Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
mooona
7.1.13 00:32
@K.Black píše:
no jistě, jsem ráda že mě chápeš ;)

no bodejď by ne, když má syny :mrgreen:

• Upravit
11514
7.1.13 00:33
@Anonymní píše:
I když to tak vyznělo, tak mě nevadí, že to tak často dělají. mně vadí její hlasový projev. Přijde mi, že to strašně přehání a snaží se o nejvyšší decibely sténání. Je mi špatně z toho, že ji půl hodiny posloucháme. Je hrozně hlasitá a nebere ohledy, ani když tu má vnoučata, které chodí na první stupeň.Pro šťouraly, přítel tu odkoupil část bytu, který používáme, ale mně je tu nepříjemně, tak se tu snažím být co nejméně.

Jůůů celou půlhodinu? Já už chci mít 60 :cert: :cert: :cert:

• načítám...
K.Black
7.1.13 00:34
@mooona píše:
to je ale problém snach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: maminka i syn jsou spokojený, to jen ony remcaj :mrgreen: :lol:

ano, a kdyby byla snacha normální, tak se přijde pozeptatr, jak udělat chlapce šťastného :lol:

@Markittka píše:
Buď diskrétní :D taky jsme si všimla :mrgreen: :lol:

jsem musela no :oops:

• Upravit
14598
7.1.13 00:35

@K.Black :think: něco na tom asi bude :mrgreen:

• načítám...
mooona
7.1.13 00:37

@K.Black měli by jsme napsat nějakou krásnou příručku pro snachy, věřím že by se hodně lidem hodila-pak by tchýně nebyla kráva a podobný zvířectvo-ale byla by to jen ta milá paní, co v noci kuká jak kukačka svým tenkým, milým hláskem :mrgreen:

• Upravit
15977
7.1.13 00:37

Divím se, že vám tu přijde normální, když vás někdo při tak intimní věci slyší. Mně by to prostě vadilo. Je to pro mě stejný, jako by mě někdo slyšel/viděl při vykonávání potřeby. Tohle je taky věc intimní, kterou nebudu dělat před návštěvou, vnoučaty.

To už bych si to radši rozdala v parku, než aby mě slyšela blízká osoba vedle v pokoji.

• načítám...
14598
7.1.13 00:40

@Elilen chápu tvou situaci, sousedova dcera byla taky hlučná a x krát mi vzbudila dítě…

A být při sexu zticha? Kdysi jsem byla a stálo to za… :nevim: Bylo by na místě, aby syn řekl taktně rodičům, že je to moc a nebo pak opravdu odhlučnit. :nevim: nebo odprodat a koupit jindew

• načítám...
mooona
7.1.13 00:41
@Elilen píše:
Divím se, že vám tu přijde normální, když vás někdo při tak intimní věci slyší. Mně by to prostě vadilo. Je to pro mě stejný, jako by mě někdo slyšel/viděl při vykonávání potřeby. Tohle je taky věc intimní, kterou nebudu dělat před návštěvou, vnoučaty.To už bych si to radši rozdala v parku, než aby mě slyšela blízká osoba vedle v pokoji.

A bydlela jsi někdy v paneláku? :think: já třeba před chvílí slyšela souseda jak vykonává potřebu-a je přesný jak hodinky, protože to dělá každý den v půl jedné. Slyším holčinu při sexu co bydlí pod náma a nedělám si iluze že oni neslyší nás-prostě holt, sme lidi a ani já neumím být u všeho potichu. Chápu že pro někoho je to pobuřujcí a nemá dost tolerance, ale už to tu padlo, když je to tak nepřípustné vyšli přitele ať si s rodiči taktně promluví-ale popravdě? Přijít za mnou syn, že to Pavlínce vadí tak Pavlínku asi pěkně vypoklonkuji

• Upravit
74217
7.1.13 00:42
@Anonymní píše:
Ne, nepřijde mi, že to tak má ráda. Přijde mi, že je bezohledná, když to dělá i před vnoučaty. Člověk by měl své emoce umět trochu držet, když je občas potřeba. Tímhle ale dokazuje, že to člověk není. Je to prostě kráva.
:zed: tebe mit doma tak te zenu fakt
Trapi te jeste neco jineho? :pankac:
Si hrozna konzerva asi neber se tak vazne ;-)
  • načítám...
23864
7.1.13 00:44
@Elilen píše:
Divím se, že vám tu přijde normální, když vás někdo při tak intimní věci slyší. Mně by to prostě vadilo. Je to pro mě stejný, jako by mě někdo slyšel/viděl při vykonávání potřeby. Tohle je taky věc intimní, kterou nebudu dělat před návštěvou, vnoučaty.To už bych si to radši rozdala v parku, než aby mě slyšela blízká osoba vedle v pokoji.

Já bych to tak neprožívala mě by přišlo horší kdybych je slyšela jak se hádaj a sprostě na sebe řvou.

• načítám...
15977
7.1.13 00:44

Asi jsem měla být jeptiška :), ale stojím si za tím, že soulož by neměla mít diváky, posluchače.
Třeba na to časem budu koukat jinak. Možná jsem jen hodně konzervativní, nebo naopak vy jste zvrhlíci :D, ale než mě někdo slyšet, tak sex radši nemít. Nedokázala bych se stejně uvolnit.

• načítám...
K.Black
7.1.13 00:46
@mooona píše:
@K.Black měli by jsme napsat nějakou krásnou příručku pro snachy, věřím že by se hodně lidem hodila-pak by tchýně nebyla kráva a podobný zvířectvo-ale byla by to jen ta milá paní, co v noci kuká jak kukačka svým tenkým, milým hláskem :mrgreen:

jj, já od zítra začnu dělat zápisky, myslím že když dáme hlavy dohromady tak se dílo povede :mrgreen: :mrgreen:

@Elilen píše:

já nevím, ale když mi vnouče vleze na záchod a já budu zrovna makat tak to dodělám, nepředpokládám že mi na záchod poleze 15 letý svišť :think:

• Upravit
23864

Já se klidně přiznám já jsem zvrhlík. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
14598
@Elilen píše:
Asi jsem měla být jeptiška :), ale stojím si za tím, že soulož by neměla mít diváky, posluchače.
Třeba na to časem budu koukat jinak. Možná jsem jen hodně konzervativní, nebo naopak vy jste zvrhlíci :D, ale než mě někdo slyšet, tak sex radši nemít. Nedokázala bych se stejně uvolnit.

stejně jako se třeba já neuvolním, když se mám soustředit na to, abych náhodou nebyla hlasitá. :nevim: :nevim:

• načítám...
15977

Já už s tím mám problém i u kojence. I když si jsem jistá, že spí. :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová