Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3003
6.1.13 22:45
Tak nejak..
@Virginia píše:
Radím se odstěhovat. Aby mi snacha, které jsem poskytla bydlení ještě remcala do toho, jak často mám sex s manželem, no to bych tě teda hnala!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
cher
6.1.13 22:48
@MarieOVMUC píše:
Tak jim může být na zvracení z vás a že jsou starší neznamená, že mají tiše sedět v pantoflích a vyměňovat si úsměvy s umělými zuby. Když ti něco vadí a bojis se o výchovu dítěte, máš pusu, promluvte si, pokud nemáte na vlastní.

Sorry, ale je rozdíl slyšet anonymní sousedy anebo vlastní rodiče či tchány 8o

• Upravit
11514

No teda, to musí být hrůza… :cert: Prosím tě vzpamatuj se, jak by Ti bylo, kdyby Ti do toho někdo kecal? Vždyť je to krásný… :potlesk:

• načítám...
K.Black

No nezávidím, to tedy ne :lol: :lol: já jsem taky docela hlučná, tak aspoň vím, že mi žádná snacha nesmí do baráku, jedině hluchá :mrgreen: :mrgreen: bych asi umřela kdybych si tady o sobě třeba přečetla 8o a kdyby mi to řekla tak bych ji asi neměla ráda ;)

• Upravit
14809
6.1.13 22:49

Kupte si byt nebo dům a odstěhujte se.

• načítám...
1307
6.1.13 22:49

Myslím si, že toto je už důvod začít uvažovat o vlastním bydlení, chápu, že vám to je velmi nepříjemné, ale tchánovci mají taky právo na vlastní život…nejdříve bych zkusila si s tchýni promluvit, nikdy nevíš, třeba to zabere
týýý jo, ale závidím jim jejich libido, to je teda úctyhodné :)

• načítám...
5533
6.1.13 22:50

Zakladatelko, ty s manželem nesouložíš? Nebo je to souzeno snad jen mladým? Tak to babičce s dědou přej. Předpokládám, že žijete v jejich bytě, takže nějaké komplikace jsi mohla předpokládat. A není tchánovců povinnost měnit něco na svém soukromém životě jen proto, že jsi tam nově nastěhovaná ty a mimčo… Nic bych tchýni neříkala, protože to vůči ní není fér. Byla zvyklá na nějaký svůj život a upřímně, kdybych já se měla celoživotně krotit, jen proto, že se ze mě snaše dělá zle, tak bych jí hnala sviňským krokem…
Jestli to chceš řešit, tak ať se ozve její syn. Jinak je možnost buď se odstěhovat, nebo v bytě udělat zvukovou izolaci.
A o dítě se neboj, s batoletem určitě sex řešit do podrobna nebudeš a až bude ve věku, kdy to bude chtít řešit, tak už tchýně pravděpodobně nebude tolik sexuálně aktivní ;)

• načítám...
cher
@Anonymní píše:
Jenže mi to budí dítě. :(

To musí hekat opravdu fest :poblion:. No nevím z jakých důvodů s něma bydlíte, ale pokud manžel pracuje, tak podnájem utáhnete, radši bych byla v jedna plus jedna, ale pouze ve třech. Od tchánů je to netaktní, protože to musí být zvuky jak ze zoo, když vám to budí děcko. Já, když u nás spí rodina, tak bych se hambou propadla, kdyby mě měli slyšet

Příspěvek upraven 06.01.13 v 22:51

• Upravit
3798

Platíte nájem? Tak jí prostě řekni, zda by se nemohli ztišit, nejste povinni to poslouchat, když si řádně platíte za bydlení! Některé babiny to můžou dělat i naschvál, aby si zvedli sebevědomí, netuším teda kolik vaší tchýni je, ale některým to, že je jde slyšet, že ukáží, že ještě můžou, to dělá dobře :zed: Nebo jít prostě z tama pryč, mě by se dělalo taky zle a ještě víc, když by moje dítě bylo nuceno tohle poslouchat, přeci jen když mladí dělají zvuky a staří, to je snad rozdíl ne :mrgreen:

• načítám...
K.Black
6.1.13 22:51

@Spenata no a jak by jsi s ní chtěla promluvit? :think: mě třeba tchyňka řekla až o sebe přestane pečovat a začla by smrdět nebo se hnusně oblékat tak ji to mám říct, ale tohle bych teda nedokázala :mrgreen:

• Upravit
31594
6.1.13 22:52

Připomíná mi to to hrozivé zjištění, když dítě zjistí, že existuje sex a pak mu dojde, že jeho rodiče to dělají taky - no fůůůůj :lol:

Třba to dcera jednou vyřeší za vás - viděla jsi Forresta Gumpa? :mrgreen:

• načítám...
74217
@K.Black píše:
No nezávidím, to tedy ne :lol: :lol: já jsem taky docela hlučná, tak aspoň vím, že mi žádná snacha nesmí do baráku, jedině hluchá :mrgreen: :mrgreen: bych asi umřela kdybych si tady o sobě třeba přečetla 8o a kdyby mi to řekla tak bych ji asi neměla ráda ;)

Sak pockej macecho az mlady dovede dom super kost :pankac: :mrgreen:
taky si porid spunty a prej jim to :mrgreen: :P

• načítám...
2947

Musim se zastat, kdo nezazil, tak nemuze vedet, jaky to je :-( je jine slyset cizi, ale otce s matkou, fuuj :-(

• načítám...
cher
6.1.13 22:53
@palapa píše:
Musim se zastat, kdo nezazil, tak nemuze vedet, jaky to je :-( je jine slyset cizi, ale otce s matkou, fuuj :-(

Taky si myslím

• Upravit
11514
6.1.13 22:53
@Gladys píše:
Připomíná mi to to hrozivé zjištění, když dítě zjistí, že existuje sex a pak mu dojde, že jeho rodiče to dělají taky - no fůůůůj :lol:Třba to dcera jednou vyřeší za vás - viděla jsi Forresta Gumpa? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová