S mojí dcerou flirtuje její strýc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
7.2.18 12:57
@Andy27 píše:
A nevlastni stryc je pedofil..je ji 18 8o treba jen flirt si myslim..ale te by mel dospelej chlap neco s ditetem jeste :roll: tedy normalni, dospeli…

Tak starší chlap potřebuje mladou kočičku, protože mu dělá dobře, jak ona k němu němě vzhlíží, jak mu naslouchá, jak si může vodit za nos a ona mu všechno věří, jak si ji tvaruje podle svého a ona ho za to miluje. Na to mu děvče s nějakou tou zkušeností neskočí. To je moc práce… proto má raději tu mladší a nezkušenou.

• Citovat
  • Upravit
8040
7.2.18 13:45

Poslední dobou je to každý den několik příspěvků od nových uživatelů a co příspěvek to perla. Prostě se lidi nudí a tak si dělají pr…el.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.2.18 14:49
@Andy27 píše:
A nevlastni stryc je pedofil..je ji 18 8o treba jen flirt si myslim..ale te by mel dospelej chlap neco s ditetem jeste :roll: tedy normalni, dospeli…

To jsem se teda v 18r.taky zamilovala do pedofila, dle tych meritek.
Ten chlap neni zadny jeji stryc ani rodina. Holka je dospela zenska, prestoze mama si mysli neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
7.2.18 20:49
@Kelsey píše:
To jsem se teda v 18r.taky zamilovala do pedofila, dle tych meritek.
Ten chlap neni zadny jeji stryc ani rodina. Holka je dospela zenska, prestoze mama si mysli neco jineho.

Asi kazdy vnima vek 18 jinak 8o pro me je to dite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
7.2.18 20:54
@carola píše:
Poslední dobou je to každý den několik příspěvků od nových uživatelů a co příspěvek to perla. Prostě se lidi nudí a tak si dělají pr…el.

Presne…uz je to trapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
7.2.18 20:57
@Andy27 píše:
Asi kazdy vnima vek 18 jinak 8o pro me je to dite..
8o

Příspěvek upraven 07.02.18 v 21:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
7.2.18 20:58
@Andy27 píše:
Presne…uz je to trapne
Ále, radši nic :mrgreen: 8)

Příspěvek upraven 07.02.18 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
7.2.18 21:00
@carola píše:
Poslední dobou je to každý den několik příspěvků od nových uživatelů a co příspěvek to perla. Prostě se lidi nudí a tak si dělají pr…el.

Jo, už mě to taky nebaví. Tady je to poznat podle nicku, knižního slohu v úvodním příspěvku a tomu, jak se zakladatelka vyjadřuje v diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
12.2.18 13:44

@Královna matek tak se postarej, at si tu pusu nabije pred tim, nez se mezi nimi neco stane, ne? Ja bych se taky nemohla divat, jak mi obsournik chce klatit dceru :poblion: Mu prehod nejakou lehkou krasavu, at je dcera pekne nachyta. Urcite nejakou mezi znamymi mas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová