Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Mám kolem sebe skoro samý vdovy. Jedný je 67 žije sama druhý 64 přítel jezdí jen na víkendy a ta třetí??? holky 71 let - panečku to by jste koukalirifličky, tunika, riflová bunda / vipadá na 50, našla si chlapa - kam se serou paviáni v říji
a to bydlí ob dva baráky
. Samozřejmě teď to slyšet nejde ale v létě
to si člověk připadá jako v džungli, cvrčkové a do toho pak ti paviáni
![]()
![]()
bud rada, ze nevybiraj za safari ![]()
@eva valoi píše:
@kate02 No děcka (tenkrát asi 13 a 7 let) vyrazily pro rohlíčky a šunčičku do nedalekého krámku. Zavřely dveře, pak jsme ještě počkali, až bouchnou dveře dole a…a za chvilku syn v ložnici se slovy (Mami, já nepudu s touhle trapnou zelenou taškou…
@kate02 píše:
zastavka je taky blizko… Leda do lesa pro jahody
ideálně v lednu ![]()
@Anonymní píše:
Mám kolem sebe skoro samý vdovy. Jedný je 67 žije sama druhý 64 přítel jezdí jen na víkendy a ta třetí??? holky 71 let - panečku to by jste koukalirifličky, tunika, riflová bunda / vipadá na 50, našla si chlapa - kam se serou paviáni v říji
a to bydlí ob dva baráky
. Samozřejmě teď to slyšet nejde ale v létě
to si člověk připadá jako v džungli, cvrčkové a do toho pak ti paviáni
![]()
![]()
@eva valoi píše:
@kate02 No děcka (tenkrát asi 13 a 7 let) vyrazily pro rohlíčky a šunčičku do nedalekého krámku. Zavřely dveře, pak jsme ještě počkali, až bouchnou dveře dole a…a za chvilku syn v ložnici se slovy (Mami, já nepudu s touhle trapnou zelenou taškou…
@eva valoi píše:
xantipi píše:![]()
![]()
My už taky závodíme, holka s přítelem na jedné straně baráku a my na druhé
Já mám ještě čas, malá je ve druhý třídě.
Ale křičet už bych asi neměl, na to jsem starej.
![]()
Tak myslím, že my s manželem budeme mít jednou až děti vyrostou taky problém. ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@kate02 chystáme v létě rekonstrukci pokoje na ložnici (a chcem šoupací dveře), tak s tim klíčem je to dobrá poznámka, by mě to ani nenapadloho pořizovat, když nebude ani klika…tak že bysme koupili řetízek??
já myslím že by jste měli dveře rovnou zabetonovat
bude to dobrý i pro budoucí snachu-budeš určitě ta nej tchýně za zdí ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
ideálně v lednu
tady to je jedno, to je jako les, tam zadny jahody nenajdou ani v cervnu, pokud ta nebude stat nejakej blbec se stankem ![]()
@mooona píše:
já myslím že by jste měli dveře rovnou zabetonovatbude to dobrý i pro budoucí snachu-budeš určitě ta nej tchýně za zdí
jen udelat pruzor na misticku s jidlem
![]()
@Heineken Až děti vyrostou, tak si budou myslet, že jsi starý páprda.
Můj 16tiletý syn nám (mně a manželovi) začal povídat vtip: „Milují se manželé v poloze 69“ a obrátil se k nám a povídá: víte, co to je, ne???
![]()
On si taky myslí, že se rozmnožujeme dělením.
@mooona píše:
já myslím že by jste měli dveře rovnou zabetonovatbude to dobrý i pro budoucí snachu-budeš určitě ta nej tchýně za zdí
no ale to neni blbej nápad, a z okna si udělat druhej vchod - jako únikovku, až mě budou děti moc štvát ![]()
jinak my tu máme taky zdi papírový (stará dřevostavba), asi honzíkovi pořídíme sluchátka…
@Virginia píše:
@Heineken Až děti vyrostou, tak si budou myslet, že jsi starý páprda.
Můj 16tiletý syn nám (mně a manželovi) začal povídat vtip: „Milují se manželé v poloze 69“ a obrátil se k nám a povídá: víte, co to je, ne???![]()
![]()
On si taky myslí, že se rozmnožujeme dělením.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat