Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
anoli30 píše:
My z prava vždycky zůstáváme na ocet.![]()
![]()
Prosím tě ty máš chlapa, kterýho by ti tady skoro všechny holky záviděly.
![]()
@Heineken píše:
Asi má slabej žaludek nebo to bude žlučník vod nervů.
Vona ta ekonomická krize nám dává pěkně pokouřit, to si pak člověk ublinkne hned jak slyší někoho zařvat.![]()
![]()
Jj, to máš pravdu.
K.Black píše:
možná říkal zleva, z jedné strany to bylo, ale už je to pár let tak si to moc nepamatuju![]()
A sakra, tak to já jsem si možná teda vybral ze špatné stravy.
![]()
Radši se jí zeptám na které straně v tanečních stála a co říkali klukům.
![]()
@Heineken píše:
Prosím tě ty máš chlapa, kterýho by ti tady skoro všechny holky záviděly.![]()
![]()
Však taky co mě to dalo než jsem ho uhnala, každá druhá by to už dávno vzdala.
![]()
Ajaj, to je výživné téma.
![]()
Samozřejmě, pokud bydlíte v jejím bytě, měli byste se snažit co nejdřív vypadnout, přece ji nemůžete omezovat při sexu.
![]()
Fakt ani nevím, jak jí to taktně naznačit, asi bych radši mlčela a tlačila manžela ke shánění vlastního bydlení.
@Heineken píše:
Já měl právě včera strach když jsem odsud po půlnoci odcházel, abyste doma moc neřvaly, aby sem ráno nepsala nějaká tchýně že ti její mladí hrozně vyvádějí a že jí to budí dědu a on pak chce taky.![]()
![]()
tys tomu zase nasadil korunu
![]()
@Heineken píše:
A sakra, tak to já jsem si možná teda vybral ze špatné stravy.![]()
![]()
Radši se jí zeptám na které straně v tanečních stála a co říkali klukům.![]()
![]()
já už ani nevím, jsem z toho seksu uplně hin ![]()
A když už jsme u těch tcháňat, tchyně víme že jsou fakt hrozný krávy, ale co tcháni? tak mě napadlo, prdí před vámi? nebo dělají jiné nechutnosti z kterých se vám chce
![]()
K.Black píše:
já už ani nevím, jsem z toho seksu uplně hin
To je v pořádku, ale nesmí se u toho řvát, to už pak není v pořádku.
![]()
K.Black píše:
A když už jsme u těch tcháňat, tchyně víme že jsou fakt hrozný krávy, ale co tcháni? tak mě napadlo, prdí před vámi? nebo dělají jiné nechutnosti z kterých se vám chce![]()
![]()
Já vlastně ani nevím, moje tchýně je snad prototyp tchýně, takže se moc nestýkám ani s ní ani s tchánem.
![]()
@Heineken píše:
Já vlastně ani nevím, moje tchýně je snad prototyp tchýně, takže se moc nestýkám ani s ní ani s tchánem.![]()
![]()
já právě taky nevím
proto se ptám, abych sebe a muže jednou vyvarovala diskuzí na emimču
ale muž přede mnou občas prdí, ano vím že je nechutný dobytek, měla jsem to poznat hned v začátku, teď už je pozdě na změnu, děti i pes ho mají rádi
![]()
K.Black píše:
já právě taky nevímproto se ptám, abych sebe a muže jednou vyvarovala diskuzí na emimču
ale muž přede mnou občas prdí, ano vím že je nechutný dobytek, měla jsem to poznat hned v začátku, teď už je pozdě na změnu, děti i pes ho mají rádi
![]()
![]()
To je teda hroznej dobytek, to je fakt, ale tak zase přece si nenechá vyvalit bok.
U nás prdí i pes a ten je u nás jen na návštěvě.
![]()
@Heineken píše:
To je teda hroznej dobytek, to je fakt, ale tak zase přece si nenechá vyvalit bok.
U nás prdí i pes a ten je u nás jen na návštěvě.![]()
![]()
hele o psovi ani nemluv, včera to u nás bylo málem na rozvod, pes si tady prdíkoval a já to automaticky sváděla na muže
zmátl mě odér, byl totožný
![]()
Zakladatelko, buď ráda, že tchýně s tchánem mají i po letech krásný vztah a umí si svou lásku náležitě užít. Také bych brala, kdyby se moji tchánovci takhle milovali, ale oni na sebe raději neustále řvou "ty krá. o, pí. o, debi. e, č. raku, hov.do atd atd…
A když takhle na sebe pořvávají na zahradě tak, že je slyší celá ulice, tak to je fakt k
![]()
Ale blít kvůli sexu?
@K.Black píše:
já už ani nevím, jsem z toho seksu uplně hinA když už jsme u těch tcháňat, tchyně víme že jsou fakt hrozný krávy, ale co tcháni? tak mě napadlo, prdí před vámi? nebo dělají jiné nechutnosti z kterých se vám chce
![]()
![]()
u tchanu se to nesmi toleruje se to jen detem, manzel je tak nauceny od matinky ze se to nesmi a vzdycky mi nadava, tak mu akorat reknu se. u na to nenecham si vyvalit bok
. ![]()
Je to neomluvitelny prohresek
a nasi to nejak neresi ani pred manzelem, ale jim nenadava
@K.Black píše:
hele o psovi ani nemluv, včera to u nás bylo málem na rozvod, pes si tady prdíkoval a já to automaticky sváděla na mužezmátl mě odér, byl totožný
![]()
![]()
A ty se divis, kdyz chlapa krmis granulemi
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat