Rozchod s cholerikem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37799
24.1.19 22:09

@růžový achát Pokud se tak bavíš i s partnerem, tak pochybuji, že máte vřelý vztah! :jazyk:

Neděláš náhodou dlažby? Způsob vyjadřování by tomu napovídal …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
24.1.19 22:23

Oba se snižujete na zbytečně nízkou úroveň, máte na víc ;-)

Jinak za mne jedině rovnoprávnost, úcta žena - muž, ale i muž - žena. S logikou „čerpáme z historie“ bychom mohli klidně někoho zavraždit a pak si koupit odpustek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37799
24.1.19 22:43
@růžový achát píše:
Vrať se na vodítko ke své paní a štěkej jen na povel, nebo nedostaneš večeři ani zejtra :P

Zrovna mi ji ohřívá a to přitom dnes šla cca 2 km pěšky, jelikož měla podobné kecy jako Ty. :jazyk:

@Honza82 píše:
Jinak za mne jedině rovnoprávnost, úcta žena - muž, ale i muž - žena. S logikou „čerpáme z historie“ bychom mohli klidně někoho zavraždit a pak si koupit odpustek

Ano, ale musí tam být i to žena - muž, ne jenom muž - žena. Žít postaru se nedá, ale nezohledňovat historický vývoj a biologické odlišnosti obou pohlaví si také koleduje o konflikt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37799
24.1.19 23:05
@růžový achát píše:
@Honza82 V tomhle směru ohledně úcty souhlasím. Muž se nemůže rovnat ženě a žena muži, obě pohlaví mají své domény… muž si nesmí násilím na ženě vymáhat nějaká privilegia.

Sice tvrdíme prakticky to samé, ale každý si tvrdě stojíme za svým názorem! :mrgreen:

@růžový achát píše:
@jege 2 km pěšky je jako nic to uběhnu za 5 minut :P , to je z tebe pěkně zchátralá.

Problém nebyl ve vzdálenosti, ale spíše v počasí, ovšem v kožichu to také nebylo žádné hardcore. Ovšem „ten tón, ten tón“ (čti samotný fakt vysazení z auta): https://www.youtube.com/watch?… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37799
24.1.19 23:18
@růžový achát píše:
@jege Mně bys udělal vysazením z auta radost, a počasí mi problem neděla už vůbec, ale pokud ona na tohle není uvyklá, tak jsi agredivní sadista a měl by ses léčit. Takže úplně teď chápu, že souhlasíš s agresivním zacházením se ženami. Ty totiž jsi podobnej týpek. Tebe bych zvalchovala na jednu hromadu 8) a za tim autem bys běžel ty :P

Přesně tak, měla si uvědomit, že pánem je ten, kdo řídí (a vlastní) vůz (ona má svůj) a Ty zase zapomínáš, že jsme silnější pohlaví!

A pak tu někdo napíše, že nechápe, jak může chlap uhodit ženskou, ale samotné ženské vyhrožují, že by se začaly prát s chlapem. :zed:

PS: Mimochodem, nepochopil jsem toho agresivního sadistu … Já jsem jenom upozornil, že pokud nepřestane mít takové blbé řeči, tak může jít pěšky, nepřestala, tak jsem zabrzdil u zastávky MHD a ona uraženě vystoupila. Nebylo třeba ani žádného vyhazování …

A navíc to spíše patřilo synovi, který po škole blbě frflal, ale „potrefená husa“ si to vzala osobně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.1.19 23:29

.

• Citovat
  • Upravit
122
24.1.19 23:41
@Honza82 píše:
Ja nechápu, jak může muž na ženu použít sílu. To je tak tupý, vybíjet se silou a k tomu ještě na někom, kdo se neubrání

Jsou to jedinci s nízkým sebevedomim. Ale jsou takové i ženy. Jeden případ znám. Její chlap by na ženu nesáhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37799
24.1.19 23:51
@růžový achát píše:
@jege Tak ses nam tady pěkně odkopal. :P Jdu spát už mě nebavíš.

