Šly byste s ním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3742
6.2.20 19:52

Ale tak to jsi ho už musela vidět nahýho, když víš, že má špičatej zadek :D :D, takže jsi s ním už šla, takže není co řešit :D

Příspěvek upraven 06.02.20 v 19:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Anonymní píše:
Je mu 60, nedoslýchá, vrásčitý kulatý obličej (vrásky někdy ale chlapovi sluší), tenké nohy s jizvami, špičatý zadek, břicho, místo tří prstů pahýly, luxusní BMW, miliony na účtech, trochu cholerik, hned startuje, dost se do lidí naváží a uráží je…

šly byste s ním?

Anonymně z důležitých důvodů

Tak jestli jsi už přítelkyně, tak dovolená asi jo. Postel..? No to nevím, záleží také na tom, zda tě neodpuzuje. Mě přijde, že víc než on sám ti imponuje jeho konto. Ale samozřejmě záleží na tobě, třeba ti to štěstí přinese. Za sebe můžu říct, že chlap, který by pro mě nebyl ničím přitažlivý, tak by mohl celou garáž luxusních BMW a nešla bych s ním ani nakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
@Anonymní píše:
bys ho chtěla mít a nemáš, závidíš, proto jsi taková zpruzená

Zaradim se do fronty až na samý konec. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.20 19:53
@Rosebery píše:
Ale tak to jsi ho už musela vidět nahýho, když víš, že má špičatej zadek :D :D

viděla jsem ho v létě v plavkách

• Citovat
  • Upravit
32124

@ludmilaadamkova ne, prodej hrnců a dek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
@Anonymní píše:
:mrgreen: jj přesně, jakže to bylo? chybějící prsty, nohy jako párátka, břicho, zadek, vrásky :mrgreen: a nezapomenutelně milá a přátelská osobnost :mrgreen: jj, takovýho chceme všechny :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148

Ale fuuuuuj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
@ludmilaadamkova píše:
Jinak ua si tedy myslim ze tyto diskuze proste zaklada nekdo kdo se nudi a potrebuje si povidat… takto nikdo svepravny anad nemuze realne premyslet a fungovat.

Tak to je jasný, ale proč si tady nepotlachat… Ja si spis zkouším predstavit, jak vypada takovej trollik. Ja nych na to neměla nervy, anonym bych určitě neudržela, při své zbrkrlosti, a neumim z lidi delat debily a smát se tomu. :oops:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
6.2.20 19:54

Ja jsem puvodne chtela napsat, ze se nam vratila Lenye ci bragidnice, pripadne si Klopca nasla novyho chlapa :mrgreen:.

Ale pokud je to realne, tak je mi zakladatelky fakt lito, ze je takovy loser (jo, fakt se to pise s jednim o), ze si neni schopna vydelat na solidni zivot a musi se prostituovat s takovym skretem za dovcu. A pokud je to manzelka, tak ne, neni tvuj starej zadny terno. Minimalne pro zenskou, ktera si na sebe vydela, nema metrak, dejcha, ma tep a ma sebeuctu (a v hlave nenafrano).

• Citovat
  • Upravit
32124
6.2.20 19:55
@Anonymní píše:
dobře, je mu šedesát, chybí mu tři prsty, fakt blbě slyší, je tokový hubeně(nohy)tlustý (břicho a obličej), umí vybouchnout, je vtipný, společenský, ale dělá takovou jedovatou legraci, už asi dvakrát bylo ticho, když pronesl něco rádobyvtipného, prachy a drahá auta má, rozvedený taky, milenky a přítelkyně taky byly, a fakt umí být milý a vychvalovat ženu až do nebes (potkal jsem svoji životní lásku)

no tak si ho nech, buď si s ním, na to se snad nepotřebuješ ptát ostatních, ne? podle popisu bych s ním nebyla, už mi stačí jen ten věk a jedovatá legrace…ale když ti to nevadí, tak v pohodě…přeci to nepotřebuješ schválit od ostatních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
6.2.20 19:56
@warita píše:
mne napadaji k tem trem malym nedostatkum urcite ne uplne pro mladez pristupne poznamky.

No jen to klidně napiš, třeba odradíš další zájemkyně.
Hele, už ses vetřela s objednávkou autobusu, @Monchichik už balí - to jsem mohla tušit, že tady s váma musí jedna fakt zabojovat o trochu té lásky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
6.2.20 19:57

@Mango_Lassi se obávám, že ta fronta moc dlouhá nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
@Anonymní píše:
dobře, je mu šedesát, chybí mu tři prsty, fakt blbě slyší, je tokový hubeně(nohy)tlustý (břicho a obličej), umí vybouchnout, je vtipný, společenský, ale dělá takovou jedovatou legraci, už asi dvakrát bylo ticho, když pronesl něco rádobyvtipného, prachy a drahá auta má, rozvedený taky, milenky a přítelkyně taky byly, a fakt umí být milý a vychvalovat ženu až do nebes (potkal jsem svoji životní lásku)

což samozřejmě tvrdil i té přítelkyni před tebou a ty mu to stejně věříš :mrgreen: těmi životními láskami nešetří a ty se necháš utáhnout na vařený nudli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
@Anonymní píše:

Teď jsi to ale dost pohnojila 😩 😂

• Citovat
  • Upravit
3742
6.2.20 19:58

Je teda fakt, že Tvůj příspěvek na láskyplnej popis nevypadá :D :D. Jinak v BMW dneska jezdí každej druhej, takže auto dnes není nějký měřítko a miliony na účtu? No, jestli má dva nebo tři, tak to taky není nic moc partie. :D :D A podle popisu ho ani nemáš moc ráda, takže moc nechápu, co řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí