Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
K.Black
6.1.13 23:30
@kate02 píše:
A ted jsem si vzpomnela na vtip, jak dedecek s babickou sexujou a dedecek rika „hafni“ tak babicka rika „haf“ a dedecek zase „HAFNI“ a babicka „haf“ tak si da dedecek do pusy zuby a rika „povidam zhasni, koukaj se deti“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Upravit
14809
6.1.13 23:30
@K.Black píše:
a víš jak se na nás hnusil 16 letý syn, když jsme mu řekli že čekáme miminko :lol: :lol: nejdřív mě napadlo, že mu bude vadit brečení mimina a až potom mi došlo, že se mu ekluje představa že starci dělají TO :mrgreen:

Tak to prostě je. Naši děti si myslí, že všichni ostatní se narodili běžným způsobem, ale je přinesl čáp. Protože rodiče přeci nemohou dělat TO.

• načítám...
mooona
6.1.13 23:31

@K.Black třeba žil chudák v představě, že zrovna vy už máte dováděcí léta za sebou, jen představa že se něco dělo pár zdí od něj, no co jste si to k chudákovi dovolili :lol:

• Upravit
1469

@Mar__tanka1983 U vás je asi sranda, viď? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moje jediná vzpomínka na babču s dědou je, když jsme s šedesátiletou babčou seděly i vínka, ta si povzdychla. Dřív jsem seděla v kuchyni já, protože jsem byla utahaná a holky byly 4 a teď zase nechce děda a mně by to nevadilo, málem jsem se v tom Sklepmistru tenkrát utopila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
26093
@K.Black píše:
@kate02 mám dva syny a dceru, já myslím že i holka si může dotáhnout blba ;)

no to jo, ale prece jen si myslim, ze vetsinou s tou mamou vic drzi :think: :nevim:

• načítám...
38179
Anonymní píše:
Je mi z toho docela na zvracení. :poblion: Bydlíme s ní a při sexu je dost hlučná. I hluchého by vzbudily ty nechutné zvuky, které vydává. A to jsme na druhém konci bytu.1/4 důchodců v důchodácích je v jejím věku, tak by to snad nemuseli dělat každý den! Až to bude dcera víc vnímat, tak co ji mám říct?
A nemám to s tchánovcema nějak řešit? Musí jim být jasné, že to slyšíme.Jak byste se cítily, chovaly vy?

Zkuste je překřičet. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
6555

Nejsem puritánka, ale přesto by se mi taky nechtělo poslouchat soulož svých rodičů. Zvlášt pokud tam jezdím jen na návštěvy na pár dnů - jsou snad zvířata, aby se nemohli pár dnů v měsíci trochu krotit? Pokud bych tam bydlela natrvalo, je to úplně jiná situace a řekla bych zakl. - tvůj problém, odstěhuj se.Ale takhle říkám, že já osobně bych návštěvy omezila. Já taky u rodičů nesouložím, nemyslím, že mají zájem poslouchta moje hekání a já je s tím obětžovat nebudu.Ten týden to fakt přežiju.

• načítám...
74217
6.1.13 23:33
@kate02 píše:
A ted jsem si vzpomnela na vtip, jak dedecek s babickou sexujou a dedecek rika „hafni“ tak babicka rika „haf“ a dedecek zase „HAFNI“ a babicka „haf“ tak si da dedecek do pusy zuby a rika „povidam zhasni, koukaj se deti“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
26093
@K.Black píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: se sem hodi, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
31292
@eva valoi píše:
Tak to prostě je. Naši děti si myslí, že všichni ostatní se narodili běžným způsobem, ale je přinesl čáp. Protože rodiče přeci nemohou dělat TO.

no přítel si taky myslí, že jeho máma to dělala jen dvakrát - má totiž sestru :lol: :lol: :lol:

• načítám...
38179
6.1.13 23:34
petka86 píše: … mě by se dělalo taky zle a ještě víc, když by moje dítě bylo nuceno tohle poslouchat, přeci jen když mladí dělají zvuky a staří, to je snad rozdíl ne :mrgreen:

Tak si rychle křikni, dokud jsi mladá, páč za pár let ti to děti zatrhnou.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
26093
6.1.13 23:35
@Mar__tanka1983 píše:
no přítel si taky myslí, že jeho máma to dělala jen dvakrát - má totiž sestru :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a proto mela ten vibrator :think: i kdyz ja nevim, co by mi prislo „divnejsi“ :mrgreen:
  • načítám...
mooona
@kate02 píše: :mrgreen: se sem hodi, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ten sem sedl perfektně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
2752

@MartinaVALL jednou dávali v rádiu - je to tak rok zpátky s Kobzankou debatu, sex po 60. Volalo tam plno důchodkyň a říkalo, že po 60 si to teprve užívají. Tak nevím :nevim:

• načítám...
74217
@Heineken píše:
Zkuste je překřičet. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky zajimave reseni :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová