Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ufinka87 píše:
Ahoj vdávam se zanedlouho. Bude nás opravdu málo. Bratr sice má nějakou slečnu už půl roku ale nějak se neuracil nám ji ani ještě představit a to je těhotná. Tak jsem mu řekla ať se nezlobí ake přijde sám. Prostě chápu že patří k němu ale máme jako hosty fakt vry nejbližší a ač sice teď do rodiny patří prostě je to pro mě stále cizí člověk kterého neznám.Vzal to ok a pochopil. Prostě se ho narovinu zeptej a budeš vědět.
prošvihli jste skvělou příležitost ji poznat, protože ona už nikdy nebude cizí. Je to matka tvého synovce/neteře, to dítko bude spřízněno s těmi tvými. Škoda. Jestli to takto bude tlumočit brácha jí, už možná nebude příležitost.
@Magika VonCary píše:
Zakladatelko, já bych se asi neptala a “nevtírala”. Pokud je svatba už za 14 dní, byla-li by si pozvaná či partner chtěl, aby jsi šla s ním, už bys o tom dávno vědělaZtěží by ti přítel řekl, ať s ním jdeš na svatbu třeba 3 dny před, vždyť i chlap musí počítat s tím že můžeš mít nějaké jiné plány/vymyslet co na sebe atd. Pokud sám od sebe nic neřekl/nenaznačil, zjevně tam s tebou nepočítá a osobně by mi bylo hloupé se ho ptát. Ale nebrala bych si to osobně, přece jen jste spolu velmi krátce.
Tak to je síla teda
my pozvali na svatbu všechny s tím, ať si vezmou doprovod dle sebe. Jsou dospělí, at si vyberou. Těhotnou přítelkyni (i netehotnou) bych pozvala. Nechtěla bych, aby brácha musel doma říkat, ty tam nesmíš. Dost smutné ![]()
@Keyllah píše:
prošvihli jste skvělou příležitost ji poznat, protože ona už nikdy nebude cizí. Je to matka tvého synovce/neteře, to dítko bude spřízněno s těmi tvými. Škoda. Jestli to takto bude tlumočit brácha jí, už možná nebude příležitost.
Prošvihli skvělou příležitost-tak to nevidím. Svatba přeci není o příležitosti někoho poznávat. S tím, že si třeba ani nesednete, nebudete si rozumět a vnese to nepříjemnou atmosféru. Ani si nebudete mít o čem povíat. Nebo bude povídat bratrova přítelkyně, abyste jí poznali, ale to bude odvádět pozornost od novomanželů.
Myslí, že naopak bratr, pokud to s ní myslí vážně, plánují spolu zůstat-třeba ani bratr neplánuje s ní společné bydlení-vám jí měl představit. Abyste se poznali a cítili se jako rodina. Svatba sestry přeci není skvělá příležitost představovat někoho, s kým čekám dítě.
Holky, tak to dopadlo tak, že nevěsta mě pozvala na svatbu, jenže obešli přítele se kterým se znají od mala. Tak hned druhý den jsem jela kouot šaty a dnes mi řekli ať se rozhodnu sama jestli chci jít nebo ne. Jelikož příteli se to zdá ještě brzy abych s ním šla na svatbu. Tak to dnes zase zrušily a napsal mi tě půjde sám až se nezlobím. A to se mnou řešil i svatební dar a slsdeby oblečení. Jsrm fakt nastvana. Protože mi to mohli říct už dřív. Takže šaty mi teď budou ležet ve skříni.
@Anonymní píše:
Holky, tak to dopadlo tak, že nevěsta mě pozvala na svatbu, jenže obešli přítele se kterým se znají od mala. Tak hned druhý den jsem jela kouot šaty a dnes mi řekli ať se rozhodnu sama jestli chci jít nebo ne. Jelikož příteli se to zdá ještě brzy abych s ním šla na svatbu. Tak to dnes zase zrušily a napsal mi tě půjde sám až se nezlobím. A to se mnou řešil i svatební dar a slsdeby oblečení. Jsrm fakt nastvana. Protože mi to mohli říct už dřív. Takže šaty mi teď budou ležet ve skříni.
Pokud Tě pozvali, neměli to rušit. Zrušili to na základě toho, že jim Tvůj přítel zřejmě řekl, že Tě tam nechce. Nezlob se, normální mi to nepřijde. 2 měsíce jste spolu, takže by se dalo říct začátek vztahu, kde dva chtějí být spolu a přítel zájem nemá. Joo a o lidech, co někoho někam pozvou, a pak to zruší, si myslím také své…
. Nedivím se, že jsi naštvaná. Šaty ve skříni by bylo to poslední, co bych řešila… Ujasnila bych si spíše, zdali chceš být dál s někým, kdo Tě vedle sebe nechce. Dělá to teď po dvou měsících vztahu, bude to dělat dál. ![]()
@Anonymní píše:
Taky bych byla totálně nasr… No nic vyraz někam o vikendu provětrat šaty…
@Anonymní píše:
Tak bych vice mene udelala to co on vyparadila se a v den jejich svatby bych nekam vyrazila po svym planu.
Myslim si ze spoleha ze budes sedet doma a on bude mit klid a uzivat si a nebude se muset stresovat, kde co delas.
Udelej si svoji zabavu a poradne si to uzij 😊 😊 ![]()
@Anonymní píše:
no počkej, ale za to nemůže nevěsta, ale tvůj přítel
na toho bych byla pořádně naštvaná a nevím, jestli by byl dál mým přítelem, když s tebou nepočítá a nechce si s tebou svatbu užít
@stinga ma pravdu.
Zeptala bych se ho na rovinu proc te tam nechce. A podle toho dal jednala. Preci jen ste byli pozvani oba. A ty jako jeho doprovod.
Me chlap vzal na svatbu sveho taty a nebyli jsme spolu ani mesic. Proste me tam chtel.
@Anonymní píše:
Takže přítel ještě neví, jak moc s Tebou počítá do budoucna a dokud se nerozhodne, tak nechce aby to před přáteli vypadalo moc vážně.
Pokud se budeš tvářit, že se nic nestalo a přejdeš to, tak se ocitneš v roly kamarádky s výhodami, která pobaví ale nepočítá se s ní. Je jen na ukrácení chvíle, co kdyby časem potkal lepší. To není nic špatného, pokud ho bereš stejně.