Pozve mě jako doprovod na svatbu svých kamarádů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2813
25.5.20 17:13

To spíš záleží na těch kamarádech, ne? Jestli pozvou jeho samotného a nebo i tebe. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
25.5.20 17:43

@modravlocka Taky si to myslim. Bud je pritel zvany s doprovodem nebo ne. Nebo muzou mit obed jen pro rodinu a kamaradi maji prijit az pozdeji. To uz se +1 ztrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
25.5.20 20:07

Spíš bych s tím nepočítala. Samozřejmě, pokud je přítel třeba svědek, nebo významný kamarád, je možné, že automaticky zvali i doprovod. Prostě bych se zeptala přítele, že se chceš ujistit a že si uděláš takový a mákový program.

Já počet lidí hlásila restauraci tak měsíc dopředu, měli jsme málo místa a počet hostů jsem, byť nerada, omezovala. Partnery členů rodiny jsem zvala vždy, kamarádů jen pokud jsem je znala. Nové partnery kamarádů jsem nezvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
27.5.20 17:02

Zakladatelko, já bych se asi neptala a “nevtírala”. Pokud je svatba už za 14 dní, byla-li by si pozvaná či partner chtěl, aby jsi šla s ním, už bys o tom dávno věděla 8) Ztěží by ti přítel řekl, ať s ním jdeš na svatbu třeba 3 dny před, vždyť i chlap musí počítat s tím že můžeš mít nějaké jiné plány/vymyslet co na sebe atd. Pokud sám od sebe nic neřekl/nenaznačil, zjevně tam s tebou nepočítá a osobně by mi bylo hloupé se ho ptát. Ale nebrala bych si to osobně, přece jen jste spolu velmi krátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.5.20 20:00

Ahoj vdávam se zanedlouho. Bude nás opravdu málo. Bratr sice má nějakou slečnu už půl roku ale nějak se neuracil nám ji ani ještě představit a to je těhotná. Tak jsem mu řekla ať se nezlobí ake přijde sám. Prostě chápu že patří k němu ale máme jako hosty fakt vry nejbližší a ač sice teď do rodiny patří prostě je to pro mě stále cizí člověk kterého neznám. Vzal to ok a pochopil. Prostě se ho narovinu zeptej a budeš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
31.5.20 20:28

Být na místě tvého bráchy, tak tam nepřijdu.

@Ufinka87 píše:
Ahoj vdávam se zanedlouho. Bude nás opravdu málo. Bratr sice má nějakou slečnu už půl roku ale nějak se neuracil nám ji ani ještě představit a to je těhotná. Tak jsem mu řekla ať se nezlobí ake přijde sám. Prostě chápu že patří k němu ale máme jako hosty fakt vry nejbližší a ač sice teď do rodiny patří prostě je to pro mě stále cizí člověk kterého neznám. Vzal to ok a pochopil. Prostě se ho narovinu zeptej a budeš vědět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.5.20 20:47

@Danikoof tuto možnost má taky samozřejmě. Svatba je jen o 12 lidech se slečnou je už nějakou dobu a i když z naší strany byla snaha o seznámení stále se k tomu nemá… Takže je to pro mne cizí člověk a pro mého nastávajícího taky… Každý to bere jinak. Prostě ať se zakladatelka zeptá a bude vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
31.5.20 20:49

Na svatbě jste se mohli seznámit.

@Ufinka87 píše:
@Danikoof tuto možnost má taky samozřejmě. Svatba je jen o 12 lidech se slečnou je už nějakou dobu a i když z naší strany byla snaha o seznámení stále se k tomu nemá… Takže je to pro mne cizí člověk a pro mého nastávajícího taky… Každý to bere jinak. Prostě ať se zakladatelka zeptá a bude vědět
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.20 20:50
@Danikoof píše:

Nevidim důvod, na výběr dostal a pokud spolu čekají rodinu, měl jí dávno přivést ukázat, také bych na svatbě nechtěla pro mě naprosto cizí osobu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
950
31.5.20 20:53
@Danikoof píše:

Tohle mi říct sestra, tak se urazim. Zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.20 20:55

Proč bych se s tim clovekem mela seznamovat na sve svatbe, kdyz me do ted seznamit nechtel? Nevidim v tom duvod. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
950
31.5.20 21:02
@Anonymní píše:
Proč bych se s tim clovekem mela seznamovat na sve svatbe, kdyz me do ted seznamit nechtel? Nevidim v tom duvod. :nevim:

Třeba čekal na nějakou zvláštní příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.5.20 21:04

No bratr sám uznal že je to nevhodné, jelikož ji stále neznáme a budou vram fakt jen ti nejblizsi. Svatba je tajná ani rodiče tam mít nebudu ale to je jiná story. O peníze nejde to neřeším ale nevím proč bych měla zvát někoho koho mi bratr tak tají… A nemá zájem o seznámení. Každopádně jsem psala zakladatelce a o to tu šlo… Prostě se má zeptat a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
31.5.20 21:05
@rozmaryna1234 píše:
Třeba čekal na nějakou zvláštní příležitost.

Když je slečna těhotná, tak myslím, že na vhodnou příležitost už moc hrát nemůže :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
31.5.20 21:08

@rozmaryna1234 no čekat mohl, ale mě by Teda nenapadlo být urazena kdybych měla nového přítele kterého tajím že mě např sestra pozve i s neznámým doprovodem… Muž má bratra který má taky přítelkyni půl roku, ani jeden z nás ji nezná tak prostě pozvání platí jen pro bratra. Jak píši svatba je malá a tajná a jsou 5am fakt jen ti nejbližší… Právě z důvodu abychom neměli na svatbě 70 hostů jen z mužovy strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí