Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
K.Black
7.1.13 13:47
@Heineken píše:
A co když vůbec neslyšíš tchýni, co když má dědula jen puštěný péčko hodně nahlas, protože blbě slyší a tchýně chudák leží s hlavou pod polštářem a je vytočená stejně jako ty? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

taky možnost :mrgreen: :mrgreen: navrhuji se tchyně zeptat, záhada se musí rozlousknout :think: :mrgreen:

@Heineken píše:
To já nedokážu posoudit, nemám ještě vnoučata. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale věk už bych na ně asi měl, jen naši přede mnou hrozně dlouho tajili, na co mám ten kus masa mezi nohama, asi měli strach že jak ro zjistím, tak začnu hrozně řvát. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mě švihne :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
K.Black
7.1.13 13:50
@monika32 píše:
No a pak řvou když to zjistí a jeden si hned myslí, kdoví co nedělaj :mrgreen:

a jeden z toho hned dělá :roll: přitom jde o hovno :mrgreen: :mrgreen:

@Šája už máš vyšito, zašito? já ne nemám tu svítivou bavlnku :roll: :roll:

• Upravit
127
7.1.13 13:59

Věřím, že je to nepříjemné, ale tobě je z nich na zvracení? To je trošku silné kafe, ne? To je, jako kdyby se lidé v určitém věku nesměli přitulit. Mají se pořád stejně rádi. O tobě bude taky třeba tvé dítě někde psát, že je mu z vás na zvracení. Neříkej, že by tě to nemrzelo. Ano, taky by mi to vadilo, ale měl by jim to taktně naznačit jejich syn, ne ty.

• načítám...
74217
7.1.13 14:15
@K.Black píše:
takže ne jenom že jsi ouchyl, tak ještě chudákům dětem ničíš zdraví 8o chuděrky :,( :,( :,(
:lol: katastrofa že :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
14598
7.1.13 14:21

:lol: :mrgreen: nedávám reagovat konkrétně… bych tu zaspamovala stránku zichr :D :D

:P :mrgreen: :lol: Haineken tys tomu zas nassadil korunu :D a K. Black taky :D :D

• načítám...
38179
7.1.13 15:08
Luciak82 píše:
Věřím, že je to nepříjemné, ale tobě je z nich na zvracení? …

Asi má slabej žaludek nebo to bude žlučník vod nervů.
Vona ta ekonomická krize nám dává pěkně pokouřit, to si pak člověk ublinkne hned jak slyší někoho zařvat.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
38179
7.1.13 15:09
K.Black píše:
taky možnost :mrgreen: :mrgreen: navrhuji se tchyně zeptat, záhada se musí rozlousknout :think: :mrgreen:

Jo, doporučuju zjistit kdo to u nich tak strašně řve, jinak se nehnem z fleku.

• načítám...
38179
7.1.13 15:12
Markittka píše: … :P :mrgreen: :lol: Haineken tys tomu zas nassadil korunu :D

To víš, snažím se bavit dámy, vtloukali nám to do hlavy kdysi v tanečních.
Ale to bylo v minulém století, jak je to teď nevím.

• načítám...
14598
7.1.13 15:16
  • načítám...
K.Black
7.1.13 15:25

No tak hlavně já šla včera spát a tlemila se jak blbka, až jsem si vzbudila dítě, to už se mi dlouho nestalo :lol: :lol:

@Heineken u nás klukům říkali, pánové zvolna, zvolna a i v pravo jsou dámy(tam stály většinou trubky) :mrgreen:

• Upravit
637
7.1.13 15:35

Nečetla jsem sice celou diskuzi, ale předpokládám, že byt bude tchyně - v tom případě bych si nedovolil ani slovíčkem remcat. Nejlépe je odstěhovat se. A pokud je tchyně v důchodovém věku a denně se oddává divokému sexu, smekám a závidím. A upřímně doufám, že toh jednou budeme s manželem v tomto pokročilém věku taky schopni ;)

• načítám...
38179
7.1.13 16:14
K.Black píše:
@Heineken u nás klukům říkali, pánové zvolna, zvolna a i v pravo jsou dámy(tam stály většinou trubky) :mrgreen:

Tak to je hustý, takže dámy z prava nebrat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Naštěstí já už mám dámu vybranou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
38179
7.1.13 16:17
K.Black píše:
No tak hlavně já šla včera spát a tlemila se jak blbka, až jsem si vzbudila dítě, to už se mi dlouho nestalo :lol: :lol:

Já měl právě včera strach když jsem odsud po půlnoci odcházel, abyste doma moc neřvaly, aby sem ráno nepsala nějaká tchýně že ti její mladí hrozně vyvádějí a že jí to budí dědu a on pak chce taky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
23864
7.1.13 16:17
@Heineken píše:
Naštěstí já už mám dámu vybranou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

My z prava vždycky zůstáváme na ocet. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
K.Black
7.1.13 16:22
@Heineken píše:
Naštěstí já už mám dámu vybranou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

možná říkal zleva, z jedné strany to bylo, ale už je to pár let tak si to moc nepamatuju :oops: :mrgreen:

@Heineken píše:
Já měl právě včera strach když jsem odsud po půlnoci odcházel, abyste doma moc neřvaly, aby sem ráno nepsala nějaká tchýně že ti její mladí hrozně vyvádějí a že jí to budí dědu a on pak chce taky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová