Šly byste s ním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14007
6.2.20 20:16
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy já vím ;) ale krásnej a bohatej by ti taky mohl stačit, ne? co jako ještě víc bys chtěla? :cert:

Vid takovej 60-tilety vrásčitý kulatý obličej, tenké nohy s jizvami, špičatý zadek, břicho, místo tří prstů pahýly a, cholerik se zvláštním smyslem pro humor, bohaty a ja bych byla nespokojena, je to se mnou zly :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
6.2.20 20:18

@_.Emilyyy se nad sebou zamysli :cert: bys mohla oblíznout všech deset prstů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
6.2.20 20:19

Hmm :think: stary a osklivy mne nezajimaji, BMW me nijak neoslnuje a cizi penize mne nezajimaj :think: :nevim: ne nesla, nikam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
@Anonymní píše:
Zpočátku to člověk ani nepostřehne, že lidi uráží, je společenský, vtipný, dokáže se „šíleně zamilovat, jak nikdy v životě“ skoro při tom pláče, za 14 dnů je rozchod, řev, a pak zase znova „šíleně zamilovaný“ a pak zase rozchod

he he za 14 dnu ho nestihnes dohnat k oltari ani poradne oskubat, to si musis princezno sama spocitat, jestli ti to stoji zato - 14 dni s cholerickym nevyrovnanym dedkem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@_.Emilyyy píše:
Vid takovej 60-tilety vrásčitý kulatý obličej, tenké nohy s jizvami, špičatý zadek, břicho, místo tří prstů pahýly a, cholerik se zvláštním smyslem pro humor, bohaty a ja bych byla nespokojena, je to se mnou zly :nevim: :mrgreen:

Tak je starší no, co si budeme povídat, pohled nic moc, ale asi nějaké charisma má

• Citovat
  • Upravit
14007
6.2.20 20:27
@Anonymní píše:
Tak je starší no, co si budeme povídat, pohled nic moc, ale asi nějaké charisma má

Tak psala si, ze bys s nim sla do postele nebo na dovolenou, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
6.2.20 20:28
@Monchichik píše:
@_.Emilyyy se nad sebou zamysli :cert: bys mohla oblíznout všech deset prstů :lol:

Stydím se :cert: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
6.2.20 20:49

Zakladatelko jaký by byl váš věkový rozdíl? Kolik je tobě? Je rozdíl začít si s 60 letym když ty máš 55 a nebo 35 že…
Znám jednoho takového šedesátnika, ale je udržovaný a fakt pěkný chlap. S ním bych si dovedla představit to co píšeš, i bych prekousla trapné vtipy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
6.2.20 21:01
@belladonna píše:
Kdyz je cholerik a hned startuje, to by byla asi konečná. Na druhou stranu jsem se za mlada zamilovala do skoro 60ti leteho nemocného chlapa, takze všechno je možné 😁

Ty jo, to mi pripomina, jak se jedna moje znama jeste na vejsce zamilovala do o 20 let starsiho chlapka na vozicku, ktery byl po autonehode, nemel nohy od kolen dolu a chybely mu nejake prsty na ruce. Ona byla hezka, inteligentni a schopna baba. Aby financovala studium, hledala brigadu a pri prochayeni nabidek prace ji padl do oka inzerat, kde nejaky invalida hledal vypomoc do domacnosti. Tak se mu ozvala, zacala u nej pracovat jako vypomoc a pak to byla velka laska. Ja nechapala, co na nem vidi. Byli dokonce zasnoubeni. Rozesli se po asi 4 letech. V mezicase mu stihla pomoct prestehovat se do lepsiho bytu, komplet to zrenovovala a kuchyn smontovala sama.

