Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna matek
Tak jestli ji třeba pozval k sobě, něco proběhlo, tak by zas jako sukničkář mohl mít „splněno“ a zářez na pažbě. A nechal by dceru být. Jinak bych ji teda litovala, kam dala oči. Já „švagra“ poznala po mnohem delší době než po čtyřech měsících, naštěstí jsem v té době byla bezdětná. Kdyby vyjel po mé dceři, asi bych si to šla vyřídit s ním.
Ahoj,
chápu, že je to pro tebe nepříjemná situace a pokud s novým přítelem plánujete opravdu vážný vztah, tak to muže do budoucna i uškodit (ono i kdyby něco proběhlo, ok, není to rodina ale moc to na klidu nepřidá, kdyby se pak měli vídat a nějak fungovat)…
Zase bych měla na paměti, že zakázané ovoce chutná nejlépe a spoustu věcí se pak dělá na truc rodičům…
S novým přítelem to asi řešit nechceš?
Nebo jak se k tomu on staví?
Je dospělá a bohužel si už může dělat co chce a ty jsí v tom asi nezabráníš ![]()
Tak je otázkou, co se s tím dělat dá. ???? Nezákonného na tom není zcela nic, takže jediné, co lze asi udělat je, nenápadně zapůsobit jako dobrý rádce. Zkusila bych zcela nezávazně a mimochodem jen tak s dcerou prohodit pár slov, jakože jaký on je, co si ona o něm myslí. Poznáš přece, jestli se ho zastává, nebo ho brání, když o něm mluvíš třeba hanlivě - z toho se dá leccos vyčíst. Píšeš, že nemá známost, tudíž asi neužívá antikoncepci - to je trochu nebezpečí - kdyby náhodou, aby z toho hned něco nebylo…
Když mi bylo osmnáct měla jsem známost s chlapem kterému bylo 34, bral mě na víno, do společnosti, ty debaty byly taky jinde než s mými vrstevníky, imponovalo mi to. Myslela jsem si, že to se mnou mysli vážně, přišla jsem si s ním zajímavá. Potom vyšlo najevo, že mě má jen na jedno. Bolelo to, nabila jsem si pusu ale poučila jsem se z toho. Tady bych ten průběh viděla podobně, on si chce užít s mladou holkou, ona je oblblá, časem ho přestane bavit a život půjde dál. Dceři bych nic nezakazovala, nemůže za to, tihle pánové v tom umí chodit ![]()
Za prvé - žádného „strýce“ tady nevidím. Pro Tvou dceru je to naprosto cizí člověk. Tím, že Ty ses dala dohromady s jeho bratrem, se z něj rozhodně nestane její strýc.
Za druhé - přítele znáš čtyři měsíce, ale už je to „muž Tvých snů“… No, tak hlavně, že od své dcery chceš racionální a rozumné uvažování… Sama se vyjadřuješ (a pravděpodobně i chováš) jako zamilovaná puberťačka, ale u ní budeš „rázně zasahovat“.
Na rovinu - považuji Tě (raději) za trolla, protože se mi nechce věřit, že by tohle přihlouplé chování předváděla matka čtyř dětí.
@Královna matek taky na mně působíš jako troll, ale jestli ne, 18tiletá není v pubertě, ale je to dospělá osoba, nevidím nic tak divného, když chlap 32 flirtuje s holkou 18 ![]()
No pokud si slečna s nestrýčkem nabije hubu a zakladatelka se svým partnerem vydrží, může to do budoucna dělat potíže. Byla bych pro, aby partner se svým bratrem promluvit, je to i v jeho zájmu. Třeba to nestrýček tentokráte myslí vážně.
@BohunkaP asi jsem šatně vysvětlila situaci s přítelem se známe cca 3 roky. Byli jsme velice dobří kamarádi, ale postupem času se to jednoduše překlopilo v něco víc. To je vše na mou obranu u debat že se chovám jak zmíněná „puberťačka“
![]()
A nevlastni stryc je pedofil..je ji 18
treba jen flirt si myslim..ale te by mel dospelej chlap neco s ditetem jeste
tedy normalni, dospeli…
@Tableta píše:
Za prvé, působí to jako troll. Za druhé, není to její strýc.
Přesně a za třetí- oba jsou dospělí, jejich volba, ty jí tak akorát můžeš říct, co si o tom myslíš ![]()
@Andy27 píše:
A nevlastni stryc je pedofil..je ji 18treba jen flirt si myslim..ale te by mel dospelej chlap neco s ditetem jeste
tedy normalni, dospeli…
S jakym ditetem??
@Andy27 píše:
A nevlastni stryc je pedofil..je ji 18treba jen flirt si myslim..ale te by mel dospelej chlap neco s ditetem jeste
tedy normalni, dospeli…
Dospělý muž, kterému se líbí osmnáctileté slečny, je pedofil?
![]()
Neuhodila ses třeba ráno do hlavy?