Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lady Bee píše:
http://www.blesk.cz/…i-kapka.html
a jo už si to uvědomuju ![]()
@jdukolem píše:
a jo už si to uvědomuju
Mě z nich přišla taková nejpřirozenější, moc hezká… ale byla málo šlapka pro Honzu. Ona by s ním stejně nebyla šťastná, měla asi problém sama se sebou.
@Lady Bee píše:
Mě z nich přišla taková nejpřirozenější, moc hezká… ale byla málo šlapka pro Honzu. Ona by s ním stejně nebyla šťastná, měla asi problém sama se sebou.
tak hlavně on není spokojenej sám se sebou to není normální chování ani z jeho strany jak se prezentuje
@Mallorka píše:
Míša je peknej veprik
to teda hezky se vypásl..
@jdukolem píše:
tak hlavně on není spokojenej sám se sebou to není normální chování ani z jeho strany jak se prezentuje
Není…
To je tak krásný, jak jsou zamilovaný
. Škoda, že jim to nedopadlo.
Ta Katarina je na přesdržku
Jinak se mi libilo, jak ta s brýlema šla tvrdě po Čočkovi. Žít s nim, tak si připadam, že mám dítě a ne chlapa.Jdu koukat
@Mallorka Hledá se táta a máma taky budou dávat, někde jsem zahlídla, že jsou medailonky, tak se teprve bude natáčet, ale teď nevím na které tv.
Ta od Jeníka působí pořád smutně, ani náznak úsměvu. Ani tehdá, ani dnes
Tak díky emiminu jsem nezmeskala a koukala
Jinak docela cumim že žádný pár nevydržel, zatím jen dva. Přijde mi to jako nějaký závod na chlapa. Čím víc ho ženský chtějí, tím o něj vic usilují. A když jedna vyhraje už vítězka nemá zájem a u chlapa to samé
Je to docela škoda. Je mi líto toho věřícího pána že je sám. Nevíte proč mu to s tou brylatou nevyšlo?