Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1067
31.12.11 23:27
janca84 píše:
kacudka píše:
Jančo promiň,asi to patřilo někomu jinýmu,ale co by si po mě dnes chtěla? :mrgreen: Mám v sobě 2 hrnky svařáku. :lol:
A nepruď tady s takovým pozdním vstáváním :cert: :mrgreen: ,to se nám ještě nikdy nezadařilo :roll: :zed:

V pohodě :mrgreen: Malá chodí večer spávat ale mezi půl 9 a 9,takže spí těch 12h.

Příspěvek upraven 31.12.11 v 23:26

Mě děti vstávají mezi půl 8 a 8, ale na mě je to brzy, jsem sova, před půlnocí neusnu a ráno jsem „úplně negramotná“ :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
31.12.11 23:28
Honzuovka píše:
eshta píše:
kacudka píše:
Honzuovka píše:
eshta píše:
kacudka píše:
eshta píše:
kacudka píše:
holky já nevím jestli špatně vidím nebo co,ale před chvilkou jsem měla na těhotenským metříku 29+2 a najednou tam mám 29+3 a ještě půlnoc nebyla.Jak to??? 8o :think: :D
teda teď jsem si zapla metříky a taky máš děti pěkně po sobě :mrgreen:
a třetí bude co, už to víte?
no jo když už se to tak sešlo :mrgreen:
a třetí by měla být holčička :dance:
jůůůůůůů :kytka: tak to se vám povedlo :palec:
já už čtvrtej pokus zkoušet nebudu :mrgreen:
taky bych to raději neriskovala. Známá to riskla, tak hrozně moc si přáli holčičku. Nakonec se jim povedla, ale v bříšku se jí rochnili ještě dva kluci, nakonec mají šest dětí. Pět kluků a jednu holku. to je na mašli.
tý vole,to už by mě vezli :roll: :mrgreen:
8o 8o přesvědčila jsi mě, už si jí snad ani nepřeju :lol:
kluci jsou fajn, já chtěla kluka

jj jsou, já jsem spokojená ;) jen já mám celou smečku kluků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324

janca84,proč ta tvoje holčička kouká tak zoufale? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805

Jdu se naložit do vany,počkám tam na půlnoc,pak si s chlapem přiťuknem a půjdu spát. :mrgreen: I když bych měla asi počkat až vytuhne,jinak se ho nezbavím :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
31.12.11 23:29
momi33 píše:
janca84,proč ta tvoje holčička kouká tak zoufale? 8o :lol:

na to jsem se taky chtela zeptat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
31.12.11 23:29
Žižule píše:
janca84 píše:
kacudka píše:
Jančo promiň,asi to patřilo někomu jinýmu,ale co by si po mě dnes chtěla? :mrgreen: Mám v sobě 2 hrnky svařáku. :lol:
A nepruď tady s takovým pozdním vstáváním :cert: :mrgreen: ,to se nám ještě nikdy nezadařilo :roll: :zed:

V pohodě :mrgreen: Malá chodí večer spávat ale mezi půl 9 a 9,takže spí těch 12h.

Mě děti vstávají mezi půl 8 a 8, ale na mě je to brzy, jsem sova, před půlnocí neusnu a ráno jsem „úplně negramotná“ :) .

kam na ty děti chodíte :think: :nevim: a mně k tomu ještě nic nežerou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.11 23:30

jinak já si taky přála kluka,ale netušila jsem,jakej bude divočák 8o :roll:
Bobo chodí spát tak ve 21h,a spí tak do 9- 9:15h.Už spal i do 9:45.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
kacudka píše:
Jdu se naložit do vany,počkám tam na půlnoc,pak si s chlapem přiťuknem a půjdu spát. :mrgreen: I když bych měla asi počkat až vytuhne,jinak se ho nezbavím :think: :mrgreen:

Já se právě chystám jít manžela vzbudit, aby si alespoň se mnou přiťukl. Ještě pořád se nevrátil z dětského pokoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
momi33 píše:

se divíš?Kdyby tě někdo přinutil sedět na gumové krávě či co to je,taky by si neskákala radostí do stropu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
janiii;-) píše:
momi33 píše:
na to jsem se taky chtela zeptat :oops:

ale já zas musim bej ten neotesanej neomalenec :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.11 23:31
kacudka píše:
momi33 píše:
se divíš?Kdyby tě někdo přinutil sedět na gumové krávě či co to je,taky by si neskákala radostí do stropu. :D

to je oslík,neee? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
31.12.11 23:31

taky se hlasim do klubu mame sice chlebicky a jednohubky ale chlap kouka na telku a ja litam na netu pred pulnoci si vezmu maleho do postele aby se nebal je dost lekavy tak snad to prezijeme ve zdravi :-( u nas je zakaz delani rachotu po baraku kvuli nasemu mimcu to nam zaridila sama od sebe spravcova :-D uz driv tu byly vystupy kvuli veseli po desate vecer mam rada klid a kdyz po prosbe o klid po desate vecer delali dal vesele bordel tak jsem volala policajty ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.12.11 23:32

Mně taky kluci nevadí, jsou fajn. Z holčičky mám trochu strach, stále jsem té myšlence úplně nepřivykla - co si s ní jako počnu? :lol: :lol: :lol: Ale všichni říkají, že jsme určitě rádi, tak asi jsme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889

kacudko nech tohooo :lol: jsem si poprskala celou klavesnici! :lol:
momi tak priste se zeptam ja, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
eshta píše:
Žižule píše:
janca84 píše:
kacudka píše:

Mě děti vstávají mezi půl 8 a 8, ale na mě je to brzy, jsem sova, před půlnocí neusnu a ráno jsem „úplně negramotná“ :) .
kam na ty děti chodíte :think: :nevim: a mně k tomu ještě nic nežerou :zed:

Tak to možná chodí spaní a jezení ruku v ruce, protože ty moje jsou žroutky a začínám být alergická na větu „já chci něco jíst“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí