Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslední dobou je to každý den několik příspěvků od nových uživatelů a co příspěvek to perla. Prostě se lidi nudí a tak si dělají pr…el.
@Andy27 píše:
A nevlastni stryc je pedofil..je ji 18treba jen flirt si myslim..ale te by mel dospelej chlap neco s ditetem jeste
tedy normalni, dospeli…
To jsem se teda v 18r.taky zamilovala do pedofila, dle tych meritek.
Ten chlap neni zadny jeji stryc ani rodina. Holka je dospela zenska, prestoze mama si mysli neco jineho.
@Kelsey píše:
To jsem se teda v 18r.taky zamilovala do pedofila, dle tych meritek.
Ten chlap neni zadny jeji stryc ani rodina. Holka je dospela zenska, prestoze mama si mysli neco jineho.
Asi kazdy vnima vek 18 jinak
pro me je to dite..
@carola píše:
Poslední dobou je to každý den několik příspěvků od nových uživatelů a co příspěvek to perla. Prostě se lidi nudí a tak si dělají pr…el.
Presne…uz je to trapne
@carola píše:
Jo, už mě to taky nebaví. Tady je to poznat podle nicku, knižního slohu v úvodním příspěvku a tomu, jak se zakladatelka vyjadřuje v diskuzi.
@Královna matek tak se postarej, at si tu pusu nabije pred tim, nez se mezi nimi neco stane, ne? Ja bych se taky nemohla divat, jak mi obsournik chce klatit dceru
Mu prehod nejakou lehkou krasavu, at je dcera pekne nachyta. Urcite nejakou mezi znamymi mas.
Tak starší chlap potřebuje mladou kočičku, protože mu dělá dobře, jak ona k němu němě vzhlíží, jak mu naslouchá, jak si může vodit za nos a ona mu všechno věří, jak si ji tvaruje podle svého a ona ho za to miluje. Na to mu děvče s nějakou tou zkušeností neskočí. To je moc práce… proto má raději tu mladší a nezkušenou.