Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele, vizáž bych neřešila, i starší chlápek může mít charisma jak blázen…ale jestli je startovací kretýno, tak ani kdyby vypadal jako Sean Connery a měl na účtu miliardy ![]()
Možná bych s ním zašla k psychologovi
![]()
Příspěvek upraven 06.02.20 v 19:29
@Anonymní píše:
Je mu 60, nedoslýchá, vrásčitý kulatý obličej (vrásky někdy ale chlapovi sluší), tenké nohy s jizvami, špičatý zadek, břicho, místo tří prstů pahýly, luxusní BMW, miliony na účtech, trochu cholerik, hned startuje, dost se do lidí naváží a uráží je…šly byste s ním?
Anonymně z důležitých důvodů
A kam bys s ním chtěla jít? K notáři?
@Anonymní píše:
Je mu 60, nedoslýchá, vrásčitý kulatý obličej (vrásky někdy ale chlapovi sluší), tenké nohy s jizvami, špičatý zadek, břicho, místo tří prstů pahýly, luxusní BMW, miliony na účtech, trochu cholerik, hned startuje, dost se do lidí naváží a uráží je…šly byste s ním?
Jako kam by jsme s ním měli jít? Do postele, vztahu? Nebo kam? Tak za mě…Ani omylem.
Prosím tě a on ví, že z něj máš p.rdel a líbí se ti jen ta hromada šrotu a jeho platební karta?
@Anonymní píše:
jako přítelkyně do postele, na dovolenou…
hmmm, nejak mne nenapada co na to odvetit. Tu dovolenou si sama nedokazes zafinancovat? A co se tyka sukacky, zajdi si na diskoteku, muzes mit kvalitni sex s nejakym zajickem na zachodcich. To myslim, ze bude lepsi nez ten dedek z tveho prispevku.
Zpočátku to člověk ani nepostřehne, že lidi uráží, je společenský, vtipný, dokáže se „šíleně zamilovat, jak nikdy v životě“ skoro při tom pláče, za 14 dnů je rozchod, řev, a pak zase znova „šíleně zamilovaný“ a pak zase rozchod
@lebambule píše:
Prosím tě a on ví, že z něj máš p.rdel a líbí se ti jen ta hromada šrotu a jeho platební karta?
nemám z něho pr…, ale člověk má u něj na počátku pocit, že je princezna, někdo, koho konečně našel a koho hledal celý život
@lenajs píše:
Uděluji zlatého bludišťáka za gramaticky správný nadpis![]()
![]()
gramaticky je to naprosto správně
Tady u nás na malomeste je taky jeden panak prevonenej, jezdí X6 po městě tak 25, má kartičku invalidu a pomalu by parkoval az v krámu a pak se natrasa v Lidlu jak seschlej garnat, fuj tyvole, mně je z těchhle arogantních debilu fyzicky na blití. Mne nevadí bohatý lidi, mám mezi nimi přátele, mně vadi zbohatli idioti, xo většinou ani nic neumí a prachy buď zdědili nebo vydělali tim, ze zneuzili jiné. To bude tady mistr taky.
@Anonymní píše:
Kočko, vůbec si tady těch příspěvků nevšímej - já bych šla hned, ženský nemaj fantazii.
V 60 do důchodu daleko, takže vlastně perspektivní týpek, že jsou vrásky slušivé jsi zhodnotila správně, štíhlé nohy, no a těch pár drobností jako pupkatý se špičatým zadkem… nikdo nejsme dokonalý, no.
Jen teda ty miliony by musely jít na dobročinné účely, aby ukázal dobré srdce, tím by zároveň skončily cholerické výbuchy - páč to už by měl po starostech.
A dál asi chápeš - my dva, láska, duha, hepáč… já do toho jdu, pošli kontakt do SZ ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Hele, vizáž bych neřešila, i starší chlápek může mít charisma jak blázen…ale jestli je startovací kretýno, tak ani kdyby vypadal jako Sean Connery a měl na účtu miliardy
Možná bych s ním zašla k psychologovi![]()
Příspěvek upraven 06.02.20 v 19:29
@lebambule píše:
Tady u nás na malomeste je taky jeden panak prevonenej, jezdí X6 po městě tak 25, má kartičku invalidu a pomalu by parkoval az v krámu a pak se natrasa v Lidlu jak seschlej garnat, fuj tyvole, mně je z těchhle arogantních debilu fyzicky na blití. Mne nevadí bohatý lidi, mám mezi nimi přátele, mně vadi zbohatli idioti, xo většinou ani nic neumí a prachy buď zdědili nebo vydělali tim, ze zneuzili jiné. To bude tady mistr taky.
A tenhle má teda ještě i kabriolet BMW
@Anonymní píše:
nemám z něho pr…, ale člověk má u něj na počátku pocit, že je princezna, někdo, koho konečně našel a koho hledal celý život
No neke, vždyť přesně tak se o něm vyjadřujes ![]()