Šicí klub

• Otevřená skupina

Pro začátečníky i pokročilé, pro všechny, co si chtějí vyměnovat rady, tipy, střihy... A vůbec všechno kolem šití.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
15.4.11 14:23
Marpe píše:
Chci se zeptat - Vy, jak šijete z Ikea deky, musí to být něčím vypodšívkované??? Nekouše to na těle???

Já nepodšívám a musím teda říct, že toto je nejoblíbenější teplákovka od Kiki, takže určitě neškrábe :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15043
15.4.11 14:25
ww píše:
Marpe píše:
Chci se zeptat - Vy, jak šijete z Ikea deky, musí to být něčím vypodšívkované??? Nekouše to na těle???
Já nepodšívám a musím teda říct, že toto je nejoblíbenější teplákovka od Kiki, takže určitě neškrábe :pankac:

Díky :wink: Já se pokusím někoho „znásilnit“ na seřízení stroje a pak se taky o něco pokusím. Moc se mi ty výrobky z dek líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.4.11 14:26

Nedala by se prosím udělat nějaká podkategorie na střihy??? S reálnými rozměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 14:32

Já šiju od oka, ale hodil by se mi střih na bundičku :wink: Chtěla bych Kiki ušít „Džisku“, ušila jsem ji riflovou bekovku tak ať ladí, ale jak se znám, tak to šmiknu od oka :wink:

A toto jsou polštářky se zbytků.

• Citovat
  • Upravit
20840
15.4.11 14:33

MArpe, já jsem to šila z dětských dek a ten fleese je staršně příjemnej, neškrábe to určitě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.4.11 14:36
Novire píše:
MArpe, já jsem to šila z dětských dek a ten fleese je staršně příjemnej, neškrábe to určitě :wink:

A dají se použít i takové ty deky z obchoďáků za stovku? Dáváte důraz na to, aby to nebyla jen umělina?? Blbý otázky :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.4.11 14:37

WW polštářky pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.4.11 14:40

Flesse je vždycjy umělina, ne? Podle mě je to 100% polyester… takže pokud ti ta deka nebude na omak nepříjemná, tak to určitě půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.4.11 14:41

Pridala jsem tema Strihy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.4.11 14:50
asha píše:
Pridala jsem tema Strihy :)

Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.4.11 14:58

Muzete mi nekdo rict, co je tohle? Vypadlo mi to odnekud ze stroje, je to velky tak 5mm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.4.11 15:15

Obě děti přes poledne spaly a tak jsem stříhala, abych mohla večer šít. :pankac:

Asho - to fakt neporadím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
15.4.11 15:24
steeve píše:
Janome
kvetinka56 píše:
Ahoj ja se chci taky pridat, sila jsem v detstvi na panenky, ale jenom v ruce, sici stroj mam uz vyhlidnuty, snad pristi tyden ho koupime. AKorat nestiham docist, od zaloozeni skupiny uz 11 stranek :-? Mozna po vecerech :lol:OT: Mate nekdo Janome 415? Mam ho vybranej
u Janome řada 400 je jedna z nejlepších, jsou to celokovové stroje, s CB chapačem, takže tzv. blbuvzorné, vydrží hodně, jsou zesílené, bez problému prošijí 8 vrstec rifloviny.
ta 415 má 15 programů a poloautomat na dírku:http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… , a pak se dělá i 423 ta má 23programů a automat na dírku: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… , jestli děláte hodně dírek, tak je lepší automat, jsou lepší a rychlejší
Dekuji za radu, direk budu sit minimum, jestli vubec nejake, takze ta 415 mi bude stacit.
Neoenc píše:
kvetinka56 píše:
Ahoj ja se chci taky pridat, sila jsem v detstvi na panenky, ale jenom v ruce, sici stroj mam uz vyhlidnuty, snad pristi tyden ho koupime. AKorat nestiham docist, od zaloozeni skupiny uz 11 stranek :-? Mozna po vecerech :lol:OT: Mate nekdo Janome 415? Mam ho vybranej
ja ho mam, je vybornej a má hrozně jednoduchý návod, což mi vyhovuje. Zajímá tě něco ? Já jsem začátečník a šije se mi na něm dobře, ale moc jsem toho ještě nevyzkoušela. Hlavně jsem nechtěla nic elektonickýho, kdyby se stroj rozbil, aby byl jednoduše opravitelný.

Hlavne me zajima, jak jses s nim spokojena a jestli neni tezky na obsluhu, jsem v siti uplny zacatecnik. Aspon se bude s kym poradit :palec:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
15.4.11 15:24

Achdarku gratulace k novemu metriku :palec:

• Citovat
  • Upravit
2639
15.4.11 15:39
Sati píše:
Můžu se taky připojit? Své výtvory mám na stránce - odkaz v profilu. Teď šiju hlavně Tildy a velikonoční zajíce :twisted: http://www.sati.estranky.cz/…mek-6059.jpg
a husičky http://www.sati.estranky.cz/…mek-6057.jpg :twisted: už mi docela lezou krkem :mrgreen:

pěkná tvorba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny