Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@K.Black píše:
já si tam pro jistotu křížkovým vyšiju zkřížené hnáty, nějakou svítivou bavlnkou, ať je to vidět i v noci, nechci nic riskovat
nebo zakaz vjezdu a troubeni ![]()
@mejdylko píše:Příspěvek upraven 07.01.13 v 00:20
tak jasný že bych to zvládla, to každý normální člověk.
@mooona píše:
No vidíš to, jak by ti hezky obohatil život![]()
my nad tím už i přemýšleli s přítelem-ten by to nesl těžce, ale já budu ráda, když bude mít někoho fajn-ať už holku nebo kluka-ale je fakt, že chvíli bych asi pila tak litr slivovice na ex
je fakt, ze nez snachu kravu, tak radsi hodnyho kluka, nejhorsi kombinace je chlap a jeste k tomu debil. ![]()
@mooona píše:
No vidíš to, jak by ti hezky obohatil život![]()
my nad tím už i přemýšleli s přítelem-ten by to nesl těžce, ale já budu ráda, když bude mít někoho fajn-ať už holku nebo kluka-ale je fakt, že chvíli bych asi pila tak litr slivovice na ex
no tak o manželovi ani nemluvím, ten by to rozdýchával dlouho. Já mám taky určitou představu o snaše, proto si ji vyberu sama a hotovo! ![]()
@kate02 píše:
jako ja par takovejch lidi znam, jsou fajn, jen ten sex mi nesedi, to spis holky, nez kluci
jako predstava myho brachy s… to mi taky neni koser… radsi si predstavovat nebudu ![]()
@K.Black píše:
nj, ale ne všichnijako třeba takový Martin Hranáč z Vyvolených, a to ve skutečnosti je jako v telce, tohle mít doma, tak umřu smíchy
![]()
My meli na stredni kluka, ktery mu byl podobny a taky na frajery to by nevadilo jsme tolerantni lidi, jedine co mi vadilo, kdyz sedel zamnou v lavici jak spoluzecce vykladal kdy kde koho pichal ![]()
no po 4 letech uz jsem se prestala divit ![]()
U7kažte mi někoho, kdo se tu nebaví??
@K.Black @Heineken @Mar__tanka1983 @Eva_valois jsou vždy zárukou skvělé zábavy
![]()
KDO TU ZA MĚ UMEJE MONITOR A VYPERE ŽIDLI?? Prskám a ucvrkávám smíchy
![]()
Hmmmm tím, že nad 30 nemám nároik teda nechápu, co tu dělají ti mladší dva…
to bude asi to rozmnožování dělením ![]()
@Anonymní píše:
I když to tak vyznělo, tak mě nevadí, že to tak často dělají. mně vadí její hlasový projev. Přijde mi, že to strašně přehání a snaží se o nejvyšší decibely sténání. Je mi špatně z toho, že ji půl hodiny posloucháme. Je hrozně hlasitá a nebere ohledy, ani když tu má vnoučata, které chodí na první stupeň.Pro šťouraly, přítel tu odkoupil část bytu, který používáme, ale mně je tu nepříjemně, tak se tu snažím být co nejméně.
Tak holt to tak má ráda
tím že přítel to neřeší tak je asi na to zvyklí a tím spíš tak sexují pořád
to je pak na jejich dětech aby jim to případně řekli že jim to vadí. Asi ti opravdu nezbývá nic jiného, než tu půl hodinu denně to vydržet, nebo koupit špunty do uší a nebo tam nejezdit
@kate02 píše:
je fakt, ze nez snachu kravu, tak radsi hodnyho kluka, nejhorsi kombinace je chlap a jeste k tomu debil.
a že jich je
já teda mám spíš strach že holka dotáhne blba
snachu si srovnám, já jsem nejlepší, všechno umím nejlépe a ona to pochopí ![]()
@K.Black píše:
no tak o manželovi ani nemluvím, ten by to rozdýchával dlouho. Já mám taky určitou představu o snaše, proto si ji vyberu sama a hotovo!
já myslim, že se tě ptát nebude ![]()
@K.Black já to taky vidím tak, že při první návštěvě přtelkyň synů dostanou do ruky pokyny co se týkají mé domácnosti a co chci a nechci-pokud nepodepíše souhlas tak jí vypoklonkuji ze dveří a basta ![]()
@mejdylko tak jim budu do všeho kecat a radit, až se rozejdou, a pak si najde lepší ![]()
Kika nás jednou načapala s bývalým partnerem - asi 13 letá a milé jí to nebylo… trapas… a po čase následoval komentář, že nemám být tak hlučná, že jít o nebylo příjemné
ALE NEMĚLA BÝT DOMÁÁÁ nermůžu za to, že blbě přišla..
pak měla něco hledat v MOJEM nočním stolku.. tak nechápu, proč lezla do manželova… po sléze přiznala „no mami…“
a nasadilo tomu korunu 26.12.2012 na návštěvě u tchánů… bestie jedna… no koukala jsem v mobilu (svém) na youtube, jelsti se dá najít nějaké Pčko a ona chtěla něco na ytb najít a objevilo se jí vyhledávání… a její hlasitá reakce přerd všemi NO MAMI?! a bylo jasno uááááááááááá
![]()
@mooona píše:
@K.Black já to taky vidím tak, že při první návštěvě přtelkyň synů dostanou do ruky pokyny co se týkají mé domácnosti a co chci a nechci-pokud nepodepíše souhlas tak jí vypoklonkuji ze dveří a basta
no jasný, se s nima crcáme, klukánci jsou na něco zvyklý a pak přijde nějaká divná, cizá osoba a co? nesnesu aby trpěl ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat