Šly byste s ním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65395
6.2.20 19:46
@Anonymní píše:
Je mu 60, nedoslýchá, vrásčitý kulatý obličej (vrásky někdy ale chlapovi sluší), tenké nohy s jizvami, špičatý zadek, břicho, místo tří prstů pahýly, luxusní BMW, miliony na účtech, trochu cholerik, hned startuje, dost se do lidí naváží a uráží je…

šly byste s ním?

Anonymně z důležitých důvodů

Jo…do banky, aby pár milionů převedl na můj účet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
6.2.20 19:46
@Anonymní píše:
on tak krouží kolem, je vtipný (někdy trochu trapně, pravda), pořád o sobě mluví, koho zná a co dokázal, pak se snaží být úslužný, pak mě obdivuje, co všechno se mu líbí, jak jsem chytrá
ty jo tak to ti staci malo ke stesti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
6.2.20 19:47
@ocean.mama píše:
ted jsem si to precetla jeste jednou, misto tri prstu pahyly tvl :mrgreen: no nic.

Nebuď malicherná :cert: - rád divoce tančí, já to vidím optimisticky, v záblescích stroboskopů na diskošce a s přiměřeně rychlými pohyby rukou bys ani nepostřehla tři malé nedostatky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@ludmilaadamkova píše:
Jinak ua si tedy myslim ze tyto diskuze proste zaklada nekdo kdo se nudi a potrebuje si povidat… takto nikdo svepravny anad nemuze realne premyslet a fungovat.

proč by ne, prostě se vyskytl chlapík, pravda trochu starší, ne moc hezký, ale zabezpečený, občas nějaká vada, v jeho přítomnosti je to zatím hodně fajn, láká mě s ním jet za jeho kamarády někam na nějakou akci

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
@Mango_Lassi píše:
Já vím kdo. Je to furt stejný - popíše ho tak, že na něj chce každá plivnout. Pak následují majetky, bývalý manželky, vlivní kámoši. Nuda.

Treba to zaklada sam takovy muz a chce slyšet co si o nem zeny myslí… nejak tomu nerozumim.

Příspěvek upraven 06.02.20 v 19:48

• Citovat
  • Upravit
32158
@Anonymní píše:
on tak krouží kolem, je vtipný (někdy trochu trapně, pravda), pořád o sobě mluví, koho zná a co dokázal, pak se snaží být úslužný, pak mě obdivuje, co všechno se mu líbí, jak jsem chytrá

no sice ti to nějak nevěřím, ale bavím se při večeru fakt dobře ;) pokud tě ohromí, koho zná a jeho trapné vtipy, to, že uráží lidi a neumí se chovat, plus ta jeho vtipná vizáž…tak moc chytrá nebudeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.2.20 19:48
@Anonymní píše:
proč by ne, prostě se vyskytl chlapík, pravda trochu starší, ne moc hezký, ale zabezpečený, občas nějaká vada, v jeho přítomnosti je to zatím hodně fajn, láká mě s ním jet za jeho kamarády někam na nějakou akci

Jako do domova duchodcu? 8o

• Citovat
  • Upravit
4705
6.2.20 19:48
@Monchichik píše:
@Dája999 Ježíš, tady se o něj ještě strhne bitka :mrgreen:

Hele, já bojuju, ale asi mám pech, zakladatelka ho taky chce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 19:49
@Mango_Lassi píše:
Já vím kdo. Je to furt stejný - popíše ho tak, že na něj chce každá plivnout. Pak následují majetky, bývalý manželky, vlivní kámoši. Nuda.

bys ho chtěla mít a nemáš, závidíš, proto jsi taková zpruzená

• Citovat
  • Upravit
1074
6.2.20 19:49
@Dája999 píše:
Nebuď malicherná :cert: - rád divoce tančí, já to vidím optimisticky, v záblescích stroboskopů na diskošce a s přiměřeně rychlými pohyby rukou bys ani nepostřehla tři malé nedostatky :pankac:
jo no, deda hodi kycli, pahylama prohrabne huste stribrne vlasy, hudbu stejne neuslysi tak co uz ze jo… 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
6.2.20 19:50

@warita neblázni, pán je milionář a určitě všechno rád zaplatí…kam pojedeme je překvapení a kufr netřeba, budeš se natřásat se žabákem v negližé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
6.2.20 19:50
@ludmilaadamkova píše:
Ja nikam nekdu venku ke zima a fouka!!!

A to je rozumné :pankac:, ty bys byla další nebezpečná konurence.
Raději zůstaň doma v teple ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
6.2.20 19:51
@Dája999 píše:
Nebuď malicherná :cert: - rád divoce tančí, já to vidím optimisticky, v záblescích stroboskopů na diskošce a s přiměřeně rychlými pohyby rukou bys ani nepostřehla tři malé nedostatky :pankac:

mne napadaji k tem trem malym nedostatkum urcite ne uplne pro mladez pristupne poznamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 19:52
@Monchichik píše:
no sice ti to nějak nevěřím, ale bavím se při večeru fakt dobře ;) pokud tě ohromí, koho zná a jeho trapné vtipy, to, že uráží lidi a neumí se chovat, plus ta jeho vtipná vizáž…tak moc chytrá nebudeš

dobře, je mu šedesát, chybí mu tři prsty, fakt blbě slyší, je tokový hubeně(nohy)tlustý (břicho a obličej), umí vybouchnout, je vtipný, společenský, ale dělá takovou jedovatou legraci, už asi dvakrát bylo ticho, když pronesl něco rádobyvtipného, prachy a drahá auta má, rozvedený taky, milenky a přítelkyně taky byly, a fakt umí být milý a vychvalovat ženu až do nebes (potkal jsem svoji životní lásku)

• Citovat
  • Upravit
32158
6.2.20 19:52

@ocean.mama no někdy ani tma není dostatečná tma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat