Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
jo holka prachy jsou mocné afrodisiakum
Ani se zavřenýma očima
a ona mohla si s otevřenýma
Sak tomu ze zamku konci v lednu ultimatum a bude se muset prestehovat jinde, ten zamek neni jeho. Delal tam ozraly bordel i s kamarady a pravy majitel toho zamku po pohrozil vyhazovem, takze spise on se bude stehovat ke Kristyne do bytu
![]()
@Ketris píše:
Sak tomu ze zamku konci v lednu ultimatum a bude se muset prestehovat jinde, ten zamek neni jeho. Delal tam ozraly bordel i s kamarady a pravy majitel toho zamku po pohrozil vyhazovem, takze spise on se bude stehovat ke Kristyne do bytu![]()
Tak co říkáte po včerejšku? Libuška s Václavem dobrý, tam jsem myslela, že se nic nepokazí, ale ta její spolubojovnice (nevím jméno Lucka?), co byla s tím kamarádem, tak ta je divná osoba. Ta potřebuje někoho tak zoufale urvat, že se zamilovává jak na běžícím pásu? Mám z ní divný pocit. Navíc ten její vzhled stará mladá a přitom je to pohledná holka, kdyby změnila účes a trochu si přičmrdla oči a obočí, takhle s tou poklicí na hlavě mi přijde jak jehovistka středního věku. JInak jsem odbíhala a neviděla celý díl, co ten hradní pán slizoň 1., je s tou Kristýnou?
@Kfětoslava píše:
Ten byl její syn.Tak záliby můžou mít všichni různé, akorát se bojím, že mu to spolužáci dají sežrat, je takový jemný, dívčí.
Jednoduše řečeno4%.
@Kfětoslava Koukala jsem na Anežku jak je namalovaná a má narostlý vlasy, moooc jí to slušelo. Ovšem zámecký frndolýn nezklamal… ožral se při čekání na rozhovor s Alicí…
Ahoj holky, prošvihla jsem 11 díl a nebo to nedávali včera?
@jdukolem Včera byl konečný díl. Jak to dopadlo s farmářema.
@Potkyš píše:
@Kfětoslava Koukala jsem na Anežku jak je namalovaná a má narostlý vlasy, moooc jí to slušelo. Ovšem zámecký frndolýn nezklamal… ožral se při čekání na rozhovor s Alicí…
Jo, moc jí to slušelo
@Potkyš Kdy se ožral, kousek jsem s ním viděla, když tam došla ta jeho jedna z nápadnic ta prsatka blonďatá a nezdál e mi ožralý
@Kfětoslava Bylo to poznat na jeho očích a jak mluvil, chvilkama mu nebylo rozumět. Alice se ho na to zeptala, jestli při čekání s klukama nedali pár panáků…