Pana jsem mela stesti poznat, jeli jsme jednou spolu di ikei a hadal se tam s ni v kazdem oddeleni. Proste sympatak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
6.2.20 21:13

Nešla. Na mě peníze, jejichž majitel má charakterové vady, zkrátka neudělají dojem. Můj čas je příliš drahý na to, abych ho ztrácela s lidmi o kterých mám pochybnosti. A mimochodem. Jednou jsem jako policistka zastavila ženu v Porche a co bylo šokující, to auto bylo její. Koupila si je ta svoje vydělané peníze. Byla to velice okouzlující žena s obrovským charisma.To je mnohem víc, než si užívat prachy někoho jiného. Mluvím ze zkušenosti. Ja řešila tilo co ty a šla jsem. Úplně zbytečná zkušenost z mládí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
6.2.20 21:42
@warita píše:
Ty jo, to mi pripomina, jak se jedna moje znama jeste na vejsce zamilovala do o 20 let starsiho chlapka na vozicku, ktery byl po autonehode, nemel nohy od kolen dolu a chybely mu nejake prsty na ruce. Ona byla hezka, inteligentni a schopna baba. Aby financovala studium, hledala brigadu a pri prochayeni nabidek prace ji padl do oka inzerat, kde nejaky invalida hledal vypomoc do domacnosti. Tak se mu ozvala, zacala u nej pracovat jako vypomoc a pak to byla velka laska. Ja nechapala, co na nem vidi. Byli dokonce zasnoubeni. Rozesli se po asi 4 letech. V mezicase mu stihla pomoct prestehovat se do lepsiho bytu, komplet to zrenovovala a kuchyn smontovala sama.Pana jsem mela stesti poznat, jeli jsme jednou spolu di ikei a hadal se tam s ni v kazdem oddeleni. Proste sympatak!

Mně se líbil prostě vzhled, obličej. Jiskra přeskočila oboustranně, ale nic víc se mezi námi nedělo. Ale potkávali jsme se takto asi dva roky. Byl prostě můj typ a bylo jedno, že už je starší, nemocný.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.2.20 21:56
  • Citovat
  • Upravit
14007
6.2.20 22:12
@warita píše:
Ty jo, to mi pripomina, jak se jedna moje znama jeste na vejsce zamilovala do o 20 let starsiho chlapka na vozicku, ktery byl po autonehode, nemel nohy od kolen dolu a chybely mu nejake prsty na ruce. Ona byla hezka, inteligentni a schopna baba. Aby financovala studium, hledala brigadu a pri prochayeni nabidek prace ji padl do oka inzerat, kde nejaky invalida hledal vypomoc do domacnosti. Tak se mu ozvala, zacala u nej pracovat jako vypomoc a pak to byla velka laska. Ja nechapala, co na nem vidi. Byli dokonce zasnoubeni. Rozesli se po asi 4 letech. V mezicase mu stihla pomoct prestehovat se do lepsiho bytu, komplet to zrenovovala a kuchyn smontovala sama.Pana jsem mela stesti poznat, jeli jsme jednou spolu di ikei a hadal se tam s ni v kazdem oddeleni. Proste sympatak!

Ale tak je zase na druhou stran hezke..
Zamilovala se do neho i tak. Tohle je laska…
Aaa ted jsem docela druhy odstavec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7961
6.2.20 22:43
@jasnahvezda píše:
Nešla. Na mě peníze, jejichž majitel má charakterové vady, zkrátka neudělají dojem. Můj čas je příliš drahý na to, abych ho ztrácela s lidmi o kterých mám pochybnosti. A mimochodem. Jednou jsem jako policistka zastavila ženu v Porche a co bylo šokující, to auto bylo její. Koupila si je ta svoje vydělané peníze. Byla to velice okouzlující žena s obrovským charisma.To je mnohem víc, než si užívat prachy někoho jiného. Mluvím ze zkušenosti. Ja řešila tilo co ty a šla jsem. Úplně zbytečná zkušenost z mládí.

Adresu, telefon. Ne její, ale toho Porsche..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7961
6.2.20 22:48
@Anonymní píše:
jako přítelkyně do postele, na dovolenou…

Když to převedu na opačné pohlaví..Jednou mě podobná osoba ženského pohlaví chtěla sbalit v KV na burze. Mráz mi lezl po zádech, nakonec s ní šel jeden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí