Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@K.Black píše:
hele na co si vydělá to má![]()
Tak mě napadlo, jaké téma bude na dnešní večer
![]()
hlavně že mu chutná ![]()
to nevím, něco vymysli
![]()
K.Black píše:
Tak mě napadlo, jaké téma bude na dnešní večer![]()
Já mám dneska večer na téma spaní (ale tím myslím fakt spaní - sám), protože už teď si připadám jako kdyby bylo 10 večer, huba se mi ovírá, že si můžu vykloubit panty.
![]()
@Heineken píše:
Já mám dneska večer na téma spaní (ale tím myslím fakt spaní - sám), protože už teď si připadám jako kdyby bylo 10 večer, huba se mi ovírá, že si můžu vykloubit panty.![]()
![]()
to si říkám každý den, že půjdu, a pak? zaseknu se až mě muž musí vyhánět
nemůžu se udržet no, když je tady taková švanda
![]()
Jéééžiš, tak oni dělají TO! no teda fuuuuj, to je teda nechutný
oni ti to zakladatelko asi nedělají naschvál
,myslet si že ej to forma exhibicionismu před vlastním synem
tak to je ujetá myšlenka, asi ji nemáš moc ráda
třeba ani nevědí, že jsou tak slyšet…já blahořečím tomu, že konečně bydlíme ve svém a ne v paneláku a můžu se konečně pořádně hlasově projevit
ono když si to člověk nejvíc užije hlasitě, tak je pak těžké být potichu
prostě bych to převedla v žert a pokud nejsi s tchánovci vyloženě na kordy, tak bych vtipně podotkla, že jim závidím tu vitalitu a těším se na důchod
jistě pochopí a myslím, že bude po „problému“…a nebo to těch 30 minut vydržet… ![]()
Booože tady se přešlo od sexu k prdění. jedna nechutnost za druhou fakt. jako vy prdíte? nahlas? že se nestydíte!!! ![]()
@K.Black píše:
jsi žena činu![]()
Já neprdím to von
![]()
ty neprdíš? nikdy? to ti chválím, budeš tu jedna z mála, ne li jediná, ze slušně vychovaných ![]()
@Šája píše:
ty neprdíš? nikdy? to ti chválím, budeš tu jedna z mála, ne li jediná, ze slušně vychovaných
no coment ![]()
@K.Black píše:
to si říkám každý den, že půjdu, a pak? zaseknu se až mě muž musí vyhánětnemůžu se udržet no, když je tady taková švanda
![]()
S tím mám taky každý večer problém.
![]()
@Heineken píše:
Já měl právě včera strach když jsem odsud po půlnoci odcházel, abyste doma moc neřvaly, aby sem ráno nepsala nějaká tchýně že ti její mladí hrozně vyvádějí a že jí to budí dědu a on pak chce taky.![]()
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
hele na co si vydělá to má

Tak mě napadlo, jaké téma bude na dnešní večer