Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Mar__tanka1983 píše:
no ale to neni blbej nápad, a z okna si udělat druhej vchod - jako únikovku, až mě budou děti moc štvát
jinak my tu máme taky zdi papírový (stará dřevostavba), asi honzíkovi pořídíme sluchátka…
jako mel Otik?
Starší syn už prozřel, má o DOST starší přítelkyni, tak už si nemyslí, že po třicítce se to nedělá ![]()
Příspěvek upraven 06.01.13 v 23:53
@Heineken píše:
Já mám ještě čas, malá je ve druhý třídě.
Ale křičet už bych asi neměl, na to jsem starej.![]()
![]()
Na to člověk není nikdy starej… ![]()
@kate02 píše:
jako mel Otik?
jo přesně ty (jen sem honem nevzpomněla na jméno), beztak má i uši odstátý, tak to budou dvě výhody v jednom
![]()
@Mar__tanka1983 píše:
no ale to neni blbej nápad, a z okna si udělat druhej vchod - jako únikovku, až mě budou děti moc štvát
jinak my tu máme taky zdi papírový (stará dřevostavba), asi honzíkovi pořídíme sluchátka…
Sluchátka ne, ty se dají sundat ![]()
nebylo by marné nahrát ty „divné“zvuky na kazeťák a pak třeba říkat, že si pouštíte tu pohádku
![]()
@Mar__tanka1983 píše:
jo přesně ty (jen sem honem nevzpomněla na jméno), beztak má i uši odstátý, tak to budou dvě výhody v jednom![]()
@xantipi píše:
Na to člověk není nikdy starej…
Taky si myslim, kdyz je to prijemne proc ma byt clovek zticha
.
Obcas zapomeneme zavrit okna, sousedi musi byt pohorseni ![]()
@mooona píše:
Sluchátka ne, ty se dají sundatnebylo by marné nahrát ty „divné“zvuky na kazeťák a pak třeba říkat, že si pouštíte tu pohádku
![]()
o ptaku ohnivaku ![]()
@xantipi píše:
Na to člověk není nikdy starej…
No, očividně si to spousta diskutujících (v čele se zakladatelkou!) nemyslí
Jak říkám - dokud nepočeš děcko a pak dost!!! Co by si o tobě snacha myslela
![]()
Virginia píše:
Můj 16tiletý syn nám (mně a manželovi) začal povídat vtip: „Milují se manželé v poloze 69“ a obrátil se k nám a povídá: víte, co to je, ne???![]()
![]()
On si taky myslí, že se rozmnožujeme dělením.
Tak to je hustý.
![]()
Přišla za mnou holka a říká, Adam(kluk) vám chce sebrat lubrikant…( Už jsme rázně pořešili, jak ví, že máme lubrikant)… A víte na co? Aby si mohl namazat nohy, aby mu to líp skákalo na trampolíně do výšky ![]()
@IvkaH píše:
Taky si myslim, kdyz je to prijemne proc ma byt clovek zticha.
Obcas zapomeneme zavrit okna, sousedi musi byt pohorseni
hledej, treba tady taky mas nekde diskuzi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat