Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kacenka8 protože je jouda, nechce nic měnit a ři představě žít v tom, kde žije/žil s maminkou, sestrou…, navíc má představu o 4 dětech, ale odděleném žití…Zůstal sám, stejně jako sestra.
Hezky vecer. Chci se zeptat, zda je nekde zdarma ke shlednuti dil z minuleho tydne? Dnesni jsem videla ![]()
@opičkamaličká píše:
@kacenka8 protože je jouda, nechce nic měnit a ři představě žít v tom, kde žije/žil s maminkou, sestrou…, navíc má představu o 4 dětech, ale odděleném žití…Zůstal sám, stejně jako sestra.
je pravda že to bydlení bylo katastrofa a do toho chce tolik dětí
nevíš kolik je ty sestře? Přišel mi takovej hodnej, škoda že nebyl i tvarnej.
@kacenka8 budou asi podobně staří, no chtěl, ale pochybuju, že bude mít tímhle stylem byť jen jedno, sestra s matkou tam nikoho mít nechtěly a on taky nechce vlastně nic měnit
dětí chtěl víc, zdůvodnil to, že jedno umře např. při autonehodě, další taky může mít něco, tak ať mu zbude aspoń nějaký…
Holky, mam prosbu. Která z Vás bude tak moc šikovná a pomůže mi nějak zjistit jaké příjmení má farmář Zdeněk? chovatel býků z Moravy. Měl nápadnici Irenu, ale nevišlo jim to. Hledala jsem všude možně a nic.Jak to zjistit prosííím!
@LadyBrigit příjmení nevím, ale vím, že mu nakonec pomáhá Irena hledat, tak zkus oslovit ji, jestli máš zájem ![]()
@LadyBrigit Já se Ti s ním ozvu
![]()
@LadyBrigit píše:
Holky, mam prosbu. Která z Vás bude tak moc šikovná a pomůže mi nějak zjistit jaké příjmení má farmář Zdeněk? chovatel býků z Moravy. Měl nápadnici Irenu, ale nevišlo jim to. Hledala jsem všude možně a nic.Jak to zjistit prosííím!
@Magdaleeena píše:
@LadyBrigit Já se Ti s ním ozvu![]()
Jsem zvědavá co zjistíš ![]()
@opičkamaličká píše:
@GabinkaCh jo, ale tahle řada je tragická
Radek se mi líbí jako chlap, ale jde vidět, že hledá modelku