Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My jsme jednou ráno poslali děti pro čerstvé pečivo. Aby alespoň jednou jsme… No raději nic. Ještě teď nevím, jestli se smát nebo brečet.
Příspěvek upraven 06.01.13 v 23:36
@eva valoi píše:Řekla bych, že povoleno je to max do doby, než počneš. Pak už je to přece
@kate02 Do 30 by to snad šlo. Pak už je to blbý, ne?
@eva valoi píše:
My jsme jednou ráno poslali děti pro čerstvé pečivo. Aby alespoň jednou jsme… No raději nic. Ještě teď nevím, jestli se smát nebo brečet.Příspěvek upraven 06.01.13 v 23:36
já myslím že tohle čeká každou z nás-a né za dlouho
já jen musím už teď vymyslet kam je poslat, protože obchody máme všechny u baráku
![]()
@sieta.m píše:
Nikde nečtu, že by zakladatelce vadilo, že tcháni spolu souloží, ale jsou věci, u kterých mají být jen dva a tcháni potřebují evidentně obecenstvo v celém baráku. Jinak je něco jiného slyšet sousedy a něco jiného vlastní rodičenikdy bych nedopustila, aby mým dětem muselo být trapně, že byli nechtěnými svědky mého sexuálního života. Jestli si vy myslíte, že je normální hekat a vyřvávat-šu. ej mě a kruť mi kozama(
nevím, copřesně vyřvává dotyčná tchýně) i před návštěvou, tak to jsem ráda, že v mém okolí nikoho takového nemám.
Zakladatelko-takže vy tam nebydlíte a jen jezdíte na návštěvu? A oni se nedokáži utišit ani občas? Pak bych tam nezůstávala přes noc. Tohle opravdu není běžné a normální chování, jsou situace, kdy se člověk může chovat diskrétněji a přesto si může dopřávat sexu.
@Alčák1 píše:
@MartinaVALL jednou dávali v rádiu - je to tak rok zpátky s Kobzankou debatu, sex po 60. Volalo tam plno důchodkyň a říkalo, že po 60 si to teprve užívají. Tak nevím
se už nemusí bát neplánovaného otěhotnění
![]()
kate02 píše:
Tak do kdy si muze clovek beztrestne zakricet?
Asi tak do třiceti a pak už jen v případě, že nemá na návštěvě mladý.
![]()
@kate02 píše:
Tak do kdy si muze clovek beztrestne zakricet?
Asi do 35
pak uz je to trapne, takze muj chlap uz to projel, rano ho budu informovat
![]()
@mooona píše:
já myslím že tohle čeká každou z nás-a né za dlouhojá jen musím už teď vymyslet kam je poslat, protože obchody máme všechny u baráku
![]()
my primo v baraku ![]()
@eva valoi my jednou taky TO a najednou koukáme holka asi 8 stojí u postele a spí
a kluk kolem 13 omylem vstoupil do ložnice, hned odešel, mě bylo trapně
začla jsem s mužem řešit, jestli za ním mám jít a vysvětlit mu to.On říká nechoď, já pořád že jo, aby neměl trauma.Pak mi muž řekl „tak běž“ já šla
sedla jsem si k němu na postel a povídám „víš co, to prostě“ víc jsem nestihla, mladej se otočil a říká „potřebuješ něco? já že bych spal“ v prdeli bych se viděla
![]()
@Alčák1 No ženský po šedesátce možná, ale zřejmě naší babince děda už nestíhá
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat