Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@j.a.n.i1 píše:
@Azeretereza Mám popraskané sklo na tabletu asi 2 roky (letěl na beton) přelepila jsem to obyčelnou průhlednou izolepou a funguje to stále
Uf, to je dobra zprava, izolepu nekde mam ![]()
@Azeretereza píše:
Uf, to je dobra zprava, izolepu nekde mam
Já telefony obměňuju ca co 2 roky, no předposlední mi spadl asi po půl roce na zem, pavouk jak blázen, nic se nevysypalo ani časem, ani jsem to nelepila ničím. Odsloužil si dva roky a pak letěl… Teď jsem si už telefon raději pojistila ![]()
@Nowuka2 píše:
Já telefony obměňuju ca co 2 roky, no předposlední mi spadl asi po půl roce na zem, pavouk jak blázen, nic se nevysypalo ani časem, ani jsem to nelepila ničím. Odsloužil si dva roky a pak letěl… Teď jsem si už telefon raději pojistila
Priste to taky udelam, je to muj prvni telefon s dotykovym displejem, predtim jsem mela polodotykac s klavesnici a to byl drzak, asi pet let vydrzel a tech padu nespocet. Nikdy se mu nic nestalo, az pak byl jednou polit vodkou a to nerozdejchal. Proto me nenapadlo, ze jsou dotykace tak krehky
Mam ho zdrapanej, to jo, ale ted mi spadnul a docela razne mu to sklicko prasklo. Mam ho od rijna, obavam se, ze ani dva roky nevydrzi ![]()
@Azeretereza kup si tu ochranou folii, zabrani odreni displeje, a trochu udrzi i to rozbity sklo, ja se divim ze tam ta folie neni v zakladni vybave, dneska to maj snad vsechny telefony, bez toho je dotykac dost nepraktickej ![]()
@Kriss Tina píše:
@Azeretereza kup si tu ochranou folii, zabrani odreni displeje, a trochu udrzi i to rozbity sklo, ja se divim ze tam ta folie neni v zakladni vybave, dneska to maj snad vsechny telefony, bez toho je dotykac dost nepraktickej
Byla tam, ale uz se sloupla
Nejsem zvykla pouzivat pouzdro, nic, nosim ho jen tak v kabelce a obcas spadne.
@Azeretereza Fungovat ti bude. Je to kosmeticka zalezitost a pokud ti prasklina nevadi, neni duvod kupovat novy. Zkus nejakou ochrannou folii, ale uvedom si, ze pres prasklinu ti nikdy nepujde dobre nalepit. Zvaz, jestli neinvestovat do opravy, tipuji kolem tisicovky by to mohlo byt.
@cecetka píše:
@Azeretereza Fungovat ti bude. Je to kosmeticka zalezitost a pokud ti prasklina nevadi, neni duvod kupovat novy. Zkus nejakou ochrannou folii, ale uvedom si, ze pres prasklinu ti nikdy nepujde dobre nalepit. Zvaz, jestli neinvestovat do opravy, tipuji kolem tisicovky by to mohlo byt.
Ten telefon stal asi 2000, nechce se mi do nej investovat, mam ho jen jako komunikacni nastroj. Jde mi jen o to, jestli se mi treba do tydne nevysype displej, jestli mam rovnou pocitat s koupi novyho, nebo zda ta prasklina vydrzi jeste nejakej patek. Koupim mu nejakou folii a snad jeste vydrzi. ![]()
Ahoj holky, nevím zda mi poradíte, mám nový tablet a koupila jsem si na něj i obal s klávesnicí..když jsem si vzala tablet v obalu a obal otevřela, ta jedna packa ve spodní části obalu vypadla na zem a tablet tím pádem nedržel a sjel na zem cca 40cm výšky a display praskl.
Tak já si koupím tablet i s obalem, aby byl ,,chráněn" a on díky obalu vypadl na zem.
Mám reklamovat obal?? a co rozbytý tablet teda nevím..
Obal byl celkem drahej a tablet taky.