Rozchod s cholerikem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37799
26.1.19 23:01
@LaPaloma píše:
Růžový Achát má svoje důvody, který bys asi nechtěl mít.

Stejně, jako ona by asi nechtěla mé důvody, a přesto ji nenadávám … ;)

@Venetia Někde jsem četl, že člověk se dokáže přetvařovat maximálně 1/2 roku a že do 1/2 roku se projeví všechny charakterové vlastnosti, pokud je ovšem okolí neignoruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
26.1.19 23:09

@jege S půl rokem souhlasím, ale musí spolu sdílet jeden prostor se vším všudy. Pak ano. Pokud se jen navštěvují, neprojeví se to ani po xy letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37799
26.1.19 23:27

@Jedna babička Samozřejmě. Narážel jsem na to, že zakladatelka žije s partnerem 3 roky.

Mimochodem, mám takovou zkušenost, že první dojem je ten nejsprávnější. Často se mi stává a potvrzují mi to i další lidé, že po čase většinou začnou vadit věci, které nás zarazily hned při prvním setkání. Pak se to nějak vysvětlí, stane se to nepodstatným, lehce tolerovatelným a pod., ale po nějaké době je to právě toto, co začne vadit nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107521
27.1.19 01:08
@jege píše:
Stejně, jako ona by asi nechtěla mé důvody, a přesto ji nenadávám … ;)@Venetia Někde jsem četl, že člověk se dokáže přetvařovat maximálně 1/2 roku a že do 1/2 roku se projeví všechny charakterové vlastnosti, pokud je ovšem okolí neignoruje.
Tak to mi přijde moc málo
@jege píše:
@Jedna babička Samozřejmě. Narážel jsem na to, že zakladatelka žije s partnerem 3 roky.Mimochodem, mám takovou zkušenost, že první dojem je ten nejsprávnější. Často se mi stává a potvrzují mi to i další lidé, že po čase většinou začnou vadit věci, které nás zarazily hned při prvním setkání. Pak se to nějak vysvětlí, stane se to nepodstatným, lehce tolerovatelným a pod., ale po nějaké době je to právě toto, co začne vadit nejvíce.

A co když při prvním setkání nevadí nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí