Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To spíš záleží na těch kamarádech, ne? Jestli pozvou jeho samotného a nebo i tebe. ![]()
@modravlocka Taky si to myslim. Bud je pritel zvany s doprovodem nebo ne. Nebo muzou mit obed jen pro rodinu a kamaradi maji prijit az pozdeji. To uz se +1 ztrati.
Spíš bych s tím nepočítala. Samozřejmě, pokud je přítel třeba svědek, nebo významný kamarád, je možné, že automaticky zvali i doprovod. Prostě bych se zeptala přítele, že se chceš ujistit a že si uděláš takový a mákový program.
Já počet lidí hlásila restauraci tak měsíc dopředu, měli jsme málo místa a počet hostů jsem, byť nerada, omezovala. Partnery členů rodiny jsem zvala vždy, kamarádů jen pokud jsem je znala. Nové partnery kamarádů jsem nezvala.
Zakladatelko, já bych se asi neptala a “nevtírala”. Pokud je svatba už za 14 dní, byla-li by si pozvaná či partner chtěl, aby jsi šla s ním, už bys o tom dávno věděla
Ztěží by ti přítel řekl, ať s ním jdeš na svatbu třeba 3 dny před, vždyť i chlap musí počítat s tím že můžeš mít nějaké jiné plány/vymyslet co na sebe atd. Pokud sám od sebe nic neřekl/nenaznačil, zjevně tam s tebou nepočítá a osobně by mi bylo hloupé se ho ptát. Ale nebrala bych si to osobně, přece jen jste spolu velmi krátce.
Ahoj vdávam se zanedlouho. Bude nás opravdu málo. Bratr sice má nějakou slečnu už půl roku ale nějak se neuracil nám ji ani ještě představit a to je těhotná. Tak jsem mu řekla ať se nezlobí ake přijde sám. Prostě chápu že patří k němu ale máme jako hosty fakt vry nejbližší a ač sice teď do rodiny patří prostě je to pro mě stále cizí člověk kterého neznám. Vzal to ok a pochopil. Prostě se ho narovinu zeptej a budeš vědět.
@Ufinka87 píše:
Ahoj vdávam se zanedlouho. Bude nás opravdu málo. Bratr sice má nějakou slečnu už půl roku ale nějak se neuracil nám ji ani ještě představit a to je těhotná. Tak jsem mu řekla ať se nezlobí ake přijde sám. Prostě chápu že patří k němu ale máme jako hosty fakt vry nejbližší a ač sice teď do rodiny patří prostě je to pro mě stále cizí člověk kterého neznám. Vzal to ok a pochopil. Prostě se ho narovinu zeptej a budeš vědět.
@Danikoof tuto možnost má taky samozřejmě. Svatba je jen o 12 lidech se slečnou je už nějakou dobu a i když z naší strany byla snaha o seznámení stále se k tomu nemá… Takže je to pro mne cizí člověk a pro mého nastávajícího taky… Každý to bere jinak. Prostě ať se zakladatelka zeptá a bude vědět
@Ufinka87 píše:
@Danikoof tuto možnost má taky samozřejmě. Svatba je jen o 12 lidech se slečnou je už nějakou dobu a i když z naší strany byla snaha o seznámení stále se k tomu nemá… Takže je to pro mne cizí člověk a pro mého nastávajícího taky… Každý to bere jinak. Prostě ať se zakladatelka zeptá a bude vědět
@Danikoof píše:
Nevidim důvod, na výběr dostal a pokud spolu čekají rodinu, měl jí dávno přivést ukázat, také bych na svatbě nechtěla pro mě naprosto cizí osobu. ![]()
@Danikoof píše:
Tohle mi říct sestra, tak se urazim. Zvláštní
Proč bych se s tim clovekem mela seznamovat na sve svatbe, kdyz me do ted seznamit nechtel? Nevidim v tom duvod. ![]()
@Anonymní píše:
Proč bych se s tim clovekem mela seznamovat na sve svatbe, kdyz me do ted seznamit nechtel? Nevidim v tom duvod.
Třeba čekal na nějakou zvláštní příležitost.
No bratr sám uznal že je to nevhodné, jelikož ji stále neznáme a budou vram fakt jen ti nejblizsi. Svatba je tajná ani rodiče tam mít nebudu ale to je jiná story. O peníze nejde to neřeším ale nevím proč bych měla zvát někoho koho mi bratr tak tají… A nemá zájem o seznámení. Každopádně jsem psala zakladatelce a o to tu šlo… Prostě se má zeptat a hotovo
@rozmaryna1234 píše:
Třeba čekal na nějakou zvláštní příležitost.
Když je slečna těhotná, tak myslím, že na vhodnou příležitost už moc hrát nemůže ![]()
@rozmaryna1234 no čekat mohl, ale mě by Teda nenapadlo být urazena kdybych měla nového přítele kterého tajím že mě např sestra pozve i s neznámým doprovodem… Muž má bratra který má taky přítelkyni půl roku, ani jeden z nás ji nezná tak prostě pozvání platí jen pro bratra. Jak píši svatba je malá a tajná a jsou 5am fakt jen ti nejbližší… Právě z důvodu abychom neměli na svatbě 70 hostů jen z mužovy strany…