Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
K.Black
7.1.13 17:19
@IvkaH píše:
A ty se divis, kdyz chlapa krmis granulemi :-) :-P

hele na co si vydělá to má :mrgreen: :mrgreen:

Tak mě napadlo, jaké téma bude na dnešní večer :think: :think:

• Upravit
74217
7.1.13 17:32
@K.Black píše:
hele na co si vydělá to má :mrgreen: :mrgreen:Tak mě napadlo, jaké téma bude na dnešní večer :think: :think:

hlavně že mu chutná :pankac:
to nevím, něco vymysli ;) :mrgreen:

• načítám...
K.Black
7.1.13 17:36

@IvkaH tak nevypadá podviživeně :lol: :lol: vymysli ty, já mám rýmu, jsem nemocná CHUDÁK :mrgreen:

• Upravit
38179
7.1.13 17:41
K.Black píše:
Tak mě napadlo, jaké téma bude na dnešní večer :think: :think:

Já mám dneska večer na téma spaní (ale tím myslím fakt spaní - sám), protože už teď si připadám jako kdyby bylo 10 večer, huba se mi ovírá, že si můžu vykloubit panty.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
K.Black
7.1.13 17:47
@Heineken píše:
Já mám dneska večer na téma spaní (ale tím myslím fakt spaní - sám), protože už teď si připadám jako kdyby bylo 10 večer, huba se mi ovírá, že si můžu vykloubit panty. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to si říkám každý den, že půjdu, a pak? zaseknu se až mě muž musí vyhánět :roll: nemůžu se udržet no, když je tady taková švanda ;) :mrgreen:

• Upravit
6726
7.1.13 17:57

Jéééžiš, tak oni dělají TO! no teda fuuuuj, to je teda nechutný :cert: :mrgreen: oni ti to zakladatelko asi nedělají naschvál :hug:,myslet si že ej to forma exhibicionismu před vlastním synem 8o tak to je ujetá myšlenka, asi ji nemáš moc ráda :mrgreen: třeba ani nevědí, že jsou tak slyšet…já blahořečím tomu, že konečně bydlíme ve svém a ne v paneláku a můžu se konečně pořádně hlasově projevit :mrgreen: ono když si to člověk nejvíc užije hlasitě, tak je pak těžké být potichu :oops: prostě bych to převedla v žert a pokud nejsi s tchánovci vyloženě na kordy, tak bych vtipně podotkla, že jim závidím tu vitalitu a těším se na důchod ;) jistě pochopí a myslím, že bude po „problému“…a nebo to těch 30 minut vydržet… ;)

• načítám...
102677
7.1.13 18:46
@K.Black píše:
a jeden z toho hned dělá :roll: přitom jde o hovno :mrgreen: :mrgreen:@Šája už máš vyšito, zašito? já ne nemám tu svítivou bavlnku :roll: :roll:

já už navždy :mrgreen:

• načítám...
102677
7.1.13 18:48

Booože tady se přešlo od sexu k prdění. jedna nechutnost za druhou fakt. jako vy prdíte? nahlas? že se nestydíte!!! :mrgreen:

• načítám...
K.Black
7.1.13 18:52
@Šája píše:
já už navždy :mrgreen:

jsi žena činu :palec: :mrgreen:

Já neprdím to von :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
102677
7.1.13 18:53
@K.Black píše:
jsi žena činu :palec: :mrgreen:Já neprdím to von :mrgreen: :mrgreen:

ty neprdíš? nikdy? to ti chválím, budeš tu jedna z mála, ne li jediná, ze slušně vychovaných :potlesk:

• načítám...
K.Black
7.1.13 18:54
@Šája píše:
ty neprdíš? nikdy? to ti chválím, budeš tu jedna z mála, ne li jediná, ze slušně vychovaných :potlesk:

no coment 8)

• Upravit
23864
7.1.13 19:09
  • načítám...
K.Black
7.1.13 19:18
@anoli30 píše:
http://www.denik.cz/…130107-.html?… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

A mě osobně se zvedá kufr z poslední věty článku :poblion: :poblion: :mrgreen:

• Upravit
23864
7.1.13 20:12
@K.Black píše:
to si říkám každý den, že půjdu, a pak? zaseknu se až mě muž musí vyhánět :roll: nemůžu se udržet no, když je tady taková švanda ;) :mrgreen:

S tím mám taky každý večer problém. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
14598
7.1.13 22:51
@Heineken píše:
Já měl právě včera strach když jsem odsud po půlnoci odcházel, abyste doma moc neřvaly, aby sem ráno nepsala nějaká tchýně že ti její mladí hrozně vyvádějí a že jí to budí dědu a on pak chce taky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :lol:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová