr píše: :mrgreen: No právě…a to jenom potvrzuje mnou výše popsané.
Pro koho je to ve vztahu neúnosný ten prostě odejde i kdyby tam bylo 10 dětí. Tomu kdo zůstává, tomu tam zase tak zle není. Samozřejmně jenom do doby než mu šikovná milena vysvětlí, že to tak zlé opravdu, ale opravdu je :mavam:
P. S. To druhé dítě si bez lásky ten obětavec dělal proč :think:?Příspěvek upraven 31.07.22 v 17:15

Ja jenom ze nejsem žádná naivni a ze to pisu bez ironie. Ano byl srab. Druhé dite prislo protože se smiril s tim co je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
31.7.22 17:41
@Lucy75 píše:

to dítě za nic nemůže…

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
31.7.22 17:42
@Malá bobina píše:

O dětech to vůbec být nemusí a většinou taky není. Lidi za odůvodněním, že zůstávají kvůli dětem rádi a velice často skrývají úplně jiné důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
31.7.22 17:42
@Josefuna píše:
Netušíš, co bylo skutečným důvodem chladného vztahu rodičů. Mohlo to být také chování na straně matky. Nezastávám se ho, ale třeba byl s matkou z nějakého důvodu dlouhodobě nešťastný a zůstával s ní kvůli dětem. Ostatně i zde na emiminu spolu lidi zůstávají v jinak nefunkčních vztazích kvůli dětem. A teď zažívá to, co už dlouho s Tvojí mámou neměl, cítí zřejmě, že zase konečně „žije“.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
31.7.22 17:43
@prokr píše:
O dětech to vůbec být nemusí a většinou taky není. Lidi za odůvodněním, že zůstávají kvůli dětem rádi a velice často skrývají úplně jiné důvody.

Ano pohodlnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
31.7.22 20:35

Pokud chceš pohled z druhého břehu, napiš mi. Mám k tomu hodně postřehů. Přeji hodně sil a nadhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
1.8.22 00:07

Lidi se během života mění, tak proto se asi chova takto rozdílné.

Já bych se ho na to jako dospela dcera klidně a s taktem zeptala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria