Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hele, to mi bylo fakt těch 16 asi. A to bys ho musela vidět…
mě je teď jasné, kde se to tenkrát bralo. Můj vlastní táta nestál za nic, tak jsem si z toho důvodu tenkrát podvědomě vybírala starší muže.
@Modesta Já jsem taky ty ženaté rovnou vyřadila, to bych prostě nikdy neudělala ani mě to nenapadlo…
@Monchichik píše:
@Modesta Já jsem taky ty ženaté rovnou vyřadila, to bych prostě nikdy neudělala ani mě to nenapadlo…
Presne tak, kdyz jsem byla svobodná matka, tak se mi hodne stávalo, ze se me snazil sbalit, nebo jen zkoušel filtrovat se mnou ženatý chlap, ale hned jak ksem videla prsten na ruce, tak hned jsem vedela, ze se ho mam zbavit a slusne ho nekam poslat
.Proto ksem mozna byla roky bez chlapa
.Pamatuji si, ze kdyz ksem dceru vyzvedavala/odváděla ze skolky, tak to na me casto zkoušel (opakovaně)jeden tatinek, ktery mel deti a manzelku
, ja bych si v zivote ani neodpustila, kdybych nekomu,,sebrala”tatu od rodiny…
@truelly píše:
Tatínkovi by to frajerka měla říct taky sama.
NIC bych jí neulehčovalakdyž chce být tak zodpovědná, tak ve všem
Taková máma, jako jsi ty by jednou svištěla do důchoďáku, nebo do LDNky, že by nestačila počítat schody…žádné ulehčování!!!
Tedy já se koukám na filmy pro pamětníky.
A běžné holčina 17/18 a chlap 30. ![]()
A velká láska. A nikdo se nad tím nepozastavuje. A tak dávná doba to není, ne ![]()
@Netopirek mé prababicce bylo čerstvých 17, když porodila svoje první dítě. Měla ho s o 13 let starším chlapem. Milovali se a byli spolu, dokud jí ho nevzala válka. 3 dny před koncem.
@Veselabara
A za divné se to nepovažovalo, že.
Já si myslím, že teď se to zas bere do extrému. Ona spousta holek, třeba já, v 15 na 15 nevypadá. Já už od cca 13-14,vypadala skoro na 20.
Jak se dceři vede? Zvládá to protinákazové opatření?
Doufám, že v rodině je už klid a řešíte co a jak se dceřiným partnerem.
Být to moje dcera, tlačila bych je do svatby - i když nevím, jak to teď s oddáváním vlastně je… A s porody? Ví to někdo?
@Mosie Co vím, tak porody zatím nezakázali…
Ne, promiň, nedalo mi to. ![]()
Tak to je dobře! ![]()
Kdyby za cca čtyři měsíce rodily všechny, co jsou teď těhotné, selhala by půlka nemocnic na přetížení ![]()
Myslela jsem pochopitelně ta opatření kolem ![]()
Evidentne tehotenstvi meli s pritelem naplanovane. On ve veku, kdy by dite uz chtel, holku si chtel udrzet, protoze vedel, ze v jejim veku by mu pravdepodobne zdrhla za nejakym spoluzakem, tak ji zacal vypravet, jak by mohli byt super rodina a jak se o ne postara. Holka nadsena z role mamy a manzelky. Bude super cool mlada mama, bud sbirat liky na instagramu, a tak se dohodli, ze vysadi prasky a udelaji si miminko. Nedovolila bych, aby moje dcera chodila s takhke starym chlapem. Takovy chlapi nejsou normalni, kdyz si vybiraji partnerky s tak vysokym vekovym rozdilem.
@Natt00 Můj manžel je o 8 let starší, než já. Mě bylo 17 a jemu 25. Za těch 16 let, co jsme spolu jsem si žádné deviace nevšimla.
Pravda, že teda tím těhotenstvím taky nesouhlasím.
@lleennttiillkkaa píše:
@Natt00 Můj manžel je o 8 let starší, než já. Mě bylo 17 a jemu 25. Za těch 16 let, co jsme spolu jsem si žádné deviace nevšimla.
Pravda, že teda tím těhotenstvím taky nesouhlasím.
Hele, ale i ty musíš uznat, že 17 a 25 je fakt trochu jiný případ než 15 a 27.
Zakladatelko, jak to jde?
Páni, tak mi to nedalo a taky jsem to dočetla. Jak se dceři daří? Jak tento příběh pokračuje? Doufám, že všechno jde tou nejlepší možnou cestou, i když doba tomu moc nepřeje. ![]()