Ty mě naopak bavíš čím dál, tím víc … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 01:13

Co ted dcera? Proc maji nektere zeny deti s takovem chlapovi? Nechodi do prace? Nemuzes zavolat policii? Na co jsou?! Nemas otce nebo nejakeho jineho chlapa co ti pomuze? Kup si peprovy sprej, a kdyz te jeste jednou chytne tak mu dej.

• Citovat
  • Upravit
305
25.1.19 06:02
@Arasen3 píše:
Jsou to jedinci s nízkým sebevedomim. Ale jsou takové i ženy. Jeden případ znám. Její chlap by na ženu nesáhl.

Netvrdím, že nejsou takové ženy. Ale prostě to není to samé, nelze se na to koukat recipročně. X krát jsem na tréninku dostal pěstí, protože jsem se špatně kryl a nedával si pozor. Když to bylo od muže, někdy mi to ujelo a vrátil jsem mu to s plnou parádou; pak mne to mrzelo, ale ten chlap to samozřejmě unesl. Ale když jsem dostal od ženy (a taky to bolelo), nikdy jsem ji to nevrátil naplno, protože by to při mé tělesné konstrukci (195cm, skoro 100kg) nemusela dát. Ženy se prostě nemlátí a pokud se snaží ona uhodit mne, lze vždy odejít ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37799
25.1.19 11:08
@Honza82 píše: Ženy se prostě nemlátí a pokud se snaží ona uhodit mne, lze vždy odejít ;-)

Anebo navrhnout takové ženě, ať prostě odejde/vystoupí z dopravního prostředku. Já s tím naprosto souhlasím a nechápu, proč se Růžovka vzteká … ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
25.1.19 11:21
@jege píše:
Anebo navrhnout takové ženě, ať prostě odejde/vystoupí z dopravního prostředku. Já s tím naprosto souhlasím a nechápu, proč se Růžovka vzteká … ;)

Růžový Achát má svoje důvody, který bys asi nechtěl mít.

Jinak k mlácení mužů - moje nej kámoška přetáhla svého manžela ramínkem na šaty, aby ho uvedla do reality a přivedla k vnímání, že se na něho mluví a něco se po něm chce. Choval se hnusně k jejich dceři a na to popisuje tak, že to nevydržela. Že musela.
Je fakt, že ho srovnala a on se zlepšil. :mrgreen: :mrgreen: Takže tady platí, že by byla „škoda rány, kdyby padla vedle“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
25.1.19 15:30
@LaPaloma píše:
Růžový Achát má svoje důvody, který bys asi nechtěl mít.Jinak k mlácení mužů - moje nej kámoška přetáhla svého manžela ramínkem na šaty, aby ho uvedla do reality a přivedla k vnímání, že se na něho mluví a něco se po něm chce. Choval se hnusně k jejich dceři a na to popisuje tak, že to nevydržela. Že musela.
Je fakt, že ho srovnala a on se zlepšil. :mrgreen: :mrgreen: Takže tady platí, že by byla „škoda rány, kdyby padla vedle“.

no a je to venku…tohle zabere vždy… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107521
25.1.19 16:51
@jege píše:
Ale dá, do 1/2 roku se projeví každá odchylka nebo úchylka, ovšem to by ženská neměla mít klapky na očích a toho svého všemožně omlouvat. To jak se chová navenek s ostatními lidmi je přitom úplně irelevantní. Tady je zakladatelka ve vztahu 3 roky, už má roční dceru a agresivita se projevovala již předtím. Co na to říct? Kdo chce kam …

Vždyť mu dala dítě, co by jeste chtěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107521
25.1.19 16:52
@jege píše:
Ale dá, do 1/2 roku se projeví každá odchylka nebo úchylka, ovšem to by ženská neměla mít klapky na očích a toho svého všemožně omlouvat. To jak se chová navenek s ostatními lidmi je přitom úplně irelevantní. Tady je zakladatelka ve vztahu 3 roky, už má roční dceru a agresivita se projevovala již předtím. Co na to říct? Kdo chce kam …

Na pul roku tedy rozhodně nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria