Sirup za 90 kč?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42203
18.2.23 19:31

Jinak, na itesco jsem nejlevnější sirup, který nebyl značky Tesco našla za 23 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867

Nevím, do Tesca zásadně nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
@mokkk píše:
Zkus vysvětlit dítěti, že šťáva je zbytné zboží. U nás je to základ :lol: A to mě právě na tom tak naštvalo, že oni ví, že rodič to většinou koupit musí a tak to takhle nesmyslně nastřelí.

Vysvetlila jsem, proste doma neni a pijeme vodu, caj nebo sumak. A deti to respektuji, prestoze u babicek stavu maji. Takze tohle je lichy argument.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
@mokkk píše:
Zkus vysvětlit dítěti, že šťáva je zbytné zboží. U nás je to základ :lol: A to mě právě na tom tak naštvalo, že oni ví, že rodič to většinou koupit musí a tak to takhle nesmyslně nastřelí.

Musi nemusi. Moji to maji taky radi a co, kdyby nebylo, nebude. Zizni neumrou :nevim: Udelej jim slazeny caj, pokud cistou vodou fakt nevypiji. Moji nastesti jeste porad jo, nebo jim udelam sodastream a maji radost, ze to ma bubliny a neresi stavu :nevim: Nebo udelame limonadu z citronu. Nebo vymackam pomeranc. Nebo kup privatku, priste si nakup v akci do zasoby. Jestli neni akce tento tyden, nejspis bude pristi :nevim: Nakup jinde…moznosti je bambilion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2588
@Havlova píše:
Stačí nenaučit a pak kupovat nemusíš.

No jo no, pozdě.. Navíc mé superhubené dítě jde po cukru jak jaté. Tak budu asi muset na jaře začít vařit kromě pampeliškového medu i sirup. To mám radost.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8658
18.2.23 19:33

Ale tedy k věci, já u nás pozoruji posledních cca 14 dní, tři týdny, zlevňování - máslo, olej, mouka, některé pečivo… Olej v akci býval teď nejlevnější za 49, teď je 49 normální cena, akce 39, máslo už se objevuje za 30, mouka zas 20 místo 30… Sirup kupuju jednou za 3 měsíce max, ten je mi fuk.

Příspěvek upraven 18.02.23 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2588
@Zumpa píše:
Nevím, do Tesca zásadně nechodím.

Já vím, dvojí ceny. Tuhle jsi to někde psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42203
@mokkk píše:
No jo no, pozdě.. Navíc mé superhubené dítě jde po cukru jak jaté. Tak budu asi muset na jaře začít vařit kromě pampeliškového medu i sirup. To mám radost.. :?

Proč? Vždyť tam mají sirupy od 23 výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
@mokkk píše:
No jo no, pozdě.. Navíc mé superhubené dítě jde po cukru jak jaté. Tak budu asi muset na jaře začít vařit kromě pampeliškového medu i sirup. To mám radost.. :?

Bezovy je jednoduchy, pokud mas nekde v okoli zdroj…nejhorsi je dat dohromady lahve :mrgreen: My jedem tech par tydnu co to kvete jak manufaktura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.2.23 19:34
@Amalthea píše:
Ale tedy k věci, já u nás pozoruji posledních cca 14 dní, tři týdny, zlevňování - máslo, olej, mouka, některé pečivo… Olej v akci býval teď nejlevnější za 49, teď je 49 normální cena, akce 39, máslo už se objevuje za 30, mouka zas 20 místo 30… Sirup kupuju jednou za 3 měsíce max, ten je mi fuk.Příspěvek upraven 18.02.23 v 19:33

Jj…taky si vsimam. V akcich teda, ty neakcni ceny se neste drzi pomerne vysoko, ale to mi je sumak, mimo akci temer nenakupuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
18.2.23 19:35
@mokkk píše:

Já mám taky hubené dítě, ale snažím se ho „vykrmit“ normálním jídlem, rozhodně ne cukrem a sladkou vodou. No a pokud kvůli děcku hodláš vařit med a sirup, tak to už je tvůj boj, že si otrok dítěte, protože ono chce sirup, tak bude sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
18.2.23 19:36
@mokkk píše:
Já vím, dvojí ceny. Tuhle jsi to někde psal.

Přesně tak, a nejen to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31011
18.2.23 19:40
@Havlova píše:
Stačí nenaučit a pak kupovat nemusíš.

Tak nejak, my doma stavu nemeli nikdy a deti ji kupodivu nevyzaduji :mrgreen:. Pijou teda u babicek, ale tam nejsou moc casto. A to jsem rekla rovnou, ze at nepocitaj, ze neco takoveho prejde pres muj prah. Nejzbytecnejsi kalorie a kazic zubu ever.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69013

Nekupuju, je to cukr, voda a možná to projelo rychlíkem kolem nějaké ovocné šťávy. A kupovat to rozhodně nemusím, je tolik alternativ, co pít. Když už nutně potřebuju dětem ochutit vodu, tak jim hodně naředím mošt.

A vůbec nějak nemám potřebu řešit cenovou politiku výrobců a prodejců čehokoliv. Pokud je to na mě moc drahé, tak se zamyslím, jestli to k životu opravdu nutně potřebuji. A když jo, tak buď hledám levnější alternativu, nebo to prostě koupím. Ale obvykle se jedná o základní potraviny, kam teda fakt ochucovadlo vody neřadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794

Kupujeme superhusty hello do zasoby v akci v Albertu za tricet korun.
Plna cena je kolem sedmdesati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák