Šicí klub

• Otevřená skupina

Pro začátečníky i pokročilé, pro všechny, co si chtějí vyměnovat rady, tipy, střihy... A vůbec všechno kolem šití.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2639
15.4.11 15:45
ww píše:
Tak jsem si vzala foťák, že Kikču pěkně vyfotím, jak budeme čekat u školy na Davídka než poakordénuje. A ona se mi tak pěkně rozplácne do bláta :roll: Tak jsem udělala jen tuto fotku.Teplákovka z IKEA deky za 29 a staré mažestrsukně.

Je vidět, že teplákovka je správně využitá. Vypadá moc dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 15:51
palošek píše:
ww píše:
Tak jsem si vzala foťák, že Kikču pěkně vyfotím, jak budeme čekat u školy na Davídka než poakordénuje. A ona se mi tak pěkně rozplácne do bláta :roll: Tak jsem udělala jen tuto fotku.Teplákovka z IKEA deky za 29 a staré mažestrsukně.
Je vidět, že teplákovka je správně využitá. Vypadá moc dobře :palec:

Děkuji, je to její nejoblíbenější :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5911
15.4.11 15:56

ty brďo vy jste fakt šikulky..
nebude vadit, že tu budu opruzovat, když stroj ještě nemám? :oops: je to dost velký nedostatek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.4.11 16:01
Ali88 píše:
nebude vadit, že tu budu opruzovat, když stroj ještě nemám? :oops: je to dost velký nedostatek :mrgreen:

neboj, ja taky stroj nemam a taky uz tu opruzuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 16:03

A ještě jsem taky ušila dětem houpací pytel, ale houpeme se v něm všichni, i sousedi. Ale chudák přítel ne, má 105kilo.

• Citovat
  • Upravit
5911
15.4.11 16:04
Etcetera78 píše:
Ali88 píše:
nebude vadit, že tu budu opruzovat, když stroj ještě nemám? :oops: je to dost velký nedostatek :mrgreen:
neboj, ja taky stroj nemam a taky uz tu opruzuju :mrgreen:

:lol: aspoň nejsem sama.. snad se podaří koupit co nejdřív. dnes jsem zaúkovala tchýňku, aby mrkla, na kolik mě vyjde v německu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
15.4.11 16:04
ww píše:
A ještě jsem taky ušila dětem houpací pytel, ale houpeme se v něm všichni, i sousedi. Ale chudák přítel ne, má 105kilo.

:palec: Tak ten nutně potřebuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.4.11 16:10
ww píše:

tý jo, tak ten je dobrý :palec: Jaký jsi na něj použila materiál? Aby měl takovou nosnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.4.11 16:11

Tak ja mam za sebou prvni pocin…mini pytlicek na lecosy…ani to sem ale radsi davat nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 16:17
palošek píše:
ww píše:
tý jo, tak ten je dobrý :palec: Jaký jsi na něj použila materiál? Aby měl takovou nosnost?

To barevné je látka na skládací židle a to tmavé látka na obleky-odhaduju, přesně nevím, doma to leželo 20 let :wink: Spodek je vycpaný dvěma velkými polštáři. Je to ale zbytečně vysoké, ale to neva. Děti jsou nadšené :dance:

• Citovat
  • Upravit
1187
15.4.11 16:19
ww píše:

ten je úžasnej!!!, kde se dá sehnat střih?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
15.4.11 16:20
asha píše:
Tak ja mam za sebou prvni pocin…mini pytlicek na lecosy…ani to sem ale radsi davat nebudu :lol:

ukááá, pochválíme :palec:

ww: to se fakt nedivím. je perfektní.. asi si vezmu inspiraci a jak budu trochu zvládat, ušiji ho dětem :think: mají velký pokoj, tak by mohl vyset tam, když nemůžou na houpajdu a vánoce jsou vyřešený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 16:20

Holky já se s Vámi loučím. Na víkend jedeme do Lipníka, jsou tam Veteráni :dance: takže nakouknu až v pondělí. Pápá :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1187
15.4.11 16:21
kvetinka56 píše:
steeve píše:
Janome
kvetinka56 píše:
Ahoj ja se chci taky pridat, sila jsem v detstvi na panenky, ale jenom v ruce, sici stroj mam uz vyhlidnuty, snad pristi tyden ho koupime. AKorat nestiham docist, od zaloozeni skupiny uz 11 stranek :-? Mozna po vecerech :lol:OT: Mate nekdo Janome 415? Mam ho vybranej
u Janome řada 400 je jedna z nejlepších, jsou to celokovové stroje, s CB chapačem, takže tzv. blbuvzorné, vydrží hodně, jsou zesílené, bez problému prošijí 8 vrstec rifloviny.
ta 415 má 15 programů a poloautomat na dírku:http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… , a pak se dělá i 423 ta má 23programů a automat na dírku: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… , jestli děláte hodně dírek, tak je lepší automat, jsou lepší a rychlejší
Dekuji za radu, direk budu sit minimum, jestli vubec nejake, takze ta 415 mi bude stacit.
Neoenc píše:
kvetinka56 píše:
Ahoj ja se chci taky pridat, sila jsem v detstvi na panenky, ale jenom v ruce, sici stroj mam uz vyhlidnuty, snad pristi tyden ho koupime. AKorat nestiham docist, od zaloozeni skupiny uz 11 stranek :-? Mozna po vecerech :lol:OT: Mate nekdo Janome 415? Mam ho vybranej
ja ho mam, je vybornej a má hrozně jednoduchý návod, což mi vyhovuje. Zajímá tě něco ? Já jsem začátečník a šije se mi na něm dobře, ale moc jsem toho ještě nevyzkoušela. Hlavně jsem nechtěla nic elektonickýho, kdyby se stroj rozbil, aby byl jednoduše opravitelný.
Hlavne me zajima, jak jses s nim spokojena a jestli neni tezky na obsluhu, jsem v siti uplny zacatecnik. Aspon se bude s kym poradit :palec:

Jsem taky začátečník, vybírala jsem dlouho a prostě mi sedne. Šije se na něm dobře, funkcí má podle mě tak akorát, v návodu jsou obrázky co a jak nastavit. Např.šiješ elastickou látku, tam tam je vyfocených všech pět páček, který máš nastavit atd. Neměnila bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 16:23
Neoenc píše:
ww píše:
ten je úžasnej!!!, kde se dá sehnat střih?

Tak opravdu naposledy a vypínám Pc :mrgreen: Šila jsem od oka, takže neporadím přesně. Jsou to dva kruhy přišité k sobě a od nich jde nahoru tunel s okínkem… Když tak, jestli budete mít zájem, sepíšu a nakreslím návod, ale až příští týden.
Tak teď opravdu PÁPÁ :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny