Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
31292
6.1.13 23:41

@K.Black :mrgreen: mladej se s tim moc nesr…

• načítám...
mooona
6.1.13 23:41

No řekla bych že křičet můžete jen u děti tak do 1,5 roku, pak už je to o hubu :mrgreen: čím starší, tím víc se pak chodí ptát :mrgreen:

@kate02 no máme tedy co vymýšlet :lol: :lol: vidím to na poslání na zastávku aby opsali jízdní řád :think: :mrgreen:

• Upravit
30637
6.1.13 23:42

Znám jednu, co vždycky rozházela dětem v hračkách křupky a než je vysbíraly, tak na to s manželem skočili 8)

• načítám...
38179
MartinaVALL píše:
@Alčák1 No ženský po šedesátce možná, ale zřejmě naší babince děda už nestíhá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Toho se taky děsím, za pár let přestanu stíhat. 8o :oops: :think: :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
26093
@K.Black píše:
@eva valoi my jednou taky TO a najednou koukáme holka asi 8 stojí u postele a spí :mrgreen: a kluk kolem 13 omylem vstoupil do ložnice, hned odešel, mě bylo trapně :oops: začla jsem s mužem řešit, jestli za ním mám jít a vysvětlit mu to.On říká nechoď, já pořád že jo, aby neměl trauma.Pak mi muž řekl „tak běž“ já šla 8o sedla jsem si k němu na postel a povídám „víš co, to prostě“ víc jsem nestihla, mladej se otočil a říká „potřebuješ něco? já že bych spal“ v prdeli bych se viděla :roll: :mrgreen:
:mrgreen: nas takhle chytil triletak ve stadiu pripravy, normalne se probere a zacne pistet, abychom sli k nemu a tentokrat se z niceho nic objevil u postele… Kazdopadne chapu, proc loznice je jedinej pokoj v byte, u kteryho byl klic :mrgreen:
  • načítám...
31292
6.1.13 23:43

@laducha no ty vole, novodobá popelka :D

• načítám...
Anonymní
6.1.13 23:43

Mám kolem sebe skoro samý vdovy. Jedný je 67 žije sama druhý 64 přítel jezdí jen na víkendy a ta třetí??? holky 71 let - panečku to by jste koukali 8o rifličky, tunika, riflová bunda / vipadá na 50, našla si chlapa - kam se serou paviáni v říji :lol: a to bydlí ob dva baráky :lol:. Samozřejmě teď to slyšet nejde ale v létě :P to si člověk připadá jako v džungli, cvrčkové a do toho pak ti paviáni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
26093
6.1.13 23:44
@mooona píše:
No řekla bych že křičet můžete jen u děti tak do 1,5 roku, pak už je to o hubu :mrgreen: čím starší, tím víc se pak chodí ptát :mrgreen:@kate02 no máme tedy co vymýšlet :lol: :lol: vidím to na poslání na zastávku aby opsali jízdní řád :think: :mrgreen:

zastavka je taky blizko… Leda do lesa pro jahody :mrgreen:

• načítám...
11514
@Heineken píše:
Zkuste je překřičet. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
My už taky závodíme, holka s přítelem na jedné straně baráku a my na druhé :mrgreen:
  • načítám...
8781
@K.Black píše:
@eva valoi my jednou taky TO a najednou koukáme holka asi 8 stojí u postele a spí :mrgreen: a kluk kolem 13 omylem vstoupil do ložnice, hned odešel, mě bylo trapně :oops: začla jsem s mužem řešit, jestli za ním mám jít a vysvětlit mu to.On říká nechoď, já pořád že jo, aby neměl trauma.Pak mi muž řekl „tak běž“ já šla 8o sedla jsem si k němu na postel a povídám „víš co, to prostě“ víc jsem nestihla, mladej se otočil a říká „potřebuješ něco? já že bych spal“ v prdeli bych se viděla :roll: :mrgreen:

Bomba
:potlesk: :pankac: :mrgreen: „já že bych spal“ :mrgreen:  :lol:

• načítám...
14809

@kate02 No děcka (tenkrát asi 13 a 7 let) vyrazily pro rohlíčky a šunčičku do nedalekého krámku. Zavřely dveře, pak jsme ještě počkali, až bouchnou dveře dole a…a za chvilku syn v ložnici se slovy (Mami, já nepudu s touhle trapnou zelenou taškou…

• načítám...
26093
@laducha píše:
Znám jednu, co vždycky rozházela dětem v hračkách křupky a než je vysbíraly, tak na to s manželem skočili 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
mooona
6.1.13 23:45

Nám zase šíleně vrže postel a jednou ráno starší syn-v té době asi 3,5 roku si hrál v pokojíčku a my už rozjetí a on stál za zavřenými dveřmi od ložnice a ptá se-mamí, co to slyším??? :lol: no pak už nebylo nic, protože výbuch smíchu byl děsný

• Upravit
141
@laducha píše:
Znám jednu, co vždycky rozházela dětem v hračkách křupky a než je vysbíraly, tak na to s manželem skočili 8)

To je hezký. :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
31292

@kate02 chystáme v létě rekonstrukci pokoje na ložnici (a chcem šoupací dveře), tak s tim klíčem je to dobrá poznámka, by mě to ani nenapadlo :mrgreen: ho pořizovat, když nebude ani klika…tak že bysme koupili řetízek??

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová