Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Věřím, že je to nepříjemné, ale tobě je z nich na zvracení? To je trošku silné kafe, ne? To je, jako kdyby se lidé v určitém věku nesměli přitulit. Mají se pořád stejně rádi. O tobě bude taky třeba tvé dítě někde psát, že je mu z vás na zvracení. Neříkej, že by tě to nemrzelo. Ano, taky by mi to vadilo, ale měl by jim to taktně naznačit jejich syn, ne ty.
@K.Black píše:
takže ne jenom že jsi ouchyl, tak ještě chudákům dětem ničíš zdravíchuděrky
![]()
![]()
nedávám reagovat konkrétně… bych tu zaspamovala stránku zichr
![]()
Haineken tys tomu zas nassadil korunu
a K. Black taky
![]()
Luciak82 píše:
Věřím, že je to nepříjemné, ale tobě je z nich na zvracení? …
Asi má slabej žaludek nebo to bude žlučník vod nervů.
Vona ta ekonomická krize nám dává pěkně pokouřit, to si pak člověk ublinkne hned jak slyší někoho zařvat.
![]()
K.Black píše:
taky možnost![]()
navrhuji se tchyně zeptat, záhada se musí rozlousknout
![]()
Jo, doporučuju zjistit kdo to u nich tak strašně řve, jinak se nehnem z fleku.
![]()
Markittka píše: …![]()
![]()
Haineken tys tomu zas nassadil korunu
…
To víš, snažím se bavit dámy, vtloukali nám to do hlavy kdysi v tanečních.
Ale to bylo v minulém století, jak je to teď nevím.
![]()
No tak hlavně já šla včera spát a tlemila se jak blbka, až jsem si vzbudila dítě, to už se mi dlouho nestalo
![]()
@Heineken u nás klukům říkali, pánové zvolna, zvolna a i v pravo jsou dámy(tam stály většinou trubky) ![]()
Nečetla jsem sice celou diskuzi, ale předpokládám, že byt bude tchyně - v tom případě bych si nedovolil ani slovíčkem remcat. Nejlépe je odstěhovat se. A pokud je tchyně v důchodovém věku a denně se oddává divokému sexu, smekám a závidím. A upřímně doufám, že toh jednou budeme s manželem v tomto pokročilém věku taky schopni ![]()
K.Black píše:
@Heineken u nás klukům říkali, pánové zvolna, zvolna a i v pravo jsou dámy(tam stály většinou trubky)
Tak to je hustý, takže dámy z prava nebrat.
![]()
Naštěstí já už mám dámu vybranou.
![]()
K.Black píše:
No tak hlavně já šla včera spát a tlemila se jak blbka, až jsem si vzbudila dítě, to už se mi dlouho nestalo![]()
Já měl právě včera strach když jsem odsud po půlnoci odcházel, abyste doma moc neřvaly, aby sem ráno nepsala nějaká tchýně že ti její mladí hrozně vyvádějí a že jí to budí dědu a on pak chce taky.
![]()
@Heineken píše:
Tak to je hustý, takže dámy z prava nebrat.![]()
![]()
Naštěstí já už mám dámu vybranou.![]()
![]()
My z prava vždycky zůstáváme na ocet.
![]()
@Heineken píše:
Tak to je hustý, takže dámy z prava nebrat.![]()
![]()
Naštěstí já už mám dámu vybranou.![]()
![]()
možná říkal zleva, z jedné strany to bylo, ale už je to pár let tak si to moc nepamatuju
![]()
@Heineken píše:
Já měl právě včera strach když jsem odsud po půlnoci odcházel, abyste doma moc neřvaly, aby sem ráno nepsala nějaká tchýně že ti její mladí hrozně vyvádějí a že jí to budí dědu a on pak chce taky.![]()
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
taky možnost
navrhuji se tchyně zeptat, záhada se musí rozlousknout

mě švihne