Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No řekla bych že křičet můžete jen u děti tak do 1,5 roku, pak už je to o hubu
čím starší, tím víc se pak chodí ptát ![]()
@kate02 no máme tedy co vymýšlet
vidím to na poslání na zastávku aby opsali jízdní řád
![]()
Znám jednu, co vždycky rozházela dětem v hračkách křupky a než je vysbíraly, tak na to s manželem skočili ![]()
MartinaVALL píše:
@Alčák1 No ženský po šedesátce možná, ale zřejmě naší babince děda už nestíhá![]()
![]()
Toho se taky děsím, za pár let přestanu stíhat.
![]()
![]()
@K.Black píše:
@eva valoi my jednou taky TO a najednou koukáme holka asi 8 stojí u postele a spía kluk kolem 13 omylem vstoupil do ložnice, hned odešel, mě bylo trapně
začla jsem s mužem řešit, jestli za ním mám jít a vysvětlit mu to.On říká nechoď, já pořád že jo, aby neměl trauma.Pak mi muž řekl „tak běž“ já šla
sedla jsem si k němu na postel a povídám „víš co, to prostě“ víc jsem nestihla, mladej se otočil a říká „potřebuješ něco? já že bych spal“ v prdeli bych se viděla
![]()
Mám kolem sebe skoro samý vdovy. Jedný je 67 žije sama druhý 64 přítel jezdí jen na víkendy a ta třetí??? holky 71 let - panečku to by jste koukali
rifličky, tunika, riflová bunda / vipadá na 50, našla si chlapa - kam se serou paviáni v říji
a to bydlí ob dva baráky
. Samozřejmě teď to slyšet nejde ale v létě
to si člověk připadá jako v džungli, cvrčkové a do toho pak ti paviáni
![]()
@mooona píše:
No řekla bych že křičet můžete jen u děti tak do 1,5 roku, pak už je to o hubučím starší, tím víc se pak chodí ptát
@kate02 no máme tedy co vymýšlet
![]()
vidím to na poslání na zastávku aby opsali jízdní řád
![]()
zastavka je taky blizko… Leda do lesa pro jahody ![]()
@Heineken píše:
Zkuste je překřičet.![]()
![]()
@K.Black píše:
@eva valoi my jednou taky TO a najednou koukáme holka asi 8 stojí u postele a spía kluk kolem 13 omylem vstoupil do ložnice, hned odešel, mě bylo trapně
začla jsem s mužem řešit, jestli za ním mám jít a vysvětlit mu to.On říká nechoď, já pořád že jo, aby neměl trauma.Pak mi muž řekl „tak běž“ já šla
sedla jsem si k němu na postel a povídám „víš co, to prostě“ víc jsem nestihla, mladej se otočil a říká „potřebuješ něco? já že bych spal“ v prdeli bych se viděla
![]()
Bomba
„já že bych spal“
![]()
@kate02 No děcka (tenkrát asi 13 a 7 let) vyrazily pro rohlíčky a šunčičku do nedalekého krámku. Zavřely dveře, pak jsme ještě počkali, až bouchnou dveře dole a…a za chvilku syn v ložnici se slovy (Mami, já nepudu s touhle trapnou zelenou taškou…
@laducha píše:
Znám jednu, co vždycky rozházela dětem v hračkách křupky a než je vysbíraly, tak na to s manželem skočili
Nám zase šíleně vrže postel a jednou ráno starší syn-v té době asi 3,5 roku si hrál v pokojíčku a my už rozjetí a on stál za zavřenými dveřmi od ložnice a ptá se-mamí, co to slyším???
no pak už nebylo nic, protože výbuch smíchu byl děsný
@laducha píše:
Znám jednu, co vždycky rozházela dětem v hračkách křupky a než je vysbíraly, tak na to s manželem skočili
To je hezký.
![]()
@kate02 chystáme v létě rekonstrukci pokoje na ložnici (a chcem šoupací dveře), tak s tim klíčem je to dobrá poznámka, by mě to ani nenapadlo
ho pořizovat, když nebude ani klika…tak že bysme koupili řetízek??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat