Kdo neslavíte Silvestr?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
31.12.12 21:21
@kacabus píše:
taky mám manžela v práci, ale ten pro změnu jezdí autobusem…má dnes noční…tak doufám, že bude klid…nesnáším jeho noční :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

No tak to nevím co je lepší :evil:. Ale trochu dofám, že nebudou mít takový šrumec. Zase tak velký město nejsme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@momi33 píše:
Oživuji svou loňskou diskusi, kdo neslavíte? ;)

Já myslím, že už mám odslaveno za ta léta bez dětí, takže ne, neslavím. Sedím u PC, zatímco manžel čte staršímu pohádku na dobrou noc. Mimčo chrní od půl sedmé. Večer jako každý jiný a tím rozdílem, že jsem přecpaná jednohubek a nalitá bowlí (obojí dělal manžel) a nejspíš za chvíli odpadnu… Jako odpadám každý večer… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575

@bessi79 jééé to jsme na tom stejně :palec: Taky mám doma hasiče - a dneska je taky v práci a já jsem taky nachcípaná - až na to, že na antibiotikách je akorát malá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:23
@ivulinaM píše:
@bessi79 jééé to jsme na tom stejně :palec: Taky mám doma hasiče - a dneska je taky v práci a já jsem taky nachcípaná - až na to, že na antibiotikách je akorát malá :palec:

chudák hasič, horší to budou mít snad už jen na rychlý… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:23
@KPKristy píše:
Já myslím, že už mám odslaveno za ta léta bez dětí, takže ne, neslavím. Sedím u PC, zatímco manžel čte staršímu pohádku na dobrou noc. Mimčo chrní od půl sedmé. Večer jako každý jiný a tím rozdílem, že jsem přecpaná jednohubek a nalitá bowlí (obojí dělal manžel) a nejspíš za chvíli odpadnu… Jako odpadám každý večer… :mavam:

bowlí?
Muskej dělá zas punč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.12.12 21:24

Už 7. silvestr jsem sama doma, starší hraje xbox, maličký spokojeně spí v postýlce idkyž to tu tříská hlava nehlava. o půlnoci bouchneme krabici rachejtlí, se sousedy šáňo a pak hurá do postele…hezký nový rok…dělám si jednohubky a obl. talíř a mám celý večer šampíčko, ale to i v běžný den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
31.12.12 21:24

To musite mit permanentne strach o manzele-hasice, co? :think:. Teda ale jsou to borci, v mych ocich proste spravny chlapi!! :palec: Ja snad nevidela nesympatickyho hasice (teda znam je jen z tv reportazi :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
31.12.12 21:25
@ivulinaM píše:
@bessi79 jééé to jsme na tom stejně :palec: Taky mám doma hasiče - a dneska je taky v práci a já jsem taky nachcípaná - až na to, že na antibiotikách je akorát malá :palec:

No tak u nás je malej zdravej, ale já ne. Zítra mu to tatínek vynahradí, půjdou si pustit ohňostroj a pak se půjdou ke známým vykoupat do bazénu a výřivky. To milujou oba a hlavně si tam malý vezme „vánoční dárek“ - robo rybu - tu má momentálně ze všech dárků nejraději :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.12.12 21:25
@nakukovatelka píše:
To musite mit permanentne strach o manzele-hasice, co? :think:. Teda ale jsou to borci, v mych ocich proste spravny chlapi!! :palec: Ja snad nevidela nesympatickyho hasice (teda znam je jen z tv reportazi :) )

jj, hasič, voják, záchranář, možná i policajt.
To musí bejt správný chlapi, jinak by to nemohli dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
31.12.12 21:26
@ivulinaM píše:

holky tak to je mi jich taky líto…přeji aby dneska měli klid…teda aby ten klid měli pořád…my bydlíme naproti hasičům, tak doufám, že nebudu slyšet žádný výjezd :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324

…chlap vaří cibulačku, bude na zítra :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152

Já mám hudebníka, takže dělá zábavu jinde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
31.12.12 21:27

Mmch…můj hysterický zlaťák chrápe ve vaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@DianaAndílek píše:
Mmch…můj hysterický zlaťák chrápe ve vaně

labouš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181

A je tady někdo neslavící z Prahy? Nusle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí