Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kačus82-Kdyý už jsem to vytahl na svět. Nevím jestli je to masochismus, ale sebeobvinovaní mám v diagnoze(Ano léta se lečím na deprese).I ted nevím proč je mi jí začíná bejt líto a cítím že nak za to že se to posralo můžu já. Ale mám nadhled a naštěstí za tu dobu i hodně kamarádu že kdybych se o to pokusil nak s ní dát dohromady můžou mě profackovat.
@Smutek11 píše: @Kačus82-Kdyý už jsem to vytahl na svět. Nevím jestli je to masochismus, ale sebeobvinovaní mám v diagnoze(Ano léta se lečím na deprese).I ted nevím proč je mi jí začíná bejt líto a cítím že nak za to že se to posralo můžu já. Ale mám nadhled a naštěstí za tu dobu i hodně kamarádu že kdybych se o to pokusil nak s ní dát dohromady můžou mě profackovat.
Ty pusobis jako fajn muzsky, kterymu se to nejak vymklo a zamotal se do toho. Mas v nicku 2 jednicky, to je muzsky princip. Tak si z nich ted cerpej. To me napadlo, jak jsi psal o svych kamaradech. Jsi normalni chlap, to dopadne dobře ![]()
@Kačus82 Děkuju.Už o svém problému vím:). A ikdyby se časem ozvala dál než kámarádství to zajít nenechám. Sklony ke vrácení k ní tu budou, ale už tu mám záchraný brzdy. Potřeboval jsem profackovat.
@Smutek11 píše:
@Jaholos No citum neporučíš. Mě se ještě k tomu holky co mají víc jak 100 kg líbí.
Myslím, že na emiminu budeš hýčkán a uctíván ![]()