Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14809
6.1.13 23:35

My jsme jednou ráno poslali děti pro čerstvé pečivo. Aby alespoň jednou jsme… No raději nic. Ještě teď nevím, jestli se smát nebo brečet.

Příspěvek upraven 06.01.13 v 23:36

• načítám...
26093
6.1.13 23:36

Tak do kdy si muze clovek beztrestne zakricet? :mrgreen:

• načítám...
K.Black
6.1.13 23:36
@mooona píše:
@K.Black třeba žil chudák v představě, že zrovna vy už máte dováděcí léta za sebou, jen představa že se něco dělo pár zdí od něj, no co jste si to k chudákovi dovolili :lol:

asi jo :nevim: za dva dny to rozdýchal a promluvil na mě :mrgreen:

@kate02 no jasný že hodí ;) já už se těším :mrgreen:

• Upravit
5527
6.1.13 23:37
@eva valoi píše:
@kate02 Do 30 by to snad šlo. Pak už je to blbý, ne?
Řekla bych, že povoleno je to max do doby, než počneš. Pak už je to přece :poblion: :lol: Zakladatelku tipuju na puberťačku, která se o víkendu nudí. Odpovídá tomu nejen to téma, ale i nejasnosti ohledně (ne)bydlení atd… :think:
  • načítám...
14809

@lulje Ale pobavila…zakladatelka.

• načítám...
mooona
@eva valoi píše:
My jsme jednou ráno poslali děti pro čerstvé pečivo. Aby alespoň jednou jsme… No raději nic. Ještě teď nevím, jestli se smát nebo brečet.Příspěvek upraven 06.01.13 v 23:36

já myslím že tohle čeká každou z nás-a né za dlouho :zed: já jen musím už teď vymyslet kam je poslat, protože obchody máme všechny u baráku :think: :mrgreen:

• Upravit
2401
6.1.13 23:38
@sieta.m píše:
Nikde nečtu, že by zakladatelce vadilo, že tcháni spolu souloží, ale jsou věci, u kterých mají být jen dva a tcháni potřebují evidentně obecenstvo v celém baráku. Jinak je něco jiného slyšet sousedy a něco jiného vlastní rodiče :zed: nikdy bych nedopustila, aby mým dětem muselo být trapně, že byli nechtěnými svědky mého sexuálního života. Jestli si vy myslíte, že je normální hekat a vyřvávat-šu. ej mě a kruť mi kozama( :lol: nevím, copřesně vyřvává dotyčná tchýně) i před návštěvou, tak to jsem ráda, že v mém okolí nikoho takového nemám.
Zakladatelko-takže vy tam nebydlíte a jen jezdíte na návštěvu? A oni se nedokáži utišit ani občas? Pak bych tam nezůstávala přes noc. Tohle opravdu není běžné a normální chování, jsou situace, kdy se člověk může chovat diskrétněji a přesto si může dopřávat sexu.
:lol:
  • načítám...
31292
@Alčák1
@Alčák1 píše:
@MartinaVALL jednou dávali v rádiu - je to tak rok zpátky s Kobzankou debatu, sex po 60. Volalo tam plno důchodkyň a říkalo, že po 60 si to teprve užívají. Tak nevím :nevim:

se už nemusí bát neplánovaného otěhotnění :lol: :lol:

• načítám...
38179
kate02 píše:

Asi tak do třiceti a pak už jen v případě, že nemá na návštěvě mladý. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
26093

Nebo by jim mohli k vanocum opozdene koupit roubik :mrgreen:

• načítám...
74217
6.1.13 23:39
@kate02 píše:

Asi do 35 :think: pak uz je to trapne, takze muj chlap uz to projel, rano ho budu informovat
:mrgreen:

• načítám...
26093
@mooona píše:
já myslím že tohle čeká každou z nás-a né za dlouho :zed: já jen musím už teď vymyslet kam je poslat, protože obchody máme všechny u baráku :think: :mrgreen:

my primo v baraku :zed:

• načítám...
K.Black

@eva valoi my jednou taky TO a najednou koukáme holka asi 8 stojí u postele a spí :mrgreen: a kluk kolem 13 omylem vstoupil do ložnice, hned odešel, mě bylo trapně :oops: začla jsem s mužem řešit, jestli za ním mám jít a vysvětlit mu to.On říká nechoď, já pořád že jo, aby neměl trauma.Pak mi muž řekl „tak běž“ já šla 8o sedla jsem si k němu na postel a povídám „víš co, to prostě“ víc jsem nestihla, mladej se otočil a říká „potřebuješ něco? já že bych spal“ v prdeli bych se viděla :roll: :mrgreen:

• Upravit
K.Black
6.1.13 23:40
@Heineken píše:
Asi tak do třiceti a pak už jen v případě, že nemá na návštěvě mladý. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • Upravit
1469
6.1.13 23:40

@Alčák1 No ženský po šedesátce možná, ale zřejmě naší babince děda už nestíhá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová