Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Je mu 60, nedoslýchá, vrásčitý kulatý obličej (vrásky někdy ale chlapovi sluší), tenké nohy s jizvami, špičatý zadek, břicho, místo tří prstů pahýly, luxusní BMW, miliony na účtech, trochu cholerik, hned startuje, dost se do lidí naváží a uráží je…šly byste s ním?
Anonymně z důležitých důvodů
Jo…do banky, aby pár milionů převedl na můj účet
@Anonymní píše:ty jo tak to ti staci malo ke stesti
on tak krouží kolem, je vtipný (někdy trochu trapně, pravda), pořád o sobě mluví, koho zná a co dokázal, pak se snaží být úslužný, pak mě obdivuje, co všechno se mu líbí, jak jsem chytrá
@ocean.mama píše:
ted jsem si to precetla jeste jednou, misto tri prstu pahyly tvlno nic.
Nebuď malicherná
- rád divoce tančí, já to vidím optimisticky, v záblescích stroboskopů na diskošce a s přiměřeně rychlými pohyby rukou bys ani nepostřehla tři malé nedostatky ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Jinak ua si tedy myslim ze tyto diskuze proste zaklada nekdo kdo se nudi a potrebuje si povidat… takto nikdo svepravny anad nemuze realne premyslet a fungovat.
proč by ne, prostě se vyskytl chlapík, pravda trochu starší, ne moc hezký, ale zabezpečený, občas nějaká vada, v jeho přítomnosti je to zatím hodně fajn, láká mě s ním jet za jeho kamarády někam na nějakou akci
@Mango_Lassi píše:
Já vím kdo. Je to furt stejný - popíše ho tak, že na něj chce každá plivnout. Pak následují majetky, bývalý manželky, vlivní kámoši. Nuda.
Treba to zaklada sam takovy muz a chce slyšet co si o nem zeny myslí… nejak tomu nerozumim.
Příspěvek upraven 06.02.20 v 19:48
@Anonymní píše:
on tak krouží kolem, je vtipný (někdy trochu trapně, pravda), pořád o sobě mluví, koho zná a co dokázal, pak se snaží být úslužný, pak mě obdivuje, co všechno se mu líbí, jak jsem chytrá
no sice ti to nějak nevěřím, ale bavím se při večeru fakt dobře
pokud tě ohromí, koho zná a jeho trapné vtipy, to, že uráží lidi a neumí se chovat, plus ta jeho vtipná vizáž…tak moc chytrá nebudeš
@Anonymní píše:
proč by ne, prostě se vyskytl chlapík, pravda trochu starší, ne moc hezký, ale zabezpečený, občas nějaká vada, v jeho přítomnosti je to zatím hodně fajn, láká mě s ním jet za jeho kamarády někam na nějakou akci
Jako do domova duchodcu? ![]()
@Monchichik píše:
@Dája999 Ježíš, tady se o něj ještě strhne bitka
Hele, já bojuju, ale asi mám pech, zakladatelka ho taky chce ![]()
@Mango_Lassi píše:
Já vím kdo. Je to furt stejný - popíše ho tak, že na něj chce každá plivnout. Pak následují majetky, bývalý manželky, vlivní kámoši. Nuda.
bys ho chtěla mít a nemáš, závidíš, proto jsi taková zpruzená
@Dája999 píše:jo no, deda hodi kycli, pahylama prohrabne huste stribrne vlasy, hudbu stejne neuslysi tak co uz ze jo…
Nebuď malicherná- rád divoce tančí, já to vidím optimisticky, v záblescích stroboskopů na diskošce a s přiměřeně rychlými pohyby rukou bys ani nepostřehla tři malé nedostatky
@warita neblázni, pán je milionář a určitě všechno rád zaplatí…kam pojedeme je překvapení a kufr netřeba, budeš se natřásat se žabákem v negližé ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Ja nikam nekdu venku ke zima a fouka!!!
A to je rozumné
, ty bys byla další nebezpečná konurence.
Raději zůstaň doma v teple ![]()
@Dája999 píše:
Nebuď malicherná- rád divoce tančí, já to vidím optimisticky, v záblescích stroboskopů na diskošce a s přiměřeně rychlými pohyby rukou bys ani nepostřehla tři malé nedostatky
mne napadaji k tem trem malym nedostatkum urcite ne uplne pro mladez pristupne poznamky.
@Monchichik píše:
no sice ti to nějak nevěřím, ale bavím se při večeru fakt dobřepokud tě ohromí, koho zná a jeho trapné vtipy, to, že uráží lidi a neumí se chovat, plus ta jeho vtipná vizáž…tak moc chytrá nebudeš
dobře, je mu šedesát, chybí mu tři prsty, fakt blbě slyší, je tokový hubeně(nohy)tlustý (břicho a obličej), umí vybouchnout, je vtipný, společenský, ale dělá takovou jedovatou legraci, už asi dvakrát bylo ticho, když pronesl něco rádobyvtipného, prachy a drahá auta má, rozvedený taky, milenky a přítelkyně taky byly, a fakt umí být milý a vychvalovat ženu až do nebes (potkal jsem svoji životní lásku)