Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
26093
6.1.13 23:45
@Anonymní píše:
Mám kolem sebe skoro samý vdovy. Jedný je 67 žije sama druhý 64 přítel jezdí jen na víkendy a ta třetí??? holky 71 let - panečku to by jste koukali 8o rifličky, tunika, riflová bunda / vipadá na 50, našla si chlapa - kam se serou paviáni v říji :lol: a to bydlí ob dva baráky :lol:. Samozřejmě teď to slyšet nejde ale v létě :P to si člověk připadá jako v džungli, cvrčkové a do toho pak ti paviáni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bud rada, ze nevybiraj za safari :mrgreen:

• načítám...
26093
6.1.13 23:46
@eva valoi píše:
@kate02 No děcka (tenkrát asi 13 a 7 let) vyrazily pro rohlíčky a šunčičku do nedalekého krámku. Zavřely dveře, pak jsme ještě počkali, až bouchnou dveře dole a…a za chvilku syn v ložnici se slovy (Mami, já nepudu s touhle trapnou zelenou taškou…
:mrgreen: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
31292
@kate02 píše:
zastavka je taky blizko… Leda do lesa pro jahody :mrgreen:

ideálně v lednu :lol:

• načítám...
74217
@Anonymní píše:
Mám kolem sebe skoro samý vdovy. Jedný je 67 žije sama druhý 64 přítel jezdí jen na víkendy a ta třetí??? holky 71 let - panečku to by jste koukali 8o rifličky, tunika, riflová bunda / vipadá na 50, našla si chlapa - kam se serou paviáni v říji :lol: a to bydlí ob dva baráky :lol:. Samozřejmě teď to slyšet nejde ale v létě :P to si člověk připadá jako v džungli, cvrčkové a do toho pak ti paviáni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:andel: prima sousedky :palec:
  • načítám...
K.Black
@eva valoi píše:
@kate02 No děcka (tenkrát asi 13 a 7 let) vyrazily pro rohlíčky a šunčičku do nedalekého krámku. Zavřely dveře, pak jsme ještě počkali, až bouchnou dveře dole a…a za chvilku syn v ložnici se slovy (Mami, já nepudu s touhle trapnou zelenou taškou…
:mrgreen: :mrgreen: moje by se taky vrátili, ale asi se slovy „já s tou krávou nikam nejdu“ nebo „mamííí, on je na mě hnusnej“ já říkám pořád samé koplikace s nima, prachy stojí a ještě si člověk pořádně nevrzne :mrgreen:
  • Upravit
30637
@eva valoi píše:
:mrgreen: Bych ho tou taškou umlátila :mrgreen:
  • načítám...
38179
xantipi píše: :pankac: :pankac: :pankac:
My už taky závodíme, holka s přítelem na jedné straně baráku a my na druhé :mrgreen:

Já mám ještě čas, malá je ve druhý třídě.
Ale křičet už bych asi neměl, na to jsem starej.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
141

Tak myslím, že my s manželem budeme mít jednou až děti vyrostou taky problém. :mrgreen:

• načítám...
26093
6.1.13 23:47

@Mar__tanka1983 minimalne :mrgreen: ale to by stejne dvere pootevrel :mrgreen:

• načítám...
mooona
6.1.13 23:47
@Mar__tanka1983 píše:
@kate02 chystáme v létě rekonstrukci pokoje na ložnici (a chcem šoupací dveře), tak s tim klíčem je to dobrá poznámka, by mě to ani nenapadlo :mrgreen: ho pořizovat, když nebude ani klika…tak že bysme koupili řetízek??

já myslím že by jste měli dveře rovnou zabetonovat :mrgreen: bude to dobrý i pro budoucí snachu-budeš určitě ta nej tchýně za zdí :mrgreen:

• Upravit
26093
6.1.13 23:48
@Mar__tanka1983 píše:
ideálně v lednu :lol:

tady to je jedno, to je jako les, tam zadny jahody nenajdou ani v cervnu, pokud ta nebude stat nejakej blbec se stankem :mrgreen:

• načítám...
26093
6.1.13 23:49
@mooona píše:
já myslím že by jste měli dveře rovnou zabetonovat :mrgreen: bude to dobrý i pro budoucí snachu-budeš určitě ta nej tchýně za zdí :mrgreen:

jen udelat pruzor na misticku s jidlem :andel: :mrgreen:

• načítám...
13714
6.1.13 23:49

@Heineken Až děti vyrostou, tak si budou myslet, že jsi starý páprda.
Můj 16tiletý syn nám (mně a manželovi) začal povídat vtip: „Milují se manželé v poloze 69“ a obrátil se k nám a povídá: víte, co to je, ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
On si taky myslí, že se rozmnožujeme dělením.

• načítám...
31292
6.1.13 23:50
@mooona píše:
já myslím že by jste měli dveře rovnou zabetonovat :mrgreen: bude to dobrý i pro budoucí snachu-budeš určitě ta nej tchýně za zdí :mrgreen:

no ale to neni blbej nápad, a z okna si udělat druhej vchod - jako únikovku, až mě budou děti moc štvát :lol:
jinak my tu máme taky zdi papírový (stará dřevostavba), asi honzíkovi pořídíme sluchátka…

• načítám...
mooona
6.1.13 23:51
@Virginia píše:
@Heineken Až děti vyrostou, tak si budou myslet, že jsi starý páprda.
Můj 16tiletý syn nám (mně a manželovi) začal povídat vtip: „Milují se manželé v poloze 69“ a obrátil se k nám a povídá: víte, co to je, ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
On si taky myslí, že se rozmnožujeme dělením.
:lol: :lol: :lol: bože, já chci zpátky ty malinký uprděný, nemluvný a nenáročný miminka!
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová