Sladké pití a hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
4.5.16 16:24

Nejčastěji piju teplou vodu s citronem to mi stačí.
Nebo si do džbánu uvařím čaj ovocný, slazený stevii, citron tam dam. To když mám na něco chuť. Ale běžně si čaj vůbec nesladim.
Jinak piju i neslazenou perlivou vodu.
Ted o víkendu, jsme letos poprvé grilovali se sousedama, tak abych tam jediná neseděla o vodě, tak jsem si koupila kofolu se stevii.
Tu si někdy takhle, na takové příležitosti koupim.
Ale nejcasteji zůstává u teplé vody s citronem. To je nejrychlejší :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
4.5.16 18:25

Ua, tak tepla voda je pro me nepozivatelna. :D Teple cokoliv krom caje teda. ALe jinak souhlas, caj s citronem dobrej. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.5.16 19:10

Jak píšou holky, ty šťávy a ledové čaje :palec:
Dříve jsem sladila hodně lžičkami cukru :poblion: čaj a dokonce jednu dobu i vodu :poblion: :poblion: A teď? Piju denně tak 2-3 litry čisté vody, přes zimu více čajů neslazených-ovocný, zelený ;)
Já celkově bojovala s příjmem tekutin, ale teď jsem schopná vypít i 3 litry denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
4.5.16 20:02

Tak nej je ta voda s citronem. Co se týče těch ovocných šťáv, tak to taky pozor. Ovoce má hodně cukru. Med v žádném případě. Pokud chceš hubnout pár kg. Tak si občas něco dej, jak sladký zákusek, ovocný nápoj. A co colu bez cukru. V zahraničí mají i Fantu a ostatní nápoje bez cukru. Ať tě to pak nestraší ve snu. Jojo efekt pak zaúřaduje. Pokud jde o hodně kg, tak pozor i na to ovoce. Máme doma diabetika, cukr řeším každý den a takový banán, hrozny, švestky to je taky bomba na cukry. Nej jsou jahody, maliny, jablka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.5.16 21:22
@sakota píše:
Ua, tak tepla voda je pro me nepozivatelna. :D Teple cokoliv krom caje teda. ALe jinak souhlas, caj s citronem dobrej. :)

Vidíš a já si tak zvykla, že ráno vstanu a první letim napustit teplou s citronem.
Je to takový obycejnejsi caj citronový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
4.5.16 21:48

@juliettee Jee tak já mám to samé. Colu miluju, ale musela sem ji vyměnit za neperlivou vodu :( Někdy si koupím 100% džus, ale snažím se, aby to nebylo každý den.. Prostě je to o tom to vydržet, protože to sladké pití není nic moc :roll: Pro mě je to taky dost těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
5.5.16 06:38

Tak všem děkuju, dali jste mi dobrý tipy, jen u mě bude problém zbavit se coca coly :,( :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
5.5.16 08:31

@juliettee cola je závislost :) Já to dělala dřív tak, že sem si dala jednou za několik týdnů jeden ´´prasácký den´´ a to sem si colu dopřála, ale teď kojím takže můžu až pak… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
5.5.16 08:40

@Kytičkaaa tak to já mám prasácký dny asi tak 4× týdně :D jako jím teď zdravě, ale to sladký pití…nemůžu odolat :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
5.5.16 08:54

@juliettee absolutně chápu, taky to miluju a colu bych mohla pít nonstop, ale někde sem četla, že zkusili na chlapovi, který pil colu denně měsíc a přibral 4 kg a fakt se to na něm projevilo… Cola fakt není nic moc, ale když slyším, že si ji někdo otevřel a ten zvuk, tak mám husí kůži :mrgreen: Ale bohužel je fakt lepší být bez toho no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
5.5.16 08:58

@Kytičkaaa no jako já když vidím někde colu tak se neznám :mrgreen: chlap si ze mě už dělá srandu že jsem závislák :mrgreen: těžko se mi s ní bude loučit :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
5.5.16 09:12

@juliettee Přítel si ze mě taky dělá srandu :) Já bych řekla, že to ale závislost je :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
5.5.16 09:13

@Kytičkaaa jo jako to bych se ani nedivila. Měli by tu coca colu úplně zrušit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
5.5.16 09:21

@smurfka to by mě zajímalo…kolik kalorií má voda se šťávou? Kdes to našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.5.16 10:05
@juliettee píše:
Tak všem děkuju, dali jste mi dobrý tipy, jen u mě bude problém zbavit se coca coly :,( :mrgreen: :mrgreen:

Tak si občas za odměnu dopřej tu kofolu se stevii, je to ta s modrým obalem a vickem místo coly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková