Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
tak co na to říkáš?
Minule mi sem tam něco uniklo, dnes jsem se zakoukala pořádně až teď
,tak jdu k tomu sednout a až pak… ![]()
Hi, u babi s dědou jsem se dojit kozu naučila. Babi mlíko vždy večer po nadojení svařila a bylo ráno se zrnkovou kávou, s Meltou a kupou cukru
, tolik jsem ani doma ničeho ráno doma nevypila po ránu, jak tehdy tuhle kávu u prarodičů. ![]()
@Žirafa 69 píše:
Minule mi sem tam něco uniklo, dnes jsem se zakoukala pořádně až teď![]()
,tak jdu k tomu sednout a až pak…
Hi, u babi s dědou jsem se dojit kozu naučila. Babi mlíko vždy večer po nadojení svařila a bylo ráno se zrnkovou kávou, s Meltou a kupou cukru
, tolik jsem ani doma ničeho ráno doma nevypila po ránu, jak tehdy tuhle kávu u prarodičů.
mám ráda kozí mlíko i jogurty a sýry.. a babička dělávala meltu s mlíkem do velkýho hrnku s kytičkama a krájela do ní chleba na kostky..tobyla snídaně
-
@jdukolem píše:
mám ráda kozí mlíko i jogurty a sýry.. a babička dělávala meltu s mlíkem do velkýho hrnku s kytičkama a krájela do ní chleba na kostky..tobyla snídaně![]()
-
Tohle babi taky dělala, ale dávala to jako zbytek králíkům. ![]()
@Žirafa 69 píše:
Tohle babi taky dělala, ale dávala to jako zbytek králíkům.
je zajímavý že chleba krájela na kostky a když byl rohlík tak ho normálně nalámala, natrhala ![]()
@jdukolem píše:
je zajímavý že chleba krájela na kostky a když byl rohlík tak ho normálně nalámala, natrhala
ta moje taky! ![]()
No sakra..ty dvě se u zdobení těch stolů do sebe teda „pustily“…
@Žirafa 69 píše:
No sakra..ty dvě se u zdobení těch stolů do sebe teda „pustily“…
jako Monika tím u mě ztratila body normálně z toho vyšla jako jízlivá žárlivá zhrzená..měla zůstat dáma.. no asi to neunesla - v minulým díle říkala, že je zvyklá, že před ní chlapi padají na zadek, a že je ona ta lovená a obletovaná a tady narazilo asi ego no
@jdukolem píše:
jako Monika tím u mě ztratila body normálně z toho vyšla jako jízlivá žárlivá zhrzená..měla zůstat dáma.. no asi to neunesla - v minulým díle říkala, že je zvyklá, že před ní chlapi padají na zadek, a že je ona ta lovená a obletovaná a tady narazilo asi ego no
Jojo, ona působí i na mě takto.
@Žirafa 69 píše:
Jojo, ona působí i na mě takto.
ona to sama o sobě řekla že je zvyklá že se jí chlapi klaní ted to blbě nese..no asi lekce pokory pro ni?
@jdukolem píše:
ona to sama o sobě řekla že je zvyklá že se jí chlapi klaní ted to blbě nese..no asi lekce pokory pro ni?
To jsem nezachytila. Jinak mu řekla o svých pocitech při tom, jak ho viděla s tou druhou a on to objasnil, jak to bylo.
A jaký máš pocit z Kataríny?
@Žirafa 69 píše:
To jsem nezachytila. Jinak mu řekla o svých pocitech při tom, jak ho viděla s tou druhou a on to objasnil, jak to bylo.A jaký máš pocit z Kataríny?
proti minulým Farmářům je taková jako vyklidněná nebo jak to říct…jako snad bych jí i někoho hodnýho přála..je mi jí místy líto
@jdukolem píše:
proti minulým Farmářům je taková jako vyklidněná nebo jak to říct…jako snad bych jí i někoho hodnýho přála..je mi jí místy líto
A víš, že jo? Asi jsem byla na ni už po předešlých sériích trochu alergická (ne doslova),ale pozoruju, že se opravdu mění.