Šicí stroj overlock

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.9.20 20:30

Mně moc pomohlo dát si šicí stroje mezi, kterými jsem se rozhodovala do porovnávače parametrů, tam krásně vidíte jestli stojí za to si připlatit apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.9.20 21:19

A kde je takový porovnávač?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.20 09:40

Tady je u každého stroje ikonka, kterou si ten daný stroj vložíš do porovnávače. Dobře mi poradili také přes chat když jsem si chtěla něco ověřit.

edit admin - nepovolená reklama, odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.9.20 10:13

Super, díky za odpověď, moc mi to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.20 14:00

Není zač ;-) sama jsem tápala než jsem tohle objevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
23.10.20 16:15

A jaký šicí stroj konkrétně se vám osvědčil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lily71
24.10.20 19:36

Záleží co od šicího stroje potřebuješ, jestli ho chceš jenom na příležitostné opravy nebo šiješ často…

• Citovat
  • Upravit
1
26.10.20 07:33

Singer overlockové stroje

Zdravím všechny a jdu si pro radu.
Partner mi chce pořídit overlock Singer hd0405s. Je to zřejmě novinka a nemůžu najít nic moc recenze a obecně bych chtěla vědět jak na tom overlocky Singer jsou. Kamarádka mi psala, že overlocky zkoumala a prý Singer nic moc a nechtějí to nikde moc opravovat.
Prosím, kdo má zkušenost s těmito stroji, ať už dobrou či spatnou, dejte vědět a budu určitě ráda i za názor člověka, co se tím zabývá profesionálně :)
(jinak Singer mám klasický šicí stroj, takže k nim asi máme sympatie a proto vybral tento :))
Díky a hezký den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
31.10.20 16:58

Jaký jste prosím přesně máte? Docela se v tom ztrácím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.20 17:28

Já mám tenhle **** a moc si ho chválím. Na začátku jsem trochu tápala, ale dobře mi poradili, takže jsem moc spokojená.

Upraveno adminem - nevhodný obsah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
31.10.20 20:42

Děkuju za odpověď, ale už jsem si vybrala a rovnou objednala, tak uvidím, doufám, že to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18596
10.3.21 18:38
@steeve píše:
@marzanna ale tazatelka se rozhodovala mezi Brotherem 2104 a Janome 990…, předpokládám že má nějaký finanční strop a 744 je už přeci jen jinde, navíc nemá ttřeba patky v ceně jako píše: Více

Dobrý den, akualne se take rozmyslim. Ezi Brother 2104 nebo 1034 vs me láká janome 990 co zde navrhujete. Asi me to víc táhne k Brother jelikož už mám klasicky stroj a moc mi vyhovuje. Myslite ze Brother je u overlock hodně preslap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
12.3.21 15:32
@hospodki píše:
Dobrý den, akualne se take rozmyslim. Ezi Brother 2104 nebo 1034 vs me láká janome 990 co zde navrhujete. Asi me to víc táhne k Brother jelikož už mám klasicky stroj a moc mi vyhovuje. Myslite ze Brother je u overlock hodně preslap?

Brother 1034 a 2104 je stejný overlock jen s jiným designem, oproti Janome 990 má výhodu že má volné rameno, a zase Janome 990 má navíc patky v ceně a robusnější konstrukci.
Takže kvůli volnému ramenu do Brothera, kvůli patkám do Janome,
a nebo Ladu 700, ta má jak volné rameno, tak i patky v ceně : https://www.sicistrojecz.cz/…tek-d150.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18596
13.3.21 07:56

@steeve Dekuji, nakonec jsem šla do 990. Mám tu cca 2 km prodejnu i se servisem a specializují se na Janome a Texi. Taky má J 5 let záruku a ten silnější motor. Zatím si s tím hraju jak malé dítě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.21 10:03

Brother 3034 vs. Merrylock MK 4030

Dobrý den, vybírám si overlock a svůj výběr jsem zredukovala na tyto dva stroje. Zajímal by mě váš názor/zkušenosti. O Brother 3034 jsem toho na internetu našla mraky, zatímco o Merrylock Mk4030 prakticky nic (až na 3 recenze na Heureka) - ani na youtube, ani na zahraničních webech… nic. Chci stroj pro domácí šití, hlavně teplákovina, úplet, občas riflovina, ideálně do 11.000. Bojuji s místem a tak průmyslový stroj nepřipadá v úvahu. U Merrylocku mě zaujal výkon motoru, i když nevím, jak moc tento údaj vypovídá o síle stroje. Stejně tak nevím, jak vypadá kvalita ořezu a stehů… Mohl by mi někdo poradit? Hlavně s Merrylockem o kterém nikdo nikde nic nepíše, přitom „pocitově“ se mi stroj zamlouvá víc. Děkuju všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat