Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
K.Black
7.1.13 00:29
@Markittka píše:
Kika nás jednou načapala s bývalým partnerem - asi 13 letá a milé jí to nebylo… trapas… a po čase následoval komentář, že nemám být tak hlučná, že jít o nebylo příjemné :oops: :oops: ALE NEMĚLA BÝT DOMÁÁÁ nermůžu za to, že blbě přišla..

pak měla něco hledat v MOJEM nočním stolku.. tak nechápu, proč lezla do manželova… po sléze přiznala „no mami…“

a nasadilo tomu korunu 26.12.2012 na návštěvě u tchánů… bestie jedna… no koukala jsem v mobilu (svém) na youtube, jelsti se dá najít nějaké Pčko a ona chtěla něco na ytb najít a objevilo se jí vyhledávání… a její hlasitá reakce přerd všemi NO MAMI?! a bylo jasno uááááááááááá :zed: :zed:

:lol: :mrgreen:

jak říkám samé potíže s nima :zed: zlatý psi ty se dají zavřít třeba na chodbu, a nehrabou ve věcech :lol: :lol:

• Upravit
23864

Tak z této diskuze jsem totálně odrovnaná. :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
15977

A je jo tu. :)

Příspěvek upraven 07.01.13 v 00:30

• načítám...
mooona
@mejdylko píše:
ty teda budeš tchýně… brokovnici na tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kdo jiný ví co je pro synáčka nejlepší než maminka??? :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
Anonymní
7.1.13 00:30

Ne, nepřijde mi, že to tak má ráda. Přijde mi, že je bezohledná, když to dělá i před vnoučaty. Člověk by měl své emoce umět trochu držet, když je občas potřeba. Tímhle ale dokazuje, že to člověk není. Je to prostě kráva.

• Upravit
K.Black
7.1.13 00:30

@mejdylko asi takhle zničili mi figuru, peněz co se do nich narve, tak si snad zasloužím trochu úcty ne? :think:

• Upravit
11370
7.1.13 00:31
@mooona píše:
Kdo jiný ví co je pro synáčka nejlepší než maminka??? :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a pak ženský nadávaj, že jsou jejich chlapi mamánci :P :mrgreen:

• načítám...
mooona
@Elilen píše:
Ne, nepřijde mi, že to tak má ráda. Přijde mi, že je bezohledná, když to dělá i před vnoučaty. Člověk by měl své emoce umět trochu držet, když je občas potřeba. Tímhle ale dokazuje, že to člověk není. Je to prostě kráva.

No pokud je u tebe už kráva, tak bych řekla že to nebude jen hlasitý sex co ti vadí :think:

• Upravit
K.Black
@mooona píše:
Kdo jiný ví co je pro synáčka nejlepší než maminka??? :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no jistě, jsem ráda že mě chápeš ;) :mrgreen:

@Elilen asi nejsi anonym :think:

• Upravit
14598

@K.Black bingo…bymě zajíámalo, co ji v tom šuplíku odrovnalo nejvíc :mrgreen:

• načítám...
mooona
7.1.13 00:32
@mejdylko píše:
a pak ženský nadávaj, že jsou jejich chlapi mamánci :P :mrgreen:

to je ale problém snach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: maminka i syn jsou spokojený, to jen ony remcaj :mrgreen: :lol:

• Upravit
14598
@K.Black píše:
no jistě, jsem ráda že mě chápeš ;) :mrgreen:@Elilen asi nejsi anonym :think:

Buď diskrétní :D taky jsme si všimla :mrgreen: :lol:

• načítám...
1469
  • načítám...
11370

@K.Black no jistě ale s mírou… můj brácha vždycky mámě opáčí: tak sis mě neměla dělat :lol:

• načítám...
K.Black

@Markittka asi kniha o historii, nebo sbírka vyšívaných kapesníčků :think: :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová