Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4132
7.1.13 01:00

Ještě jsem nestihla dočíst diskusi, ale vypadáto, že moje snacha jednou bude mít problém. Taky dost řvu.
I když teď už jsem poučená a vím, že se musím tišit. Není nic hrošího než když se z vedlejšího pokoje ozve: „Mami, dobrý?“

• načítám...
15977
7.1.13 01:01

Možná jsem konzerva, ale vadí mi, když to někdo pomalu dělá i před návštěvou.

Jak už někdo psal. Nejsme přece zvířata.

Hlasitou noc a sexu zdar! :)

• načítám...
102677
7.1.13 01:05
@IvkaH píše:
Vis jak je vzrusujici pocit ze te muze nekdo slyset nebo videt :-) :oops:

ale fuj ty prase. že se nestydíš!

• načítám...
102677
7.1.13 01:07

Hm no tak to shrneme. jste banda zvrhlíků! :mrgreen:

• načítám...
5527
7.1.13 01:10
@Elilen píše:
než mě někdo slyšet, tak sex radši nemít. Nedokázala bych se stejně uvolnit.

Vidíš - a někdo to třeba cítí přesně opačně :think: Raději sex má a uvolní se a je mu putna, kdo ho slyší…
Po tvém odtajnění zjišťuju, že jsi skutečná, čímž se omlouvám za pochybnosti, které jsem tu vznesla :kytka: Teď se budu muset omluvit i těm puberťačkám, ke kterým jsem tě přirovnala :mrgreen: Nic ve zlém, prosím tě :lol: Jen teda pořád nechápu, jak to máte s tím bydlením - tak bydlíte tam, nebo jezdíte na návštěvy, nebo jste to odkoupili a hodláte se nastěhovat… ne že bych to tak nutně potřebovala vědět, ale zajímá mě to. Už jen kvůli tomu, abych ti mohla s lehkým srdcem říct, ať tam prostě nepřespáváte, když je tam ten „problém“ :think: Jinak si stojím za tím, že tchyně si ve svém může dělat, co chce. Vy jí můžete závidět, tolerovat ji, nebo jí to říct, že vás to pobuřuje. Obábám se, že poslední možnost je ta nehorší. Navrhuji tam nespat, pokud je to možné. Ale napsat o matce chlapa, kterého miluju, že je kráva, tak to je dost silný kafe. Ona ti ho vypiplala, vychovala a ty takhle! Považuj si jí. Představ si mít za tchyni K. Black :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
24603
7.1.13 06:31

:roll: :roll: :roll: koukám že dočtu až později, ale až budeš stará Ty a něko ti řekne proč sexuješ když už na to nemáš věk a vzdycháš tak si vzpomeň na kravinu cos založila :kytka:
To že vzdychá… ty u sexu nevzdycháš?? Jí to třeba nepřijde jako že je hlučná, ale zkus ji napomenout :lol: :roll:

• načítám...
26093
7.1.13 06:55

Ale tak ja taky patrim k tem, co slyset (snad) nejsou, kdyz mame navstevu, nic nevymejslime. Ale tohle ma kazdej jinak :nevim: A to, ze to nekdo ma jinak nez ja neznamena, ze. Je to spatne. :-) a ze zacatku mi to taky byli blby, kdyz jsem vedela, ze kousek od nas je mimno, jenze kdybychom to meli delat jen kdyz jsme urcite sami, nemeli bychom sex uz 4 roky :mrgreen: (ale jako antikoncepce by to bylo fajn :mrgreen: )

• načítám...
38179
7.1.13 07:40
Anonymní píše:
I když to tak vyznělo, tak mě nevadí, že to tak často dělají. mně vadí její hlasový projev. Přijde mi, že to strašně přehání a snaží se o nejvyšší decibely sténání. Je mi špatně z toho, že ji půl hodiny posloucháme. Je hrozně hlasitá a nebere ohledy, ani když tu má vnoučata, které chodí na první stupeň.Pro šťouraly, přítel tu odkoupil část bytu, který používáme, ale mně je tu nepříjemně, tak se tu snažím být co nejméně.

A co když vůbec neslyšíš tchýni, co když má dědula jen puštěný péčko hodně nahlas, protože blbě slyší a tchýně chudák leží s hlavou pod polštářem a je vytočená stejně jako ty? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
38179
7.1.13 07:44
mooona píše:
@K.Black já to taky vidím tak, že při první návštěvě přtelkyň synů dostanou do ruky pokyny co se týkají mé domácnosti a co chci a nechci-pokud nepodepíše souhlas tak jí vypoklonkuji ze dveří a basta :mrgreen:

Jistě, návod na použití vašeho domu, to teď stejně musí podle zákona být.
Prostě veškeré konstrukce domu mají jen omezenou zvukovou neprůzvučnoste, takže je možno vytvářet je velmi nízkou hladinu hluku.
Přeloženo do hovorové češtiny to znamená Při sexu neřvat!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
11370
7.1.13 07:48
@Heineken píše:
A co když vůbec neslyšíš tchýni, co když má dědula jen puštěný péčko hodně nahlas, protože blbě slyší a tchýně chudák leží s hlavou pod polštářem a je vytočená stejně jako ty? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak teď jsi to rozsek :D :palec:

• načítám...
38179
7.1.13 07:49
Markittka píše:
Kika nás jednou načapala s bývalým partnerem - asi 13 letá a milé jí to nebylo… trapas… a po čase následoval komentář, že nemám být tak hlučná, že jít o nebylo příjemné :oops: :oops: ALE NEMĚLA BÝT DOMÁÁÁ nermůžu za to, že blbě přišla..

pak měla něco hledat v MOJEM nočním stolku.. tak nechápu, proč lezla do manželova… po sléze přiznala „no mami…“

a nasadilo tomu korunu 26.12.2012 na návštěvě u tchánů… bestie jedna… no koukala jsem v mobilu (svém) na youtube, jelsti se dá najít nějaké Pčko a ona chtěla něco na ytb najít a objevilo se jí vyhledávání… a její hlasitá reakce přerd všemi NO MAMI?! a bylo jasno uááááááááááá :zed: :zed:

:lol: :mrgreen:

Tak tomuhle říkám dobré historka z natáčení. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
elis_an3
7.1.13 07:50

Chudák dědouš je asi hluchý a má rád nemravné ženy, tak tchýně musí řvát pořádně nahlas, aby to slyšel a vyrajcovalo ho to :D :D

• Upravit
sad 1
7.1.13 07:52
@Anonymní píše:
Je mi z toho docela na zvracení. :poblion: Bydlíme s ní a při sexu je dost hlučná. I hluchého by vzbudily ty nechutné zvuky, které vydává. A to jsme na druhém konci bytu.1/4 důchodců v důchodácích je v jejím věku, tak by to snad nemuseli dělat každý den! Až to bude dcera víc vnímat, tak co ji mám říct?
A nemám to s tchánovcema nějak řešit? Musí jim být jasné, že to slyšíme.Jak byste se cítily, chovaly vy?

No, mně osobně by byla taková situace dost nepříjemná, a proto jsem zastáncem bydlení samostatně, bez ordičů, sourozenců, apod. Pokud to ale jinak nejde, zkusila bych s tchýní taktně promluvit. Řekla bych ji, že se omlouvám, ale že mě, i mé dítě, to budí, a jestli by se nedalo malilinko usměrnit. Jestli by byla tak hodná. Ale fakt taktně, ne rozkazovacím způsobem, spíše domluvou to řešit.
Ale to, jak často má koitus :lol:, to je její věc, a potom je ti prd.

• Upravit
38179
7.1.13 07:53
Anonymní píše:
Ne, nepřijde mi, že to tak má ráda. Přijde mi, že je bezohledná, když to dělá i před vnoučaty. Člověk by měl své emoce umět trochu držet, když je občas potřeba. Tímhle ale dokazuje, že to člověk není. Je to prostě kráva.

To já nedokážu posoudit, nemám ještě vnoučata. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale věk už bych na ně asi měl, jen naši přede mnou hrozně dlouho tajili, na co mám ten kus masa mezi nohama, asi měli strach že jak ro zjistím, tak začnu hrozně řvát. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
38179
7.1.13 07:55
Markittka píše:
@K.Black bingo…bymě zajíámalo, co ji v tom šuplíku odrovnalo nejvíc :mrgreen:

Možná tam našli BIBLI. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová